ADEVĂRUL MICROSOFT – „DIICOT: Vlădescu, Vosganian, şi Pogea, miniştrii responsabili pentru prejudicierea statului la Rompetrol”

vladescu_tariceanu_varujan_kish_arto_horaran_lopatanhttp://www.wall-street.ro/articol/Legal-Business/198350/diicot-vosganian-vladescu-si-pogea-ministrii-responsabili-pentru-nelistarea-la-bursa-a-rompetrol-desi-erau-obligati-de-lege.html#ixzz494cfIG2f

„La acest grup au aderat ulterior Florin Eric Chiş (cu dublă cetăţenie română şi israeliană), Alexandru Nicolcioiu, Adrian Volintiru, precum şi persoane de decizie din cadrul Fondului Proprietăţii de Stat sau din cadrul Guvernului, care, prin exercitarea cu rea-credinţă sau defectuoasă a atribuţiilor de serviciu, au favorizat atingerea scopurilor acestui grup.”

„Eu am deschis cladirea Rompetrol” Eric Chis (Erich Kish)

http://www.evz.ro/eric-kish-eu-am-deschis-cladirea-rompetrol-416035.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

În atenţia Procuror Şef DNA,

Dupa cum puteti constata grupul infractional investigat de DIICOT, este puternic reprezentat si in investigatiile pe care DNA le face incepind din 5 Septembrie 2005 pina in prezentul mereu continuu in cazurile Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet vs. Omnis si Statul Roman (speram).

Pentru o mai buna intelegere va rugam sa luati la cunostinta urmatoarele :

Directorul General Microsoft Ovidiu Artopolescu, sotul Cms Sef MAI Corina Artopolescu (RSC- Medist – EADS, Prof Dr Dimitrie Gerota, Schengen, etc.) si unchiul Directorului Tehnic Microsoft Ionut Lopatan (RSC- Medist – Polimed, DGPMB-SIF), este prieten si asociat cu Varujan Vosganian (Sorin Ovidiu Vintu), complice cu Sebastian Vladescu (Medist – RSC), Eric Chis (Smartree) si Sebastian Ghita SRI (Medist – Asesoft – Teamnet, Dumitru Zamfir, Gioni Popescu, George Maior, etc).

Microsoft (Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu – Ionut Lopatan), a finantat si operat politicile sale Strict Secret Evangheliste, in asociere criminala cu grupul infractional constituit de Sebastian Vladescu, Corina Artopolescu, Varujan Vosganian, Calin Popescu Tariceanu, Eric Chis si multi altii (nu facem acum referire la grupul infractional Adrian Nastase, Dan Nica, si altii) in vederea comiterii unor infractiuni deosebit de grave in domeniul Sanatatii si nu numai.

DIICOT identifica apartenenta la grupul infractional si publica rezultatele in citeva luni de cercetari, in timp ce DNA inca „investigheaza” dupa 12 ani infractiuni evidente si exhaustiv probate.

DNA este in fapt complice la infractinunile comise de Microsoft si asociatii acestora incepind din anul 2000 pina in prezent.

La fel ca si la Sanatate – dezinfectanti, medicamente, aparatura si altele, DNA protejeaza infractiunile comise de Microsoft, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si altii, in domeniul (tot) al Sanatatii si nu numai.

Doamna Procuror Sef, daca mai aveti putintica rabdare, si mai blocati „investigatiile” deja epopeice, veti reusi performanta ca, DIICOT, FBI, DoJ-FCPA si Parchetul German impreuna cu niste ziaristi perseverenti si cu noi, sa va finalizam cazul si nedumeririle umane, virtuale si filozofice, care au dus la crime foarte reale si inumane de cea mai abjecta teapa.

Sa omori oameni cu zile, ziua in amiaza mare, in spitale prin infectare premeditata cu suportul SRI-DNA, nu este putin lucru, credem si noi.

Sa furi cum fura Microsoft, in complicitate cu Prim Ministri, Ministri de Finante, SRI, MAI si altii astfel protejati de DNA, PICCJ, OLAF si altii pare totusi o performanta de invidiat pina si de Erich Kiss (Erik Chis).

Va dorim succes in continuare,

Dragos Riscanu