ADEVĂRUL MICROSOFT “Cine are putere să facă aşa ceva?!? – Corupţia ucide … Corupţia sinucide” Victor Ponta

ponta_kovesi_vladescu_tariceanuDomnule Ponta,

Stiti foarte bine, impreuna cu prietenul Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu si Calin Popescu Tariceanu cine are puterea, impreuna cu Microsoft sa fure software si sa il faca cadou la Spitalele SRI si MAI, sa fraudeze fonduri UE si sa vinda software furat la sute de spitale, astfel protejati de Microsoft, OLAF, SRI, MAI, PICCJ, DNA si altii.

Sebastian Ghita ameninta oameni cu moartea si acum pozeaza in victima, la fel ca si Tariceanu si mai nou „naivul” Ponta.

De ce nu o intrebati pe Laura Codruta Kovesi, care a fost numita in urma trocului “politic” facut de Dvs. si Elena Udrea la cererea lui Florian Coldea, finantatorul lui Sebastian Ghita, partenerul lui Sebastian Vladescu (Calin Popescu Tariceanu), tocmai pentru a proteja retelele criminale (si) din Sanatate initiate, finantate, protejate si promovate de Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet ?

Calin Popescu Tariceanu este asociat cu Sebastian Valdescu (MEDIST) in Leader High Tech.

MEDIST a facut cadou la Spitalul SRI, software in valoare de 120.000 EUR, in 2002 cind nu avea nici un angajat, nu avea nici un software inscris la ORDA si nu primise inca fonduri Phare de la UE, in numele companiei sale interpuse RSC. RSC a donat acelasi software, tot in 2002, cind nu avea angajat nici un programator si nu avea softul inregistrat la ORDA.

DNA, sub conducerea Procuror Sef Laura Codruta Kovesi investigheaza incepind din 5 Septembrie 2005, fraude deosebit de grave, evidente si exhaustiv probate, comise de Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu si ulterior Sebastian Ghita, astfel protejati de Microsoft, SRI, MAI si multi altii.

Presupunem ca Microsoft, DNA, SRI, MAI, si cei pomeniti, care au “PUTEREA sa faca asa ceva” au asteptat si continua sa astepte sa ne sinuciem sau sa fim sinucisi.

Constatam, inca odata daca mai era cazul, ca “hotul striga hotul”, si brusc, Calin Popescu Tariceanu vede conspiratii cu servicii secrete, Sebastian Ghita se teme pentru viata lui, Victor Ponta il acuza pe Presedinte, iar Laura Codruta Kovesi povesteste la seminarii despre Sanatate, uitind sa mentioneze esentialul, si anume ca “jucatorii” principali si initiali pe piata coruptiei din Sanatate sunt Microsoft in asociere chiar cu voi (Asesoft – Teamnet – RSC – Medist).

http://www.cotidianul.ro/ponta-sugereaza-ca-dan-condrea-a-fost-omorat-281640/

http://www.antena3.ro/actualitate/victor-ponta-nou-mesaj-pe-facebook-dupa-moartea-lui-dan-condrea-357748.html

„Dumnezeule! Chiar e şocant! Ce se întâmplă în ţara noastră?!? Cum e posibil aşa ceva?!? Cine are putere să facă aşa ceva?!? Ce ştia acest om şi cine se temea de ce ştia el?!? Din păcate România în 2016 înseamnă frică , suspiciune şi forţe nevăzute care de fapt ne decid viaţa!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Ponta a distribuit şi un articol în care se aminteşte că preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu declara în urmă cu o săptămână că ar exista suspiciuni potrivit cărora în spatele Hexi Pharma s-ar afla „inclusiv un serviciu secret care foloseşte firma ca sursă de venituri”.

”Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani eu cred ca – ” A fost nevoie sa moara oameni ” ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil!!! Nu-i asa Domnule Presedinte?!?

Si mai cred ceva – ” Coruptia ucide ” doar cand are interese personale si directe domnul Iohannis / in celelalte cazuri „coruptia sinucide”!!”