Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXXIX – „La invitaţia DNA Braşov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenţa la sediul instituţiei în calitate de martor, în dosarul 259/P/2015” – Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu pozează în victimă şi acuză DNA, fără niciun just temei !

Tariceanu urmeaza sa se prezinte ca martor (deocamdata) intr-un nou dosar, deschis de DNA sub conducerea Laurei Cordruta Kovesi, dupa ce Daniel Morar l-a protejat pe Tariceanu (si multi alti politicieni) la comanda lui Barroso, si in contradictie flagranta cu prevederile Constitutiei si cu Legea, dupa cum foarte bine remarca Catalin Tache, incepind din anul 2013, de cind Daniel Morar este vizat de o ancheta a SRI (referitor la acest dosar si la altele – vezi Ploiesti Mafia Mircea Cosma).

http://www.enational.ro/dezvaluiri/daniel-morar-filat-de-sri-de-trei-ani-530460.html/
http://www.enational.ro/dezvaluiri/cutremur-in-dna-331030.html/
http://www.enational.ro/dezvaluiri/sri-sapa-dupa-dosarele-dosite-de-daniel-morar-305748.html/

Tariceanu este implicat impreuna cu multi altii si altele, omniprezenti in Grupul de la Monaco si nu numai, in mai toate infractiunile la nivel inalt comise in Romania ultimului deceniu, drept care cunoaste foarte bine urmatoarele :

Martori : Cind esti chemat in calitate de martor intr-o ancheta care a inceput deja de mai multe luni, este foarte posibil sa fii chemat pentru a fi confruntat cu una sau mai multe persoane implicate in ancheta, care la rindul lor vor fi informate de scopul si data prezentei martorului Calin Popescu Tariceanu, si care si ei pot avea unul sau mai multi avocati, astfel incit numarul celor care au cunostinta de invitatia primita de Tariceanu sa fie mult mai mare decit ineptiile aberate de catre acesta in spatiul public, referitor la relatia unul la unul pe care o are acesta cu procurorul, pe care il face deja mincinos si informator infractor al presei – deci Tariceanu e victima unei inscenari politice.

Confidenţialitate : Nu exista nici un aspect de confidentialitate referitor la anchetele DNA, decit daca acestea sunt specific mentionate formal de catre anchetatori, si in primul rind lista cu cei pe care martorul nu ii poate contacta in timpul investigatiilor. Tariceanu, la fel ca si alti martori sau inculpati, poate da presei cite declaratii doreste, pentru ca DNA investigheaza fapte bazate pe probe, nu vorbe de politician corupt.

Concluzie : Tariceanu reuseste sa demonstreze, daca mai era nevoie, ca prostia nu are limite si ticalosia nici atit, mai cu seama la el, un demn reprezentant (simbol) al celor mai murdare si nemernice jafuri comise impotriva acestei tari (prietenii Dan Andronic, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice si multi altii stiu foarte bine de ce).

Urmarim cu interes acest caz care, cu siguranta, urmeaza sa fie dezvoltat de DNA referitor la reteaua criminala mult mai extinsa din care Tariceanu face inca parte.

Ce faci acum Ciorapene, ca Barroso nu mai e sa-i dea ordine lui Morar, Monaco gafaie si el, si lungul drum al zilei catre noapte si al decaderii totale incepe astazi la Brasov, unde speram sa si ramai Razgindene, vreo douzeci de ani, la Codlea (inchisoarea nu pensiunea).

„Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că este citat ca martor la DNA Braşov pentru vineri, în dosarul retrocedărilor ilegale, în care sunt cercetaţi Remus Truică şi Paul al României.
„La invitaţia DNA Braşov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenţa la sediul instituţiei în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015. Doresc să aduc la cunoştinţa presei că, în respect pentru reglementările legale privind confidenţialitatea anchetei, nu voi face declaraţii nici la sosirea şi nici la plecarea din sediul DNA.
Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informaţia legată de prezenţa mea la DNA Braşov era cunoscută doar de subsemnatul şi de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic. De regulă, informez cu promptitudine presa despre activităţile mele de interes public, aşa cum poate fi apreciată prezenţa mea la DNA în calitate de martor.
De această dată, în mod premeditat, am ţinut strict secretă această informaţie pentru a verifică dacă lucrătorii DNA scurg informaţii confidenţiale către presă. Cu puţină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ‘Este adevărat că aţi fost invitat la DNA Braşov?’.
Q.E.D., aşa că am hotărât să dau publicităţii acest comunicat”, a transmis Tăriceanu.

La data de 17 decembrie 2015, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de patru oameni de afaceri israelieni, printre care şi Tal Silberstein.

Ca şi consultant politic, acesta a început să lucreze pentru politicienii din România în 2002. La început cu Traian Băsescu. Din cauza unor neînţelegeri legate de bani, a părăsit PD-ul, iar în 2004 a lucrat la campania pentru prezidenţiale a PSD-istului Adrian Năstase. Ulterior a devenit sfătuitorul lui Călin Popescu Tăriceanu, precum şi al PNL.

În urmă cu o lună, Curtea de Apel Braşov a emis mandat de arestare în lipsă pentru Tal Silberstein.”

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Calin+Popescu+Tariceanu+chemat+la+DNA+Brasov