Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXVI.- societatea românească „îşi poate susţine drepturile şi asteptările, inclusiv susţinând activitatea DNA. Trebuie să învăţăm să trăim responsabil şi fără proptele externe, să începem să avem încredere în noi înşine.” Premierul Dacian Ciolos afirma, intr-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, ca o intelege pe Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, care s-a pronuntat saptamana aceasta in favoarea mentinerii MCV

multi_coruptihttp://www.hotnews.ro/stiri-politic-20859962-dacian-ciolos-dupa-laura-codruta-kovesi-pronuntat-favoarea-mentinerii-mcv-trebuie-invatam-traim-responsabil-fara-proptele-externe.htm

„Nu stiu ce consecinte politice sunt sau ce implicatii politice, insa eu, ca magistrat, va pot spune ca acest MCV a fost extrem de util pentru noi si, daca el va continua, daca Comisia Europeana va decide sa continue, noi vom fi in continuare extrem de cooperanti si sunt convinsa ca toate evaluarile care se vor face vor fi la fel de obiective. Din perspectiva mea, acest mecanism de foarte multe ori a blocat anumite initiative care doreau sa limiteze instrumentele investigative sau doreau sa restranga competentele pe care DNA le are. (…) De fiecare data, acest MCV a adus in discutie sustinerea institutiilor europene (…) in a pastra progresele care s-au facut. Din aceasta perspectiva, eu sunt de acord ca acest MCV sa ramana.” Laura Codruta Kovesi declarase miercuri, intr-o emisiune la Digi 24

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Stimate Domnule Prim Ministru,

Apreciem eforturile pe care le faceti, in buna credinta, pentru corectarea unor afirmatii facute de doamna Kovesi, dar consideram ca avem datoria sa facem ceea ce se numeste o traducere intraculturala.

Doamna Kovesi are dreptate in acelasi timp cit si Dumneavoastra aveti dreptate, respectiv ne confruntam cu un SOFISM, datorita faptului ca desi nici unul nu aveti dreptate amindoi aveti dreptate. Sa traducem deci, intercultural si intracultural

Domna Kovesi doreste sa fie monitorizata … de Mafia Comisia Europeana

Doamna Kovesi este Monitorizata si Recomandata (Giovanni Kessler – Alberto Perduca – Alessandro Buttice – Giorgio Ficcarelli, etc, ) de Mafia Italiana (Siciliana) care impreuna cu alte interese ilegale conduce in fapt Comisia Europeana (vezi promovarea Varujan Vosganian, pe mina lui Alessandro Buttice si Sorin Ovidiu Vintu).

Doamna Kovesi doreste sa fie monitorizata si de SRI, pentru imunitate la acte grave de activitati ilegale comise impotriva securitatii si intereselor nationale.

Domania sa doreste sa se refere la imunitatea celor care ii dikteaza cum sa protejeze distrugerea sistematica si programatica a acestei tari si societati recte Giovanni Kessler (fara imunitate incepind de ieri) si Alessandro Buttice (anchetat in Italia pentru asociere cu Mafia Siciliana), precum si George Maior si Florian Coldea si multi altii.

Cum ati reusit sa ajungeti, pe merit, Comisar si Prim Ministru

Ati reusit sa fiti numit Comisar European datorita eforturilor facute, inclusiv de SUA, in pofida activitatilor subversive conduse de Comisia UE (OLAF), doamna Kovesi si protejatii acesteia, pentru a contracara actiunile concertate conduse de OLAF (Mafia Siciliana) si mafia lui Barroso, SRI si altii.

Unii dintre noi, inclusiv subsemnatul, ne-am bucurat avind in vedere ca stiam cine este Varujan Vosganian si ce virfuri de patofi obisnuieste sa pupe „totemic” ca sa ajunga si el linga Sebastian Vladescu si Calin Popescu Tariceanu, si chiar Comisar European.

„Candidatul Romaniei pentru postul de comisar european, liberalul Varujan Vosganian, a fost recrutat la inceputul anilor 1980 de unul dintre ofiterii aflati direct in subordinea serviciului pe care Liviu Turcu l-a condus in cadrul Centrului de Informatii Externe. Dezvaluirea acestui detaliu de biografie, intr-un comentariu semnat chiar de Liviu Turcu, arunca in aer „numirea” lui Varujan Vosganian.” Nu comentariul lui Liviu Turcu a aruncat in aer numirea lui Varuaj, o singura poza pe care a primit-o Barroso si i-a prezentat-o lui Varujan, a decis finalul carieirei Europene a lui Varujan. http://jurnalul.ro/special-jurnalul/vosganian-a-fost-informator-al-securitatii-9252.html

Kovesi se vrea foarte monitorizata (MCV izata) si Recomandata (Kessler – SRI)

Pentru Domnia Sa Kovesi, a fi monitorizata (MCV) in sustinerea institutiilor europene inseamna a primi protectie totala din partea unei structuri ilegale si criminale respectiv OLAF, structura contestata in prezent, in majoritate de catre Comisia Europeana, pentru acte grave de coruptie (trafic de influenta) in favorizarea marilor corporatii (ex. Microsoft). Giovanni Kessler Directorul General OLAF este anchetat de Politia Belgiana pentru grave ilegalitati comise pe teritoriul Belgiei (si nu numai).

Kovesi inca ii urmeaza indicatiile criminale, astfel primite initial de Ilie Botos de la Radu Timofte, Florian Coldea, Dumitru Zamfir si Jonathan Scheele si Alessandro Buttice.

Alessandro Buttice „Este vorba despre același Butticè care, cu doar două luni înainte (19 Septembrie 2006), chefuia pe moșia mogulilor (Sorin Ovidiu Vintu- Delta Dunarii – Lebada)) și promitea să-i pună o vârtoasă pilă lui Varujan Vosganian, pentru ca acesta să fie uns în rangul de comisar european pentru finanțe. Povestea de mai sus nu are nici happy end, nici sfârșit. Vosganian n-a ajuns comisar european și a fost amenințat de însuși Manuel Barroso cu divulgarea trecutului său de presupus agent DIE.

Jonathan Scheele“După ce a primit titlul de doctor honoris causa al fostei Academii “Ștefan Gheorghiu” – astăzi, redutabila Școală Națională de Studii Politice și Administrative –, Jonathan Scheele a fost parcat la Direcția transporturi a Comisiei Europene, pe spațiul Marea Britanie-Irlanda, apoi s-a retras la Oxford University, unde va fi Visiting Fellow până în 2014.” Cornel Ivanciuc 2 Aprilie 2014 – Catavencii http://www.catavencii.ro/Coruptia-din-romania-a-contaminat-structurile-comisiei-europene/

Reteaua Italiana

Originea Italiana a lui Kessler, confrunta Comisisa Europeana cu o alta problema. In timp ce Presedintele Jean Claude Junker si Seful Cancelariei Martin Selmayr, au facut tot ce au putut sa imbunantateasca relatiile cu Matteo Renzi si Palazzo Chigi, aceasta miscare (ridicarea imunitaii lui Giovanni Kessler) se poate dovedi un alt ghimpe care va stresa si mai mult relatiile. http://neurope.eu/article/eu-commission-kessler-immunity-presumption-innocence-applies-offer-full-legal-support/

The Italy connection

The Italian origin of Kessler, brings another problem to the forefront for the European Commission. While President,Jean-Claude Juncker, and his Chief of Staff, Martin Selmayr, have gone to great lengths to improve relations with Matteo Renzi and the Palazzo Chigi, this move may be yet another thorn that will strain relations.

CONCLUZII

Kovesi a calcat si calca legea sub protectia Comisiei Europene si a Microsoft in beneficiul si favorizarea unor retele criminale initiate si operate in continuitate de Microsoft, politicieni corupti, si companii sub acoperire ale acestora si ale unor servicii secrete care impun politicile Microsoft si ale entitatilor corupte din cadrul Comisiei Europene, investigatiilor DNA, in prejudiciul si detrimentul securoitatii si intereselor nationale si in primul rind al statului de drept si al democratiei.

Kovesi are nevoie de MCV si de SRI, ca sa nu se duca la pushcarie pentru un deceniu de POLITIE POLITICA si tradare de tara.

Vom reveni pe masura ce investigatiile pe care le facem vor produce noi probe, redundante de altfel, in sustinerea celor prezentate de catre noi incepind din anul 2005 pina in prezent.

Când te referi la OLAF,

Oficiul European de Luptă Antifraudă, invoci poliția Comisiei Europene care investighează cazurile de fraudare a bugetului UE și actele de corupție gravă la nivelul instituțiilor europene. În 2006, Jonathan Scheele, șeful Delegației Comisiei Europene, declara că România se află pe primul loc în ceea ce privește numărul cazurilor de fraudare a fondurilor europene. Alessandro Butticè, colonel în Guardia di Finanza, garda financiară italiană, purtătorul de cuvânt al OLAF, nu pare de acord cu opinia lui Scheele.

“OLAF nu este un organism care face declarații

de tip politic”, a zis colonelul Butticè la Realitatea TV, “care să dea un verdict general asupra unei situații generale dintr-o anumită țară.” Și, după un moment de gândire, a continuat: “Asta înseamnă că OLAF poate vorbi doar despre cazuri concrete. OLAF cercetează cazurile de fraudă care pot apărea în procesul de distribuție a fondurilor europene. Mai exact, OLAF cercetează, printre altele, cum se cheltuiesc banii europeni ce vin în România prin mecanisme de finanțare”.

În cea de-a doua decadă a lunii septembrie 2006,

temutul colonel Butticè a vizitat România pentru a participa la un seminar organizat de MediaSind și de “Federația Internațională a Jurnaliștilor”. Înainte de seminar, Butticé a vizitat redacția ziarului Ziua și a fost invitatul privat al unor oameni de afaceri cu investiții în mass-media. Vizita lui Butticè în bârlogul mogulilor nu a fost consemnată în nici o cronică de presă sau jurnal de
știri. Ditamai colonelul în redutabila gardă de finanțe a Italiei se afla în afara orelor sale de vigilență, combativitate, competență și autoritate.

În noiembrie 2006, Jonathan Scheele,

fostul șef al Delegației Comisiei Europene la București, era cercetat de OLAF pentru că ar fi intervenit în favoarea unei firme grecești falimentare, Themeliodomi SA, în vederea obținerii sumei de 72 de milioane de euro, fonduri UE nerambursabile, la rugămintea dezinteresată a lui Stelian Duțu, președintele pedist al CJ Constanța. Fondurile erau destinate construirii unor stații de epurare a apei în Constanța Nord și Eforie Sud, în valoare totală de 96 de milioane de euro. Extrem de îndatoritor, purtătorul de cuvânt al OLAF, Alessandro Butticè, a infirmat că OLAF l-ar fi audiat pe Jonathan Scheele sau ar fi deschis o anchetă împotriva acestuia.

Este vorba despre același Butticè

care, cu doar două luni înainte, chefuia pe moșia mogulilor și promitea să-i pună o vârtoasă pilă lui Varujan Vosganian, pentru ca acesta să fie uns în rangul de comisar european pentru finanțe. Povestea de mai sus nu are nici happy end, nici sfârșit. Vosganian n-a ajuns comisar european și a fost amenințat de însuși Manuel Barroso cu divulgarea trecutului său de presupus agent DIE. După ce a primit titlul dedoctor honoris causa al fostei Academii “Ștefan Gheorghiu” – astăzi, redutabila Școală Națională de Studii Politice și Administrative –, Jonathan Scheele a fost parcat la Direcția transporturi a Comisiei Europene, pe spațiul Marea Britanie-Irlanda, apoi s-a retras la Oxford University, unde va fi Visiting Fellow până în 2014.

Comisia Europeană nu-l poate ancheta, iar Marea Britanie,

patria sa, a demarat o anchetă discretă împotriva lui Jonathan Scheele, cu privire la favorizarea firmei grecești Themeliodomi, pe care a mușamalizat-o cu aceeași discreție. Scheele nu se află nici la primul, nici la ultimul său act de trafic de influență. În afară de firma Themeliodomi, el a intervenit pentru ca încă două firme grecești să obțină fonduri nerambursabile, Athena SA și Passavant Roediger, plus una din Germania, CES Consulting Engineers Salzgitter GmbH.

Butticè a fost retrogradat consilier la OLAF,

după care a fost numit director Direcție plăți externe, specialist pe spațiul România, Ucraina, Turcia și Bulgaria. În cele din urmă l-au parcat la industrii, fiind anchetat în taină de țara sa de baștină, Italia, pentru presupuse fapte de corupție, recte trafic de influență în România și Ucraina. Până nu se termină ancheta nu îl pot sancționa, iar dacă italienii îl găsesc vinovat de ceva, ceea ce e greu de presupus, se va spune că a avut imunitate totală pentru presupusele fapte de corupție săvârșite în România. Cornel Ivanciuc 2 Aprilie 2014 – Catavencii http://www.catavencii.ro/Coruptia-din-romania-a-contaminat-structurile-comisiei-europene/