Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXVI – „Răspunsul îl vom afla posibil în viitorul apropiat când DNA-ul va intra în forţă în DNA.” … şi nu mai ramîne nimeni

multi_coruptiIlie Botoş, Claudiu Dumitrescu, Microsoft, Laura Codruţa Kovesi, SIVECO, Măgureanu, Dan Moldoveanu, Năstase, Total Soft, Talpeş, SOFTWIN, CIA, FBI, Alessandro Buttice, Niro, Cocoş, Nica, Bill Gates, Steve Ballmer, Silviu Hotăran, Steve Ballmer …

Care DNA o să intre în forţă în care DNA, că DNA e unul singur şi nu se lasă, după cum ne informa Laura Codruţa Kovesi o demnă urmaşă a lui Ilie Botos şi Claudiu Dumitrescu a lui Irinel Păun şi a lui Alessandro Buttice (SOV) şi Alberto Perducca.

„De ce nu s-a mişcat mare lucru în ultimi ani de preşedinţia a lui Traian Băsescu. Răspunsul îl vom afla posibil în viitorul apropiat când DNA-ul va intra în forţă în DNA.

Cazul a fost preluat ulterior de serviciile de contrainformaţii (SRI şi FBI) care a documentat faptul că operaţiunea americană era de fapt una anticorupţie. A căzut atunci instant un consilierul prezidenţial, Daniel Moldoveanu şi în paralel s-a lăsat cu arestarea în SUA a soţilor Nemeş. De menţionat că şeful la acea vreme al DGIA era Ilie Botoş, care ulterior l-a urmat pe Oprea la Ministerul de Interne. Cine a căzut printre primii? Ultimii doi pomeniţi.”

http://www.stiripesurse.ro/denunturile-alinei-petre-sunt-cu-adevarat-nucleare-surse_987104.html

“Plângerea 4: Bani de la Irina Socol

A patra plângere Alina Petre a făcut-o împotriva fostului socru, Virgil Măgureanu, a afaceristei irina Socol- cea care controlează Siveco şi a avocatei Lucia Muşat.

Alina Petre: Avem suspiciuni rezonabile ca Magureanu Virgil se face vinovat de infractiunile favorizarea faptuitorului, compromiterea intereselor justitiei, deturnarea licitatiilor publice, trafic de influenta si cumparare de influenta.

“De asemenea, în cursul mariajului cu Măgureanu Marian, am luat la cunostinţă direct de faptul că Socol Irina dădea familiei Măgureanu sume de bani ca răsplată pentru diverse intervenţii ale lui Măgureanu Virgil la autorităţi ale statului român şi am şi asistat în câteva rânduri, când mă aflam împreună cu soţul meu în casa socrilor mei, la efectuarea unor astfel de plăţi”, sursa: denunţul Alinei Petre.”

http://adevarul.ro/news/eveniment/halucinatele–denunturi-alinei-petre-fosta-nora-virgil-magureanu-1_56e9a2e75ab6550cb8eae4d0/index.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Este de’a dreptul amuzant (haios) cum toată media se face că e uimită de ceea ce ştia toata lumea : Măgureanu era agent de vînzări pentru SIVECO, Năstase pentru Total Soft şi Talpeş pentru SOFWIN, Vlădescu (Botoş) pentru RSC, Ghiţă pentru Asesoft (asociat cu RSC) şi tot aşa …

Omnis a probat şi informat DNA, Dan Moldoveanu, SRI, MAI, OLAF şi Microsoft începînd din anul 2004 pînă în prezent.

Rezultatul a fost că ne-au lichidat economic, juridic şi reputaţional şi mai aveau puţin şi reuşeau şi fizic, noroc că s-a hotărît CIA şi FBI să facă ce trebuiau să facă din 2001, cind în loc de mită şi legitimitate trebuiau să respecte legea şi metodele de aplicare.

Bine că o fac măcar acum, că altfel ieşea cu război civil, aşa un fel de Ucraina, mai Euroatlantică, cum îi plăcea să-şi zică un alt mare operator pe piaţa mafiei, Ambasadorul George Maior zis şi Micul Guccifer cu ficat de fier şi minte de mucava.

Dupa Opriş, Botoş, Moldoveanu, Măgureanu vine şi rîndul lui Maior, că DNA intră în forţă în DNA şi nu mai rămîne nimeni …