Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXX – “Blat din blat se (re)face din nou DNA (PNA) ! Să nu vă plafonaţi Doamnă Kovesi tot pe loc, e timpul să mai şi promovaţi că din Procuror General mereu Procuror Şef pare a fi cam bolnăvicios …”

multi_coruptiJUDECATORII DENUNTA BLATUL PENTRU KOVESI – UNJR cere amanarea audierii Codrutei Kovesi in CSM si acuza modul in care ministresa Pruna a propus reinvestirea sefei DNA: „Propunerea a fost facuta fara o procedura clara, deschisa si predefinita, asa cum a cerut nu doar sistemul judiciar, ci si Comisia Europeana in ultimele rapoarte MCV… A creat aparenta unei intelegeri politice… Aparenta de independenta este pusa la indoiala… Pune sub auspicii politice numirea procurorului sef DNA”

Judectorii au aratat ca mai exista si alti procurori sefi, chiar in DNA, al caror mandat expira in curand. ‘In acest context nu se justifica de ce procedura inedita aleasa de Ministerul Justitiei este dedicata unei singure persoane, cu atat mai mult cu cat rezultatele unei institutii au in spate eforturile intregii echipe de conducere‘.

http://www.luju.ro/magistrati/dna/judecatorii-denunta-blatul-pentru-kovesi-unjr-cere-amanarea-audierii-codrutei-kovesi-in-csm-si-acuza-modul-in-care-ministresa-pruna-a-propus-reinvestirea-sefei-dna-propunerea-a-fost-facuta-fara-o-procedura-clara-deschisa-si-predefinita-asa-cum-a-cerut-nu-

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Avind in vedere ca pestele de la cap se impute, capul lui Kovesi este foarte important pentru mentinerea unui echilibru in ceea ce priveste dosare atit de complexe (Microsoft-Siemens-EADS) pe care numai ea si tovarasii ei de arme le mai pot intelege si executa :

Acest cap(o di tutti capi) urmeaza sa ii promoveze pe vechii sai tovarasi de arme:

Monica POP, (654/P/2011)

Nicoleta BULGARU-STUPARU, (6949/P/2004)

Claudiu DUMITRESCU, (216/P/2005)

Doru TULUS, (66/P/2007)

Marcel IACOB, (654/P/2011)

Catalin VARTIC, (245/P/2015)

si cine o fi mai reusit intre timp sa-i intre printre gratii, inafara de Giovanni Kessler Director OLAF (in prezent anchetat de Politia din Bruxelles) si alti mafioti sicilieni in frunte cu Alessandro Buttice (care ia mita de la Sorin Ovidiu Vintu, cu maxima mindrie proletara ca doar de, e General la fel ca si Pilieri, vezi Mafia Siciliana-Ploiesti-Constanta-Mangalia-Bucuresti).

Este vital pentru Kovesi si ai ei sa nu ajunga DNA Bucuresti un fel de DNA Ploiesti si sa mai aflam despre ce faceau si alti procurori nu numai celebrul Luciano Papici si Irinel Paun, ca doar nu sunt ei singurele exceptii de la „Modus Operandi” instituit de Kovesi, care inca e ajutata de Microsoft sa nu cumva sa aflam ce si de cind stia Kovesi despre fraude si le proteja ca minuta ei (654/P/2011).

Din cite intelegem DNA era condusa de Sebastain Ghita la cel mai inalt nivel (Lucian Papici) si de asociatii acestuia din „servicii”, politica si afaceri (sebastain Vladescu).

Cind s-a aflat despre ce facea Lucian Papici pentru Sebastain Ghita, acesta a plecat acasa la Timisoara, dar cind s-a aflat ce fac Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, George Maior si Laura Codruta Kovesi pentru Microsoft, OLAF si Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu, singurul care a plecat a fost George Maior (acasa la el la Washington), si singura care a fost degradata a fost Kovesi din Procuror General in Procuror Sef DNA, restul au fost promovati sau conservati.

De ce daca Lucian Papici a plecat de unde a venit (Timisoara), nu fac acelasi lucru si ceilalti procurori compromisi, si continua sa tina cu dintii de scaunele de la DNA, cind toti vin din locuri extrem de frumoase Sibiu, Cluj, Sinaia (Cimpina), oare nu ii mai vor colegii, dupa ce stiu cine sunt si ce au facut ?

Credeti ca nu ii mai primesc procurorii DNA Ploiesti pe Claudiu Dumitrescu, si procuorii DNA Cluj pe Doru Tulus, sa nu mai vorbim de procurorii din Sibiu pe Laura Codruta Kovesi, si acestia nu mai au unde sa se mai duca, drept care continua sa isi dea dovada „competentei” in noi NUP uri pentru Microsoft – Siemens – EADS si pentru ei insisi ?

NU UNOR NOI MANDATE PENTRU KOVESI SI CAMARILA EI !

Respectati legea si dati o sansa procurorilor care vor si pot sa isi faca meseria sa incerce, ca unii cum sunt cei numiti si demult compromisi, nu mai pot reprezenta lupta impotriva coruptiei… decit poate pentru „comanditarii” OLAF si Microsoft.

Vom reveni ….