ADEVĂRUL MICROSOFT “AXA MASKIROVKA : MICROSOFT – RSC – MEDIST – LEADER-HIGH TECH – ASESOFT – TEAMNET – DNA – SRI – MAI”

lopatan_vartic_arto_kovesiPână în 2012, Alexandru Octavian Grumaz a fost unul din patronii Centrului Medical Polimed, afacere fondată în anii’90 de fostul ministru Sebastian Vlădescu. Grumaz jr. era asociat aici cu Ionel Manole (partenerul lui Vlădescu şi Călin Popescu Tăriceanu în Leader High Tech SA), Dan Simulescu (ex-manager Medlife, Medist şi Metrorex) şi Marcel Viorel State, general MAI în rezervă.

http://jurnalul.ro/stiri/politica/fiu-de-general-sts-contracte-uriase-cu-spitale-714455.html

Fiu de general STS, contracte uriaşe cu spitale

Fiul generalului Alexandru Grumaz, prim adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) între 2001 şi 2005, a devenit milionar în urma afacerilor derulate cu spitalele bucureştene. Firma lui Alexandru Octavian Grumaz are doar 4 angajaţi, dar raportează an de an profituri uriaşe. Printre partenerii săi de afaceri se află fiul altui general, Tudor Tănase, fostul director STS. 

Fiu de general STS, piraterie software in asociere cu RSC-Medist

Incepind din anul 2004, am identificat si probat faptul ca Polimed, RSC, Medist si altii au piratat impreuna cu Microsoft programele pentru calculator create si inregistrate de Omnis in RPC (Registrul Programe Calculator) – ORDA.

Am solicitat utilizatorilor, pe care ii credeam de buna credinta, spitalelor SRI, MAI si altele si policlinicilor Polimed si altele, sa se asigure ca folosesc software distribuit in cadrul unui program Phare, in conditiile impuse de lege.

ORDA a confirmat informatiile Omnis si a solicitat o ancheta a MAI, beneficiar al softului furat de Sebastian Vladescu si utilizat de SRI, MAI si Alexandru Grumaz la Polimed.

Microsoft intervine in “forta”

Directorul Tehnic al Microsoft, membru fondator Microsoft, expert judiciar si fiul colonelului de contra informatii MAN, Ionut Lopatan se prezinta martor parte in apararea RSC, care invoca ca a primit softul distribuit ilegal, cind nu avea angajat nici un programator, gratuit de la Microsoft via Internet.

MAI retine si DNA preia concluzia conform careia Omnis aduce prejudicii sigurantei nationale si denigreaza deliberat una dintre cele mai performante companii de software din Romania.

Omnis solicta Tribunalului sa aprobe constituirea de probe la cea mai mare parte a utilizatorilor ilegali, inclusiv Polimed.

Judecatorul il desemneaza tot pe Ionut Lopatan sa fie expert din partea Curtii de Justitie, dar Ionut Lopatan refuza invocind in fals, relatiile foarte bune pe care Microsoft le are cu Omnis, pe care tocmai il fura si denigra.

Alexandru Grumaz invoca faptul ca Omnis incearca ilegal sa aiba acces la datele personale ale pacientilor, de care acesta (Polimed) in colaborare cu Sebastian Vladescu (Medist – RSC), Calin Popescu Tariceanu (Medist – Leader Hgih Tech) si Eugen Nicolaescu (Ministrul Santatii) se ingrijeau, pina in prezent, in vederea asasinarii unui numar necunoscut de compatrioti si altii.

DNA – SRI – MAI – Microsoft si institutii competente din tara (PTMB-PTMS-DGPMB-SIF) si din SUA (FBI – DoJ-FCPA) si UE (Comisia UE – OLAF), au fost exhaustiv informate de fapte extrem de grave astfel probate inclusiv de catre infractori, incepind din anul 2004 pina in prezent, fara nici un rezultat altul decit dezvoltarea si extinderea retelelor de crima organizata patronate de Microsoft in asociere cu cel pomeniti si multi altii, la care ulterior s-a adugat si Sebastian Ghita (vezi scrierile Guccifer).

Omnis – ORDA – PTMS – OLAF, au informat Microsoft de fraudele comise in numele si cu suportul acestora.

Microsoft a continuat si continua sub protectia DNA sa sustina apararea celor mai sus pomeniti.

Personal am scris sute de articole incepind din anul 2005, atit pe www.coruptia.ro , care a fost infiintat tocmai pentru acest obiectiv, cit si pe www.semperfidelis.ro, inclusiv despre criminalii Alexandru Grumaz Senior si Junior si despre Marcel Opris si despre toata organizatia criminala constituita si operata de Microsoft in Romania.

MICROSOFT – MASKIROVKA

Microsoft este deghizat pina la confundare in cei pomeniti, astfel transformindu-se dintr-un pradator unic in lume intr-un criminal in serie specific României, sub privirile binevoitoare ale SRI-MAI-DNA-OLAF.

Bill Gates zimbeste doct, astfel incit nu i se vad coltii de aur pe care Grumaz ii arata cu mindrie de asasin, in timp ce Tariceanu il decoreaza pentru serviciile aduse organizatiei criminale, in atingerea numarului de cadavre planificat si neplanificat dar depasit, si il trimite pe Grumaz la Shanghai, sa mearga treba cu contrabanda fara nici o modificare.

Vom reveni …


Fiu de general STS, contracte uriaşe cu spitale

http://jurnalul.ro/stiri/politica/fiu-de-general-sts-contracte-uriase-cu-spitale-714455.html

Denimed Consulting SRL Bucureşti are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice şi a beneficiat de peste 100 de contracte, în special de la spitalele din Capitală, dar şi de la unităţile sanitare din Ilfov şi Ploieşti, în valoare totală de circa 75 milioane de lei, fără TVA.

Mai bine de jumătate din aceste contracte au fost atribuite fără licitaţie, cu invocarea, de fiecare dată, a situaţiilor de extremă urgenţă. Cele mai multe înţelegeri au fost parafate cu Spitalul Universitar de Urgenţă, dar pe lista beneficiarilor se mai află Spitalul Sf. Pantelimon (unde a primit un contract de 20 milioane lei în decembrie 2008), Spitalul Marie Curie, Spitalul Clinic de Urgenţă, Spitalul Victor Babeş, Spitalul Bagdasar etc. Denimed Consulting SRL a raportat pentru 2015 o cifră de afaceri de 11.593.421 lei şi un profit net de 4.218.925 lei. Unic asociat este Alexandru Octavian Grumaz, care mai deţine şi Denimed Cleaning SRL, specializată în spălarea şi curăţarea uscată a articolelor textile.

De asemenea, şi această firmă este un client fidel al spitalelor bucureştene. Ea a primit în aprilie, respectiv mai, două contracte, în valoare totală de circa 800.000 lei, de la Spitalul Universitar de Urgenţă şi Spitalul Victor Babeş şi declara pentru anul 2014 afaceri de 5.788.042, un profit net de 1.031.649 lei făcut cu 92 de angajaţi.

Urzeala serviciilor

Prezenţa fiului fostului adjunct STS Grumaz în aceste afaceri nu este întâmplătoare. De fapt, implicarea serviciilor este deosebit de masivă. Practic, devine foarte greu de crezut că serviciile de informaţii nu ştiau de neregulile din sistemul sanitar de care vorbeşte acum toată lumea.

Doar şi pentru că îţi spionezi, la propriu sau la figurat, concurenţa pe o piaţă atât de competitivă, tot aflai despre substanţe neconforme vândute spitalelor în detrimentul tău şi luai, teoretic, măsuri în acest caz. Dacă nu o faci, ori eşti complice, ori faci la fel, ceea ce duce discuţia spre un punct de gravitate extremă.

Până în 2012, Alexandru Octavian Grumaz a fost unul din patronii Centrului Medical Polimed, afacere fondată în anii’90 de fostul ministru Sebastian Vlădescu. Grumaz jr. era asociat aici cu Ionel Manole (partenerul lui Vlădescu şi Călin Popescu Tăriceanu în Leader High Tech SA), Dan Simulescu (ex-manager Medlife, Medist şi Metrorex) şi Marcel Viorel State, general MAI în rezervă.

Acelaşi Alexandru Octavian Grumaz apare, printre alţii, şi în General Trading & Management SRL alături de sora sa, Ana Maria Grumaz, dar şi de Ionuţ Florin Adrian Tănase. Nimeni altul decât fiul generalului Tudor Tănase, adică fostul superior al lui Grumaz la conducerea STS, unde a fost director general între 2001 şi 2005. Fiii generalilor Tănase şi Grumaz au fost asociaţi şi în Conect Telecom SRL, redenumită Carroline Excelent SRL şi dizolvată în 2010. Deja nu mai poate mira pe nimeni că celor doi le-a fost partener în această firmă şi Ioan Dragoş Amihăesei, fiul lui Ioan Mihăesei, evident, general STS.

În fine, Alexandru Octavian Grumaz este asociat şi în Optoelectronica 2001 SA, producător de optică militară în care erau acţionari, la un moment dat, senatorul UDMR Verestoy Attila şi Lanyi Szabolcs Ştefan, fost ministru al Cercetării şi secretar de stat. Optoelectronica 2001 SA este condusă de generalul Teodor Necşoiu, fostul şef al Institutului de Fizică Atomică Măgurele.

Generalul Alexandru Grumaz a fost prim adjunctul directorului STS şi subsecretar de stat, fost consul general al României la Shanghai, între 2007 şi 2009.

Generalul Tudor Tănase a fost directorul STS, apoi şeful compartimentului de Căutare şi Salvare din cadrul Romatsa.

24 milioane lei a fost profitul net obţinut de fiul generalului Grumaz din contractele cu spitale în ultimii cinci ani