ADEVĂRUL MICROSOFT “Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă – MICROSOFT – MEDIST – LEADER HIGH TECH – ASESOFT – TEAMNET nu sunt INFRACTORI, ei iau decizii POLITICE în numele poporului care i-a votat”

multi_coruptiDNA vă zice Tăriceanu să vă bagaţi minţile în cap şi să nu mai aberaţi, pentru că dacă infractorii sunt şi politicieni, ei nu fură, fraudează, piratează, corup, albesc bani, ameninţă, participă în grupuri de crimă organizată şi comit acte de terorism, ei îşi achită obligaţiile politice şi administrative faţă de cei care i-au ales şi faţă de MICROSOFT – SIEMENS – EADS şi mulţi alţii care au venit să ne omoare în Spitale şi pe unde mai apucă.

DNA dacă nu mai faceţi “politicile” criminale astfel impuse de Tăriceanu se zice că faceţi Poliţie Politică de capul vostru în loc sa o faceţi organizat la “comanda” politică a lui Tăriceanu – Microsoft – Vlădescu – Ghiţă – Socol – Lopătan şi alţii.

„Să ştiţi că a făcut foarte bine domnul Iohannis, e un mesaj pentru toţi cei care vor să mai devină miniştri să-şi bage minţile-n cap. Atâta înţelegem noi din ceea ce înseamnă statul de drept. Deciziile politice nu pot fi cenzurate de Parchet, asta vă spun, în baza principiului separaţiei puterilor în stat. Pentru deciziile politice, responsabilii politici, miniştrii sunt ţinuţi la respect până la urmă, ca să folosesc o altfel de formulă, de cetăţeni prin votul pe care îl dau ei”, a arătat Tăriceanu, potrivit agerpres.ro.

POLITICA CRIMEI ORGANIZATE – STATUL MAFIOT

Tăriceanu, un subtil idiot, îl pune la punct în stil de mare miştocar impertinent pe Preşedinte şi se întoarce la poporul care nu l-a prea votat niciodată (şi pe Vlădescu absolut niciodată), ca să îl sancţioneze pe el şi pe Vlădescu şi pe mulţi alţi curajoşi miniştri şi responsabili politici.

Ăsta e chiar tîmpit de’a binelea, după cum zicea şi tatăl vitreg (scuze soţul mamei sale) … pentru el totul s-a prescris, neveste, crime, bun simţ (dacă l-a avut vreodată), minte (puţină şi aia), manechinăreală (ciorăpeanu) şi cam tot restul.

Săracul se va duce la puşcărie gol, goluţ, aşa cum a şi venit inconştient pe lume să omoare oameni, să fure, să mintă, să se insoare şi să ne bată la cap degeaba.

TĂRICEANU ESTE LA CURENT CU TOATE TICALOŞENIILE

Acesta nu a dorit să comenteze acuzaţiile formulate pe acest subiect de către o serie de lideri ai PNL potrivit cărora ar fi fost la curent, alături de conducerea PSD, cu acţiuni despre care se vorbeşte în dosarul Rompetrol II.

„Întotdeauna, la orice sunt eu la curent cu domnul Dragnea şi cu domnul Ponta (…) Pot să fiu la curent ca orice om care urmăresc viaţa publică (…) Nu am să comentez pentru că nu cunosc subiectul şi pentru acţiuni care sunt derulate la mulţi ani după încheierea mandatului meu. Ce să comentez eu despre implicarea mea? Nu vă daţi seama că este o absurditate?”, a subliniat Călin Popescu Tăriceanu.

TĂRICEANU ABSURDITEANU 

Păi, ai putea să începi prin a ne comunica în cîte crime ai fost şi esti implicat, să ne povesteşti cum ai reuşit să îi promovezi pe MICROSOFT în SANATATE, şi crimele pe care le făceai împreună cu Vlădescu, şi să ne spui şi nouă cît de mult îţi mai place de Bill Gates şi cum vrei să fii şi tu la fel ca el şi Melinda.

Pe lîngă faptul că ne omorîţi cu zile, faceti şi ţara şi poporul de rîs, cu prostiile, absurdităţile şi tîmpeniile voastre.

Noroc că sunteţi mulţi şi nu se vede, nici măcar pînă în fund la Alexandru Grumaz şi fiul, Vlădescu şi fiul, Năstase şi fii, Tăriceanu şi nevestele, Tănăsescu şi băiatul, şi tot aşa …

Ce spuneţi Doamnă Kovesi vă băgaţi ?

Vom reveni …