Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXVIII – ”Şi oare cine e de vină că unii dintre ai noştri fură din fondurile UE sau chiar din bugetul naţional? Străinii? Primul Ministru Dacian Cioloş – Facebook 13 Martie 2016

multi_coruptiŞi fiţi convins că atitudinea mea în raport cu liderii europeni este una demnă, folosindu-mi toată legitimitatea de premier al unei ţări demne, dar şi experienţa europeană la Bruxelles.”Haideţi să lăsăm orice complex deoparte şi să ne facem curăţenie noi înşine la noi acasă. Am vrut în UE, suntem în UE. Dar asta nu ne absolvă de responsabilităţi, acum şi aici” ”Şi oare cine e de vină că unii dintre ai noştri fură din fondurile UE sau chiar din bugetul naţional? Străinii?. http://www.stiripesurse.ro/dacian-ciolo-criza-de-nervi-pe-facebook-s-a-contrat-dur-cu-internau-ii-nu-stau-cu-capul-plecat_986061.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Stimate Domnul Prim Ministru,

La intrebarea, evident retorica, cine e de vina ca unii dintre ai nostri fura din fondurile UE sau chiar din bugetul national, Strainii ?

Raspunsul este un categoric DA ! Strainii fura si ii „educa”, finanteaza, protejeaza si promoveaza pe unii dintre ai nostri sa fure din fondurile UE si chiar din bugetul national.

Sa fure din fondurile UE ii invata UE in frunte cu OLAF, care controleaza DNA si monitorizeaza jaful fondurilor UE.

Din bugetul national ii invata si ajuta Microsoft – Siemens – EADS si multi alti experti.

Suntem convinsi ca aveti experienta la Bruxelles si multa demnitate si buna vointa, dar sunteti evident intr-o mare eroare de judecata, datorita faptului ca minimalizati efectele produse asupra cadrului politic, economiei, justitiei si societatii in general, de politicile si metodele secrete de frauda si coruptie practicate de institutii cum sunt OLAF, si de corporatii cum sunt Microsoft.

Vom reveni asupra subiectului, pe masura ce continuam lupta impotriva coruptiei structurale in cadrul institutiilor UE si a Microsoft, pe care suntem obligati sa o ducem incepind din anul 2000 pina in prezent.

DNA nu are competenta, sprijinul politic si/sau curajul sa confrunte coruptia endemica din OLAF si Comisia UE si nici politicile Evangheliste ale Microsoft.

Intre timp va solicitam sa va informati referitor la actiunile ilegale si criminale comise de membri importanti ai Comisiei UE in Romania, si de politicile Evangheliste ale Microsoft, pentru a intelege mai bine, ca locomotiva marelui jaf facut in Romania, si dezastrul cu care va confruntati nu sunt rezultatul dorintei si putintei acestui popor de a il obliga pe Bill Gates sa participe la jaf de miliarde de euro si nici pe mafiotii Alessandro Buttice, Jonathan Scheele si Giovanni Kessler sa ia mita din finantat, protejat si promovat frauda, piraterie, coruptie si crima organizata, din bani UE si din bugetul national.

Fura si ai nostri, dar fara participarea, incurajarea si protectia acestor mari entitati corupte ai nostri nu puteau sa fure mai mult decit aveau de furat din munca multor „generatii de sacrificiu” care pina l urma s-au sacrificat nu pentru copii lor si viitorul tarii ci pentru Bill Gates, Alessandro Buttice, Jonathan Scheele si Giovanni Kessler si multi altii impreuna cu Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Valdescu + Ghita, Dan Nica, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si inca un 5 % din populatie.

Nu ai nostri fura, ai lor fura ajutati de ai nostri !

Cu stima,

Dragos Riscanu