Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXXIII„SRI-SIE-DNA să TRANZACŢIONĂM şi puţin bun simţ”

multi_coruptiCiteam cindva o vorba spusa de un om (destept) „Nu exista in viata bucurie mai mare decit aceea de a gindi logic”

Urmaresc cu interes toata tevatura si manipularea permanenta referitor la toate scandalurile, care parca nu se vor mai sfirsi niciodata.

Din contra, par ca se agraveaza pe zi ce trece. Mult zgomot pentru nimic.

„Saracul” Adrian Nastase a facut puscarie pentru ca a fost beneficiarul unor cadouri electorale in valoare de vreun milion de euro (nu ca nu merita sa stea la bulau toata viata pentru alte sute de milioane furate si pentru pagube de miliarde). Tehnic vorbind.

Bill Gates este beneficiarul unor miliarde de euro din jaf facut in Romania, si nici el si nici „locotenentii” sai Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan si altii nu sunt mentionati decit in treacat sau deloc.

Bill Gates si Steve Ballmer, folosind acest vehicol de frauda, piraterie, mita, coruptie si crima organizata la nivel mondial, numit generic MICROSOFT, nu au jefuit Romania doar de niste „amarite” sute de milioane.

Au jefuit Romania de miliarde contabilizabile (vedeti contracte de management de proiecte si consultanta, unde se plateau sute de milioane pe absolut nimic, via SIVECO, Total Soft, Softwin, Net Consulting si multe altele), si miliarde in export „gratuit” de materie cenusie. Au distrus potentialul Romaniei de a fi exportator si nu importator la de zeci de ori pretul „produsului” intelectual.

Romania este astazi o tara care, in loc sa produca soft pentru economia nationala, produce pentru corporatiile straine, in timp ce securistii si militienii il vind inzecit in institutiile pe care le controleaza, respectiv in toate institutiile de stat.

Bill Gates, Dan Moldoveanu, George Maior, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Irina Socol, Florin Talpes si multi altii impart decoratii, conturi off shore, prescrieri de dosare, si multa intelegere si buna vointa de la toata lumea, si in primul rind de la DNA.

Daca ma intrebati pe mine, il prefer pe Gigi Becali (care se tot duce la DNA) lui Bill Gates care nu se va duce niciodata decit in plenul UE sa fie laudat de Corina Cretu, si la Bucuresti, sa fie decorat de Basescu si Tariceanu, pentru serviciile aduse Romaniei.

Ce treaba ar fi avut Cocos si Niro, cu software Microsoft, daca Bill Gates nu dorea sa mituiasca guvernul Romaniei, de cind a auzit ca mai suntem si noi pe lumea asta care ii apartine.

Ei si restul sunt intr’adevar doar niste trepadusi, Hotaran si Artopolescu sunt doar niste interpusi, in timp ce Bill Gates si Steve Ballmer sunt adevaratii initiatori, instigatori, finantatori si profitori din jaful national care se numeste MICROSOFT.

Sa nu uit, mai sunt si membrii Delegatiei UE in Romania, un fel de Mafia Siciliana (la propriu), cu care Microsoft sunt asociati, pe linga vechii securisti devenit noii SRIsti (Dumitru Zamfir, Gioni Popescu, Ovidiu Soare etc.) mentorii lui Sebastian (Vladescu – Ghita)

Marian Magureanu zice are are legaturi „cojuncturale” cu Marta, Elan, SIVECO si mai cu toata „lumea buna” si ca fosta nevasta (inca nevasta juridic) este un fel de curva nebuna si o mama inconstienta (nu cu vorbele astea, ca el nu prea stie sa se exprime, dar a „produs” Dom Profesor textul), in timp ce el este un mielusel, la fel ca si „onorabila famiglie”, si ca Gulbergenian (mereu uit cum il cheama) e frate de traficant de droguri.

Pina aici nimic nou, de parca sutele de milioane devalizate de SIVECO si MICROSOFT au vreo legatura cu emotionalitatea acestui papagal, bagat in seama contra cost (ordin).

Basescu se plinge ca pedepsele in Microsoft sunt prea mici, si Kovesi nu recupereaza banii facuti praf de Elena si Dorin Cocos in participatiune cu Florian Coldea, Dan Moldoveanu, Sebastian Vladescu si George Maior si multi altii.

De ce nu solicita nimeni DNA sa ceara statului Român sa se constituie parte vatamata (prejudicii in civil) in dosarul MICROSOFT, fata de MICROSOFT si de Bill Gates si Steve Ballmer personal ?

Banii si prejudiciile acolo au ajuns, pe linga ce au mai ciordit si ai nostri, sume care, pe linga ce profituri directe (vizibile) si indirecte (discrete) a realizat Microsoft si Bill&Melinda Gates si Steve Ballmer, sunt un mic mizilic.