Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXIX – “Ghiţă aşteaptă la Portiţa .. Albă, pe Vlădescu şi o salbă, de miniştri infractori însoţiţi de procurori … trădători”

multi_coruptiFELICITĂRI DNA PLOIEŞTI !

TOT RESPECTUL DOAMNE ŞI DOMNI PROCURORI !

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghita-si-un-procuror-audiati-la-dna-suspecti-intr-un-nou-dosar_987449.html

Nu cred ca este vreo mare bucurie sa fii procuror in Ploiestiul zilelor noastre si sa anchetezi intr’adevar Mafia din Ploiesti, riscurile sunt enorme si rasplata materiala aproape inexistenta. Ramine crezul si determinarea de a lupta pentru a apara tara si legea.

Mafii puternice exista practic in fiecare judet si in fiecare oras, dar mafii mai puternice decit cea din Poliesti nu sunt usor de gasit, decit poate doar in Constanta.

Lucian Papici nu a avut curajul de a isi face meseria si de a isi onora juramintul. Ii pasa mai mult sa dea NUPuri si sa isi terorizeze sotia.

Doru Tulus nu a avut curajul sa investigheze crime abominabile si exhaustiv probate, comise inclusiv de Mafia din Ploiesti. Ii pasa mai mult sa dea NUPuri si sa isi gaseasca o noua sotie. Dupa mai multe incercari a reusit.

Claudiu Dumitrescu nu are curajul sa ancheteze nici o Mafie dupa ce a dat si el primul NUP la comanda Mafiei din Ploiesti-SRI (Securitate) procuror fiind “promovat” la DNA (Dosar 216/P/2005. Nu ii cunoastem situatia matrimoniala, am vazut doar ca are verigheta si ceas scump la mina, si ca provine din imprejurimile Ploiestiului respectiv din gubernia Prahova, fieful lui Mircea Cosma, imparatul petrolului si pamintului si a codrilor si ramurilor din increngatura mafiotica cu Mafia Siciliana.

Dumitru Saracu (un chelner la Nestor, informator al Sigurantei, originar din Ploiesti) comunist convins coleg de celula cu Lucretiu Patrascanu la Tirgu Jiu, a fost conducatorul comisiei de ancheta in vederea condamnarii la moarte a Maresalului Antonescu. Acesta a pus bazele Justitiei comuniste din Romania in 1945.

Lucretiu Patrascanu a fost asasinat (impuscat) la ordinul lui Grigore Preoteasa (decedat la Moscova) socrul din prima casatorie a lui Adrian Nastase, in celula de la Jilava dupa doua zile de tortura din momentul arestarii, de Pantiusa Bodnarenko pe care am avut ocazia sa il cunosc cind aveam vreo 14 ani. http://www.contributors.ro/politica-doctrine/un-calau-stalinist-cine-a-fost-pantiusa-bodnarenko/

Constantin Saracu, vechi judecator comunist,  a fost Presedintele Curtii de Apel Ploiesti pina in anii 2000.

Adrian Podea, fost ofiter si tortionar de Securitate, a fost Judecator la Curtea de Apel Ploiesti pina in anii 2014, cind a primit in sfirsit trei ani cu executare din cei sapte ceruti de DNA (merita 30 de ani cel putin pentru cit rau a facut si cite legi a incalcat).

L-am cunoscut pe Adrian Podea sub numele conspirativ Adrian Bordea, in anul 1982 cind ma ancheta si tortura psihic sa ma determine sa ma fac informator. Am preferat sa fug din tara in Decembrie 1983. Vezi Dosar CNSAS http://antimafia.avertisment.net/?p=1867

Dragos Saracu fiul lui Constantin Saracu fura software si fonduri Phare impreuna cu Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita, si este anchetat de Claudiu Dumitrescu in Dosarul 216/P/2005. Primeste un bine meritat NUP.

Gioni Popescu si Dumitru Zamfir primesc cadou la SRI, software si fonduri Phare, furate de Dragos Saracu si Sebastian Vldescu (partener cu Sebastian Ghita). Ancheteaza Claudiu Dumitrescu la comanda lui Ilie Botos, in urma solicitarii “exprese” a lui Sebastian Vladescu – Dosar 216/P/2005. Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu dau NUP, la toata lumea, mai da NUP si Nicoleta Bulgaru, Doru Tulus, urmat de Monica Pop, la solicitarea Laurei Codruta Kovesi, si multi alti procurori si judecatori (Viorica Costiniu).

Claudiu Dumitrescu, are cu ce sa se mindreasca la fel cum are si Lucian Papici, Doru Tulus, Laura Codruta Kovesi si multi alti asa zisi procurori si judecatori, cu mindria ca au reusit sa ajunga la Bucuresti sa dea NUPuri. Mai bine se duceau toti la Poliesti, dupa vorba veche : “du-i Doamne la Ploiesti”, ca doar vorba aia “a nimerit orbul Braila”

TOT RESPECTUL DNA PLOIEŞTI !

Aşa cum Revoluţia s-a născut la Timişoara şi a fost asasinată la Bucureşti, poate tot aşa Dreptatea se naşte astăzi la Ploieşti şi poate de data asta va supravieţui şi în Bucureşti, Constanţa şi poate în toată ţara.

NU VĂ LĂSAŢI PROCUROARE ŞI PROCURORI, SUNTEM ALĂTURI DE VOI !…

… Să nu repetăm ISTORIA COMUNISMULUI

http://istoriacomunismului.blogspot.ro/2006/05/moarte-antonestilor.html

“Faptele care stau la baza definirii acestui proces ca unul politic sunt numeroase si flagrante. Completul de judecata a fost alcatuit prin „tragerea la sorti” a numelor unor personaje care nu aveau pregatire de magistrat, dar erau strans legati de politica de stanga: Vasile Nita – muncitor, reprezentant al PCR, Ion Pauna – muncitor, reprezentant al PSD, Jovita Dumbrava – plugar, membru al Frontului Plugarilor, Constantin Tiulescu – muncitor din partea Confederatiei Generale a Muncii. O figura interesanta a fost acuzatorul public Dumitru Saracu, fost chelner si bucatar la restaurantul „Capsa” (a fost chelner la Nestor si infomator al Sigurantei), fost detinut la Targu Jiu, reprezentat al PCR-ului, care s-a remarcat prin stalcirea termenilor juridici. In deschiderea procesului, acuzatorii publici si-au justificat astfel misiunea: „Rolul nostru este sa ridicam valul de minciuna cu care acesti oameni au cautat sa se acopere si sa-i aratam tarii si sa-i supunem judecatii in toata realitatea josniciei lor, pentru ca atunci cand ei vor fi osanditi, osanda lor sa fie aspra si sa exprime unanimitatea constiintelor poporului roman”.

Asistenta care umpluse pana la refuz sala de judecata era formata din „oameni ai muncii”, dupa cum o descrie Gheorghe Magherescu: „Atmosfera din timpul procesului (…) era supraincalzita si tensionata. Figuri dusmanoase si cu trasaturi straine de neam detinea majoritatea asistentei. Acestia, la orice acuzatie adusa maresalului, vociferau in cor: „«La moarte, tradatorul, la moarte, criminalul!»”. Curios sau nu este ca unii dintre „agitatori”, printre huiduieli, intrebau: „Dar pana la urma care dintre ei e Maresalul?”.

Dar pînă la urmă care dintre procurori şi judecători sunt procurori şi judecători?