Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LX – “Șeful OLAF riscă doi ani de închisoare în Belgia, că a ascultat fără mandat discuții telefonice dintre martorii din acest caz”

multi_coruptiPoliția belgiană și popularii europeni îi vor capul, Comisia este în corzi.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Omnis si noi ii vrem si noi capul acestui nemernic corupt, care controleaza DNA si ia mita de la Microsoft, din jaful facut in Romania, impreuna cu colegii sai Alessandro Buttice, Jonathan Scheele, Onno Simmons si multi altii, dupa cum Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Catalin Vartic, Monica Pop, Nicoleta Bulgaru si sefa lor Laura Codruta Kovesi stiu foarte bine, avind in vedere ca au intelegeri oculte si inculte.

Kovesi cum merge cu Dosarul 85/P/2011 care include Dosarul 654/P/2011 si 275/P/2009 si 66/P/2007 si 216/P/2005 si tot asa ca toate sunt la intelegere cu OLAF vezi Case OF/2005/0417 si OF/2010/0068 si multe altele.

Ce va faceti acum ca Kessler se duce la pushcarie si Darren va invita la o vorba impreuna cu alti mari luptatori impotriva coruptiei, vorba Victoriei Neuland “Fuck the Europeans”.

Vom reveni …

Atunci Kessler (șef al OLAF din 2011) era personajul pozitiv al afacerii, însă ulterior poliția belgiană l-a acuzat că a ascultat fără mandat discuții telefonice dintre martorii din acest caz – o infracțiune potrivit legilor belgiene.

Poliția belgiană dorește ridicarea imunității șefului OLAF, italianul Giovanni Kessler, magistrat și fost europarlamentar de stânga. Iar Comisia Europeană amână de aproape un an luarea unei decizii, încercând, la influența popularilor europeni, să-l constrângă pe Kessler sa demisioneze de bună voie, pentru a nu târî executivul european într-o dispută cu autoritățile unui stat membru – Belgia. Experții Comisiei, scrie Politico, au recomandat să nu se ridice imunitatea șefului OLAF (care are rang de director general in Comisie), pentru că asta ar crea un precedent (ar putea urma un val de solicitări similare din partea altor state nemulțumite de activitatea Comsiei). Deși puțin probabil având in vedere nivelul la care se poartă bătălia, șeful OLAF riscă doi ani de închisoare și amendă, dacă este găsit vinovat.

http://www.cotidianul.ro/seful-olaf-risca-doi-ani-de-inchisoare-in-belgia-277509/