Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXV – “doamna Kovesi şi-a luat lumea în cap (un fel de Kessler local, n.a.). E interesată numai să dea interviuri.” Traian Băsescu, 11 Martie 2016

“Mai mult, Băsescu o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că a început să se bazeze excesiv pe serviciile SRI, “în condiţiile în care, în mandatul lui Daniel Morar, SRI avea un rol minimal, fiind implicat rar în cazuri”.

http://www.secundatv.ro/politica/traian-basescu-atac-dur-la-sefa-dna-e-interesata-numai-sa-dea-interviuri-23254.html/

Comentariile Redacţiei

Doamna Kovesi şi-a luat lumea în cap de când a fost numită Procuror General şi a început să protejeze “reţeaua mafiotă” din cadrul Parchetelor, în funte cu Nicoleta Bulgaru, Irinel Păun şi mulţi alţii, şi continuând cu toţi “acoperiţii” şi servitorii SRI şi ai altor structuri din câmpul tactic.

E interesată, împreună cu comanditării sai (Microsoft, SRI, MAI, OLAF etc.) să dea numai interviuri pentru a acoperi fraudele la care aceştia au participat şi pe care Kovesi le-a acoperit şi continuă să le acopere, de multe ori cu mâna altora (Monica Pop, Dosar 654/P/2011). Dacă tot nu se poate ancheta singură, măcar să se laude contra cost şi fără rost cu ilegalităţile comise de alţii, la “comanda” sa.

Procesul continuă şi va tot continua, atât timp cât Kovesi va continua să tot fie re-re-re-realeasă să facă ce face de când a descoperit Bucureştiul, dar nu a descoperit infracţiuni flagrante şi exhaustiv probate, comise la vedere şi cu emfază, de companii sub acoperire ale SRI, operate în asociere cu Microsoft, sub protecţia Comisiei UE.

În anchetele foarte virtuale şi volatile din mintea sa, Kovesi este “convinsă” (auto-hipnoză) că este ajutată de Microsoft în investigaţii demarate pentru că intermediarii Siemens au spus adevăruri necunoscute, în timp ce OLAF o îndeamnă sa fabrice, tergiverseze şi să manipuleze dosare astfel încât Comisia şi Microsoft să fie exonerate (eventual lăudate) împreună cu asociaţii lor Medist-SRI, RSC-MAI, Asesoft şi Teamnet, iar Micul Guccifer să fie înfierat că îl demască în fals pe George Maior pentru operarea foarte reală a unei reţele infracţionale transfrontaliere.

Numai că Doamnei Kovesi îi dispar unul câte unul vectorii de susţinere, Microsoft respiră greu, Kessler un aliat de nădejde o să respire la puşcărie, Maior a dat bir cu fugiţii, Micul Guccifer va respira aer de Washington, iar Siemens nu se lasă, că tocmai din această cauză sunt nemţi şi nu italieni (de fapt nici Kessler nu se lasă … până nu intră la bulău).

Microsoft este anchetat de FBI
OLAF – Kessler este anchetat de Poliţia Belgiană
Micul Guccifer este anchetat de FBI
Siemens se anchetează singur

Toata lumea anchetează pe toata lumea, doar Kovesi nu anchetează pe nimeni, dar nici nu lasă pe nimeni să ancheteze, ea doar comunică indicii de popularitate de care se bucură (din partea sondajelor plătite din mita Microsoft), de interviurile plătite unor ziarişti fomişti şi fără de frontiere, şi în general de o campanie propagandistică de cel mai prost gust, dar şi proştii au minte … (mai toată stricată).

Neadevărurile afirmate cu convingere devin adevăruri funcţie de credibilitatea celui care le face publice şi de frecvenţa cu care acesta operează în câmpul tactic al ceea ce se numeşte control mental, în condiţiile în care la noi procentajele de acceptanţă la care se referă Kovesi, nici nu sunt greu de constituit.

Cui îi pasă de licenţe şi de software, când ne mănâncă câinii pe stradă, copii sănătoşi se îmbolnăvesc în spitale insalubre, politicienii ne umblă la buzunare, poliţia ne terorizează, SRI ne monitorizează, şi gazele şi mâncarea se tot scumpesc. Noroc cu iubita şi populara de Kovesi şi emisiunile televizate.

Kovesi şi asociaţii săi folosesc Propaganda pentru a camufla infracţiuni deosebit de grave comise de aceştia în asociere cu Microsoft şi Comisia Europeană (la fel de coruptă ca şi Microsoft şi beneficiarii fraudelor – jafului – tâlhăriilor etc.).

Băsescu este de părere că “doamna Kovesi şi-a luat lumea în cap. E interesată numai să dea interviuri. Mă impresionează neplăcut transformarea doamnei Kovesi într-un om care stă toată ziua la televizor”.

Fostul preşedinte al României susţine că din acest punct de vedere îl regretă pe fostul şef al DNA, Daniel Morar, “care ieşea foarte rar în public şi era mult mai atent”.

Într-o intervenţie avută la România TV, Băsescu afirmă că “doamna Kovesi a început să adopte un discurs populist, practic de om politic. Iar când rata de recuperare a prejudiciilor este de doar 10%, Kovesi tratează acest subiect şi vorbeşte despre el exact ca un om politic”.

Mai mult, Băsescu o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că a început să se bazeze excesiv pe serviciile SRI, “în condiţiile în care, în mandatul lui Daniel Morar, SRI avea un rol minimal, fiind implicat rar în cazuri”.