Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXV“Microsoft, NSA, Comisia UE, OLAF şi DNA”

DNA – “MISIUNE IMPOSIBILĂ”

În Atenţia Doamnei Laura Codruţa Kovesi,

Lupta impotriva tiraniei, terorismului si coruptiei este folosita drept pretext de catre corporatii multinationale si politicieni corupti pentru comiterea unor acte de terorism (economic, social, uman, si juridic – judiciar) si operarea unor mecanisme internationale de frauda si coruptie, in deplina impunitate.

DNA se confrunta cu o situatie politico-economica-infractionala, fara precedent la nivel mondial, pe care nu o poate aborda decit cu sprijinul SUA. Comisia Europeana (OLAF) saboteaza deliberat eforturile investigative pe care DNA le face incepind din anul 2005 pina in prezent. Ridicarea imunitatii Directorului OLAF Giovanni Kessler este in legatura si cu investigatiile pe care DNA le face referitor la Scandalul Microsoft-Siemens-EADS.

Microsoft a reusit sa corupa Uniunea Europeana cu mult inainte sa “cloneze” si amplifice mecanismul de crima cibernetica, spionaj si coruptie in Romania.

1992 – Evanghelism Microsoft Corporate – Jim Plamondon a definit politicile de spionaj, frauda, piraterie, coruptie si de “control mental” in ceea ce ei numesc RAZBOI TOTAL impotriva competitiei si pentru controlul pietelor de software. Politicile si metodele Evangheliste sunt obligatorii pentru toti Directorii Microsoft. Obiectivele Evangheliste au fost realizate cu deosebit succes in mai multe tari, si in primul rind in Romania.

1993 – Comisia Europeana semneza doua contracte secrete cu Microsoft si Fujitsu in vederea achizitionarii de licente Microsoft (Fujitsu) si servicii de intretienere Microsoft. Contractele sunt in continuare reinoite la fiecare 6 ani fara licitatie. Daca in Romania Microsoft (Fujitsu Siemens) a pus la “dispozitia” Guvernului 47% din valoarea licentelor supra evaluate si multe dintre ele inexistente sau redundante, putem considera ca la nivelul Comisiei acestia au pus la dispozitie chiar mai mult avind in vedere nevoia de protectie la nivelul pietelor Europene pentru abuzurile planificate pe care urmau sa le comita pe teritoriul Uniunii.

28 Aprilie 1999 – OLAF – a fost constituita pentru a lupta impotriva fraudelor financiare comise asupra fondurilor Europene, dar este operata in vederea protejarii retelelor de coruptie operate la cel mai inalt nivel in Uniunea Europeana de Microsoft si nu numai.

2000 – Microsoft incepe sa dea mita inainte de alegeri pentru sustinerea PSD si a lui Adrian Nastase si Dan Nica, si continua cu perseverenta sa se implice in finantarea campaniilor politice pina in anul 2012.

11 Septembrie 2001 – CIA solicita ajutorul Romaniei pentru a lupta eficient impotriva terorismului. CIA plateste mita pentru a primi sprijinul autoritatilor in vederea deschiderii Centre de detentie, pentru “interogari avansate”, numite de catre Presedintele SUA tortura practicata fara nici un rezultat real.

2001 – NSA solicita Microsoft si altor companii sa participe cu sistemele pe care le au in proprietate si pe care le opereaza, la monitorizarea tuturor persoanelor si actelor care pot conduce la sustinerea si finantarea retelelor teroriste, piraterie, crima cibernetica, albire de bani, transferuri de sume prin conturi off-shore, etc. Companii din Germania, Franta si alte tari acuza marile companii concurente din SUA, de folosirea supravegherii NSA pentru a practica spionaj economic.

2002 – Microsoft impreuna cu RSC-Medist plagiaza operele Omnis, sisteme platforme in valoare de peste 2 miliarde de EUR, pe care le ofera gratuit la SRI si MAI dupa care incep sa le vinda in cadrul unitatilor spitalicesti din toata tara.

2003 – Microsoft – RSC isi extind activitatile si in domeniul SaaS/CLOUD EAS/ERP platforme software si continua cu mult succes sa vinda programele furate de la Omnis.

2004 – Microsoft Romania desemneaza ilegal Siemens drept unic posibil intermediar pentru livrarea licentelor Microsoft si a mitei aferente acestora, dupa modelul confirmat inca din 1993 de Comisia UE.

2004 – Omnis identifica pirateria si crima cibernetica referitor la sisteme/platforme informatice in valoare de peste 2 miliarde de EUR, astfel plagiate si distribuite prin intermediul Internet, furate de catre Microsoft si RSC-Medist in urma unei finantari Phare folosita drept pretext pentru a primi legitimitatea Comisiei Europene si a OLAF.

2005 – OLAF “ancheteaza”, Politia Bucuresti se “ancheteaza” si DNA este obligata sa valideze mai multe ilegalitati astfel comise de Microsoft in asociere cu Comisia Europeana si impuse de OLAF in vederea protejarii structurilor de crima organizata internationale.

2005-2016 – DoJ-FCPA si FBI ancheteaza Siemens, care la rindul sau ancheteaza si incrimineaza Microsoft, care la rindul sau incrimineaza autoritatile Romane pretinzind ca nu stia ce se intimpla in propria organizatie. Daca ei si NSA nu stiau atunci cine putea oare sti, in contextul in care OLAF facea tot ce putea sa opereze retelele de coruptie.

2010 – 2014 – OLAF “investigheaza” doar pentru a forta DNA sa continue protejarea fraudelor comise de inalti oficiali Europeni astfel corupti de Microsoft.

DNA are de facut cea mai dificila investigatie la nivel mondial care a avut loc vreodata.

Coruptie la cel mai inalt nivel in Comisia Europeana (OLAF), mai multe Guverne corupte in Romania, Conducerea si politicile de piraterie, spionaj si crima cibernetica practicate de Microsoft, albire de bani si finantarea unor activitati care sunt asimilate actelor de terorism.

Dorim succes DNA si FBI DoJ-FCPA in lupta acestora cu terorismul, si tirania coruptiei la nivel mondial, si ii asiguram pe investigatori ca vom continua sa le dam tot sprijinul dupa cum facem incepind din anul 2005 pina in prezent.

Cu consideraţie,

Dragoş Rişcanu