Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXX – “ Prună gândeşte şi acţionează ca o kaghebistă sinistră […] mult mai rău decât în anii 50 când comuniştii (cu exact aceeaşi gândire ca Madam Prună sau Macovei) au distrus această ţară!” Victor Ponta – Facebook 14 Martie 2016

multi_corupti„M-am ţinut departe de discuţiile din ultima perioadă. Dar când văd un ministru al Justiţiei dintr-o ţară membră UE că gândeşte şi acţionează ca o kaghebistă sinistră fac un apel către toţi cetăţenii încă liberi din România – drepturile noastre fundamentale NU sunt „un lux teoretic”! Dacă iar tăcem de frică vom ajunge mult mai rău decât în anii 50 când comuniştii (cu exact aceeaşi gândire ca Madam Prună sau Macovei) au distrus această ţară! Vă propun să nu tăcem de data asta!”, scrie Ponta pe Facebook.

http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-despre-ministrul-justitiei-o-kaghebista-sinistra_986102.html

Tatal Ralucai Pruna a fost demascat ca ofiter de Securitate de fostul diplomat Mircea Raceanu, condamnat in 1987 pentru spionaj in favoarea SUA.

http://www.flux24.ro/exploziv-tatal-ministrului-justitiei-demascat-ca-ofiter-de-securitate-de-mircea-raceanu/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Pai bine Doamna Kovesi, asa ne-a fost vorba ? sa fiti luata in brate tot de Securitate, si sa faceti POLITIE POLITICA, in timp ce Presedintele si Primul Ministru vor sa faca curatenie in Romania pe care ne-o tot luam inapoi, ca inainte se pare ca nu vrea sa mearga in frunte cu Securitatea si progeniturile aferente.

Daca mai punem la socoteala si Mafia OLAF (Siciliana – Alessandro Buttice, Giovanni Kessler) imperecheata cu Mafia Ploiesti (Sergio Pilleri) si mincatorii de inghetata la cornet Berlusconi si Nastase, incepem sa il stimam pe Victor Ponta si sa ne punem serioase intrebari in ceea ce va priveste, precum si la modul in care intelegeti sa fiti Rumanca, sa citez din memorie.

De Microsoft-Siemens-EADS, ca tot veni vorba, ce mai stiti, sau s-a prescris ca si Dosarul 654/P/2011 la comanda Microsoft-OLAF-SRI-MAI-Tariceanu-Vladescu ?

Bravo Ponta !

DEMISIA Pruna !

NU unui nou mandat lui Kovesi !

„Sidonia Bogdan, jurnalist la Romania Libera, a scris pe facebook ca tatal actualului ministru al Justitiei, Raluca Pruna, ar fi fost unul din diplomatii de dinainte de 1989 apropiat de serviciile de informatii.

Tatal Ralucai Pruna a fost demascat ca ofiter de Securitate de fostul diplomat Mircea Raceanu, condamnat in 1987 pentru spionaj in favoarea SUA.

« Prună este un ministru apropiat de servicii, este cât se poate de evident, după anunţul recent referitor la faptul ca SRI devine organ de urmărire penală.  Prună nu i-a cerut demisia lui Licu, care are un plagiat în ograda ANI şi conduce relaxat interimatul la parchetul general şi nici nu s-a distanţat niciodată de şcoala doctorală a SRI.  De altfel, ca o simplă observaţie, sursele mele îmi spun că tatăl său, Vasile Prună, a fost diplomat MAE, înainte de 1989, în zona Orientului Mijlociu » a scris Bogdan.