ADEVĂRUL MICROSOFT “Ofiţeri acoperiţi … şi altul se numeşte Sebastian Ghiţă la SRI” Traian Băsescu

multi_corupti„Alături de IT, justiţia este domeniul în care s-a progresat cel mai mult în societatea românească“. […] „Nu mă deranjează asocierea cu SRI. M-ar deranja dacă am fi asociaţi cu vreo grupare de crimă organizată“ Călin Nistor, procuror-şef adjunct DNA (repropus de Ministrul Justitiei la solicitarea Procurorului Sef DNA)

Personal, ştiu doar doi oameni dintre politicieni cărora li s-a făcut onoarea ca, la un moment dat, să fi fost cu adevărat ofiţeri acoperiţi, dar niciodată nu voi putea să dovedesc acest lucru: unul se numeşte Victor Ponta la SIE şi altul se numeşte Sebastian Ghiţă la SRI. Cu siguranţă, ei nu mai au această calitate după ce au intrat în Parlament. În plus, ăştia doi nu vor să preia partide în numele serviciilor secrete.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Dragi cititori dupa cum puteti constata am schimbat titlul postarilor despre Microsoft :

Nu mai vorbim despre Conspiratia Microsoft, vorbim despre ADEVARUL Microsoft.

Despre CONSPIRATIE

Conspiratia presupune secretizarea “permanenta” a operatiunilor care pot fi legale sau/si ilegale in vederea obtinerii unor rezultate cu “aparenta” (adevarul juridic) de legalitate si efecte de ilegalitate, sau protejarea si “disparitia” infractorilor, prin “inginerii” judiciar/juridice, un fel de magie legalicista (para legala).

In cazul Microsoft au fost folosite mijloace legale pentru a fi obtinute efecte ilegale si mijloace ilegale pentru a fi obtinute efecte “legale”. Au participat politisti, procurori, judecatori, politicieni si multi alti beneficiari si “bine intentionati”.

In momentul in care o conspiratie devine publica nu mai este decit un sir mai lung sau mai scurt de infractiuni, unele mai grave si complexe, altele citeodata socant de infantile.

Incepind de astazi urmeaza sa va prezentam Adevarul cenzurat si prezentat pina in prezent, drept teorie a conspiratiei referitor la ceea ce este numit in general Scandalul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS.

ADEVAR vs. CONSPIRATIE

Atit timp cit o singura entitate necompetenta (orice cetatean) invoca si probeaza acte si fapte ilegale deosebit de grave, dar acestea nu sunt confirmate de persoane competente si informate formal (politisti, procurori, judecatori, politicieni) este intodeauna invocat faptul ca persoanele respective (denuntatorii), indiferent de cit de multa dreptate au si cit de evidente sunt fraudele, nu fac nimic altceva decit sa disemineze teorii conspirationiste.

Cind mai multe persoane “credibile” – competente, confirma lucruri de mult stiute si probate, teoria conspiratiei devine o colectie de neadevaruri, falsuri, ticluiri, dezinformari si alte infractiuni care au menirea sa controleze mentalul colectiv, astfel incit infractorii sa poata opera in deplina siguranta si impunitate.

Astazi ADEVARUL despre MICROSOFT este cunoscut si confirmat de mai multe persoane competente printre care si fostul Presedinte al Romaniei “cel mai bine informat” cetatean Roman.

ELENA UDREA vs. MICROSOFT vs. SEBASTIAN GHITA (Ironia sortii)

ASTAZI – Deputatul Elena Udrea este audiată, marţi, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), în dosarul „Gala Bute”, în care este inculpată pentru luare de mită şi abuz în serviciu, potrivit Digi24.

Fostul ministru Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie 2015 în dosarul „Gala Bute”, fiind acuzată de săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

Sebastian Ghita o ameninta cu moartea pe Carmen Rosu (Director POSDRU) sa ii dea fonduri europene, fura “obtine pe nedrept” fonduri europene pentru lucrari fictive, si se asociaza cu RSC, astfel protejat de Microsoft, pentru a “exporta” experienta lor unica de fraudat fonduri europene, in capitala Europei, sub protectia lui George Maior, in timp ce primeste via Florian Coldea bani din mita Microsoft ca sa isi finanteze televiziunea, si nu pateste nimic, fiind in continuare protejat impreuna cu asociatii sai in frunte cu Microsoft.

Elena Udrea denunta controlul SRI si DNA asupra “politicienilor” si dosarelor manipulate, in timp ce Sebastian Ghita fostul sau partener insita, in numele securitatii si interesului national, sa fie pastrati si eventual adaugati “acoperiti” peste tot in justitie, media, politica si in toata administrastia, astfel incit sa isi poata dezvolta in continuare reteaua criminala, si sa poata da imprumuturi in nume personal de 90 milioane de eur..

Sebastian Ghita depune 13 milioane eur garantie la DNA, si nu solicita returnarea imprumutului de 90 de milioane de eur facut in nume personal lui Alexandru Iacobescu, si nu doreste ca cineva (Irina Socol, Claudiu Florica, Dan Nica, Sebastian Vladescu, etc.) sa returneze banii furati si impartiti cu Microsoft si asociatii acestora.

Elena Udrea sustine ca nu exista nici o semnatura de-a ei in Dosarul Gala Bute si ca intregul dosar este o “facatura” marca Kovesi-Coldea.

Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu, continua sa fie protejati de DNA – SRI – MAI – Microsoft, in frunte cu Claudiu Dumitrescu Procuror Sef Sectie 2 DNA, care urmeaza sa fie mentinut in functie de Laura Codruta Kovesi, dupa numirea adjunctilor Marius Constantin Iacob si Calin Nistor.

LAURA CODRUTA KOVESI isi re-numeste ADJUNCTII

„În desemnarea celor două propuneri ministrul justiţiei a avut în vedere rezultatele obţinute în perioada primului mandat, experienţa profesională şi managerială a celor doi cât şi îndeplinirea criteriilor de integritate.”

http://www.stiripesurse.ro/anun-ul-ministrului-justi-iei-ei-vor-fi-adjunc-ii-codru-ei-kovesi_992255.html

Calin Nistor

Călin Nistor, procuror-şef adjunct DNA: „Alături de IT, justiţia este domeniul în care s-a progresat cel mai mult în societatea românească“.

„Nu mă deranjează asocierea cu SRI. M-ar deranja dacă am fi asociaţi cu vreo grupare de crimă organizată“

SRI, în mod real, nu ar avea nicio pârghie ca să intervină în invstigaţia unui procuror. Ca să fie clar!

Ce vă faceţi dacă vă confruntaţi cu corupţie în SRI?

Au fost cazuri de corupţie în SRI, au fost arestaţi şi trimişi în judecată. Am avut corupţie şi în DNA. E vorba de doi ofiţeri de poliţie judiciară şi un procuror şef  de birou. Au fost investigaţi, trimişi în judecată şi condamnaţi. Cu privire la acel procuror se constatase că primise nişte bunuri, dar, de regulă, latura infracţiunilor ţine de accesare informaţiilor din interior. Toată lumea e interesată să afle ce anchetează DNA, ce persoane sunt vizate de anchete…

http://adevarul.ro/news/societate/calin-nistor-procuror-sef-adjunct-dna-alaturi-it-justitia-domeniul-s-a-progresat-mai-societatea-romaneasca-1_5599344bf5eaafab2c436b94/index.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Microsoft a distrus prin politici secrete (Highly Confidential Evangelism), mita, piraterie, crima organiazata si terorism intrega industrie IT, in timp ce continua sa influenteze Justitia si in primul rind DNA.

DA, ati progresat cel mai mult, manipulati de Microsoft si asociatii criminali ai acestora. Chiar aveti de ce sa fiti mindri !

Industria IT a fost preluata si transformata in vehicol de frauda, jaf, tilharie si control al societatii in general, de indivizi corupti si criminali, „jeguri” de tipul Sebastian Ghita in colaborare cu Directori Microsoft (Ovidiu Artopolescu) si altii, astfel protejati de indivizi corupti si criminali din cadrul SRI – MAI – Microsoft.

Nu SRI este o grupare criminala organizata, indivizi corupti si criminali din cadrul acestei institutii actioneaza in colaborare cu Microsoft si asociatii acesteia Asesoft – Teamnet – RSC – Medist dupa reguli Mafiote preluate de Sebastian Ghita de la Securisti deveniti SRI isti, de la Mafia Siciliana si de la Microsoft.

„Colaborează mai bine acum DNA cu SRI decât în 2006, când aţi devenit procuror anticorupţie?

La începutul activităţii mele în DNA nu primeam informaţii de bună calitate privind faptele de corupţie. Calitatea informaţiilor a crescut progresiv, începând cu anul 2007, 2008.” (Oda mascata adusa lui George Maior „Reformatorul” lui Ghita si „Nasul” lui Microsoft n.a.)

Acesta este motivul principal pentru care, infractiuni evidente si exhaustiv probate comise de Microsoft in asociere cu SRI, MAI, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet si multi altii sunt investigate din 2004 pina in prezent, in timp ce datorita eficientei colaborarii DNA – SRI – MAI, au fost obligati sa investigheze Siemens, Parchetul German, OLAF, FBI, DoJ-FCPA si altii, fraude comise in Romania si ulterior “exportate” ?

Domnule Calin Nistor, avind in vedere studiile in Agronomie si Industriale, pe care le-ati absolvit in tinerete, si comparatiile pe care le faceti intre industria IT si industria (dedicate Microsoft) DNA, va rugam sa ii solicitati Domnului
Claudiu Dumitrescu si Domnului Catalin Vartic, sa va informeze referitor la industria IT, pe care Domnia Sa o investigheaza incepind din 5 Septembrie 2005 pina in prezentul mereu continuu, astfel asistat de Catalin Vartic, pe rol de „recuperator” si tortionar amator.

Vom reveni …

referitor la Marius Constantin Iacob si Claudiu Dumitrescu