Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXVIII –‘Al cui e Ardealul?/ Întreabă pădurea câmpia şi dealul/ Al nostru e, pământ din vechi pământ şi sânge din latinul nostru sânge/ Un dor avem în el şi cel mai sfânt şi nimeni astăzi nu ni-l poate frânge’. Şi asta este legionară?”, a întrebat, retoric, Puiu Haşotti in Plenul Senatului.

Senatorul PNL a afirmat că niciodată în viaţa lui nu a fost antisemit sau pro-legionar, lucru care se vede în 20 de ani de intervenţii în Parlament, dar va spune „la infinit” că una este opţiunea politică greşită din tinereţe a unor mari oameni de cultură şi alta este ceea ce au făcut ei pentru cultura românească. 

http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/puiu-hasotti-a-recitat-in-plenul-senatului-versuri-de-radu-gyr–poet-legionar-410935

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Senatorul omite sa ne informeze ca „sânge din latinul nostru sânge” singele in cazul Domniei Sale si al Fagmiliei Hasotti este Machidonesc (ceea ce nu este rau de tot) si ca dinsul a fost Politruc NKVDist al Culturii din Constanta pe vremea lui Ceausescu, respectiv a adoptat o optiune politica gresita in tinerete ca mare om de cultura ce se afla, dar dupa Decembrie 1989, s-a reorientat spre furat banii si identitatea unor patrioti adevarati Machidoni si a tutror celor care puteau contribui la Noua Mafie Comunistoida.

Fagmilia Hasotti (a)laturi de Fagmilia Mazare si de alte fantoshe Securist Comunistoide au pus control Mafiotic pe Judetul Constanta si nu numai si acum se pling eroi ai neamului.

Ce are Radu Gyr cu Puiu Hasotti ? …

… are la fel de mult cum au

Ionel Hasotti cu Luminita Sega,

Parintele Sfint Arsenie Boca cu IPS Teodosie Tomitanul „Şpagoveanul”,

Radu Mazare cu Jean Bart (pseudonimul literar al scriitorului Eugeniu P. Botez),

si subsemnatul cu Panait Istrate (suntem nascuti in Braila) sau cu Mihail Sebastian (tot din Braila – eu am copilarit pe strada care ii poarta numele)

Fagmilia Hasotti comunisti sovietici si securisti din Constanta, in prezent Mafioti dovediti, pling acum de mila Ardealului si de mila elitelor intelectuale si morale, pe care comunistii (NKVDisti) i-au calificat drept legionari, pentru a ii putea elimina „legal” si pentru a putea sa isi insuseasca bunurile cele mai de pret ale acestora si ale acestui popor.

Fagmilia Hasotti, provenita din scoalta de propaganda sovietica nu are nici o limita in a invoca identitatea morala si spirituala a celor pe care i-au exterminat si jefuit, crezind ca inca sunt stapinii unui sistem ticalosit pe care il exploateaza in inertia spritului de asasini cu care au reusit sa calce toate legile.

Machidonii nu erau legionari, erau oameni care au muncit din greu pentru a putea supravietui si isi aparau familiile si neamul si proprietatile in fata Ciumei Rosii reprezentata de Fagmilia Hasotti.

Vom reveni cu documente …