ADEVĂRUL MICROSOFT “DNA + SRI + DIICOT vs. SIE + MICROSOFT” Să fie oare Burci clientul Black Cube ? “Omul de afaceri Cristian Burci a fost reținut de procurorii DIICOT Olt” deşi este “protejat” de SIE …

“Omul de afaceri Cristian Burci a fost reținut de procurorii DIICOT Olt, miercuri dimineață, informează Digi 24. Cristian Burci este acuzat de evaziune fiscală și delapidare, într-un dosar legat de privatizarea fabricii de vagoane Romvag. Evaziunea fiscală este estimată la opt milioane de euro. Procurorii desfășoară o percheziție și la redacția unui ziar deținut de Cristian Burci. În acest dosar sunt cercetate, în acest moment, nouă persoane.”

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/omul-de-afaceri-cristian-burci-a-fost-retinut-de-procurorii-diicot-414776

Ioan Talpeş – SIE “Prin 2002 l-am prezentat pe Burci unui înalt oficial NATO “A refuzat sa spuna daca era vorba de Willem Matser, fost inalt oficial NATO, arestat si apoi condamnat in Olanda pentru implicare in spalare de bani pe axa Columbia-Romania. Potrivit unor surse SRI, Ioan Talpes i-ar fi facut lobby lui Cristian Burci atat in spatiul american, cat si in cel al Uniunii Europene, pentru a-i usura dezvoltarea afacerilor.”

Radu Timofte – SRI : “Burci este protejat de doi generali SIE”
Ioan Timofte (frate) : „Parcă mi-au dat şi nişte bani”
Radu Timofte – SRI : „Burci venea de mână cu generalul Şerbănescu”
Gheorghe Şerbănescu – SIE: „Despre SIE vă spun doar atât: nu vă interesează!”
Ioan Talpeş – SIE: „Prin 2002 l-am prezentat pe Burci unui înalt oficial NATO”

Radu Timofte: “Eu nu l-am protejat pe Cristian Burci. Am trimis nenumarate note informative in care avertizam institutiile statului, inclusiv la Parchet, dar n-a tinut nimeni cont de ele pentru ca Burci venea de mana cu generalul (SIE – n.red.) Gheorghe Serbanescu si bloca demersurile noastre. Da, noi ne-am facut datoria si am anuntat prin note institutiile statului, asa sa stiti. Burci n-a fost protejat de SRI, ci de celalalt serviciu secret, de unde provine generalul serbanescu. De acolo mai provin si altii care il protejeaza. Intrebati-l pe Talpes in ce relatii e cu Burci. si colonelul Ristea Priboi stiu ca l-a ajutat, ca prin el a reusit Burci sa ia firme de la stat, prin Ovidiu Musetescu (fost sef al APAPS intre 2001 si 2004), dar v-am spus, cel mai mare sustinator a fost generalul Serbanescu. Daca a fost si ambasador intr-o tara araba, ar trebui sa va fie clar la ce serviciu secret a lucrat el. Eu mai mult decat sa trimit notele informative la institutiile abilitate ale statului nu puteam face”.

http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/timofte–burci-este-protejat-de-doi-generali-sie-117356

1997 – Călin Popescu Tăriceanu ROMVAG “Sebastian Vlădescu a demisionat din funcţie în August, urmare a includerii eronate a societăţii ROMVAG Caracal pe lista a 17 companii intrate în insolvenţă. Media a menţionat faptul că eroarea i-ar fi aparţinut lui Călin Popescu-Tăriceanu, Vlădescu demisionând doar ca să acopere greşeala ministrului.” (Ziarul Dimineaţa nr. 182/11.08.1997, nr. 190/20.08.1997)

2000 – Sebastian Vlădescu este numit Ministru Secretar de Stat la Finanţe de către Călin Popescu Tăriceanu, înfiinţează o firmă “intermediară” RSC, pentru fraudarea fonduri Phare şi piratează împreună cu Microsoft compania Omnis, începând comercializarea produselor furate prin donaţii la SRI şi MAI.

2005 – Călin Popescu Tăriceanu îl numeşte Ministru de Finanţe pe Sebastian Vlădescu, care continuă fraudele astfel protejat de SRI, MAI, OLAF şi DNA … şi, după cum reiese din cele de mai sus, şi de SIE.

DNA continuă cercetările !

Comentariile Redacţiei

SRI (Radu Timofte) afirmă că anchetele Parchetelor erau/sunt blocate sau/şi sabotate de SIE, în condiţiile în care SRI îşi făcea datoria ?!…

Radu Timofte se plânge că fratele său nu a primit suficient de mulţi bani de la Burci, astfel că trăieşte din salariu, în loc să fie şi el bogat )))

Reiese că Microsoft a fost şi este protejat de SIE, şi nu de SRI şi MAI, “beneficiari” direcţi şi complici ai fraudelor, pentru a putea comite împreună cu RSC, Medist, Asesoft si Teamnet mai multe ilegalităţi începând din anul 2000 până în prezent, şi pentru a îşi extinde reţeaua criminală pe plan internaţional, în condiţiile în care DNA nu putea face nimic …

Se pare că aşa cum frauda şi corupţia în politică sunt transpartinice, şi crima în cadrul serviciilor este trans-instituţională.

Dacă serviciile nu se pot înfrânge reciproc, ele se îmbrăţişează până când vin alţii din NATO şi UE şi încep să se plângă la DNA şi la DIICOT.

Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă, Cristi Burci şi mulţi alţii nu concep că “sistema” pe care au perfecţionat-o timp de un sfert de secol nu mai poate funcţiona şi şantajul nu mai merge, şi că au “obligaţia” ori să desfiinţeze DNA şi DIICOT, ori să se ducă la puşcărie împreună cu Microsoft !

Stimată Doamnă Procuror Şef DNA,

Despre Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Ionuţ Lopătan, Ovidiu Artopolescu, Corina Artopolescu şi mulţi alţii, când putem citi că au fost reţinuţi pentru mai multe vieţi ? … sau sunt în continuare “protejaţi” de Microsoft şi DNA …