ADEVĂRUL MICROSOFT “FBI a deschis un birou permanent in România, pentru a lupta împotriva crimei cibernetice“ Cynthia McFadden – Tim Uehlinger msnbc 5 Mai 2016

sri_maior_dna_kovesi“Soferul de taxi somer isi aminteste cum a utilizat un computer ieftin si un telefon mobil – si multa cercetare care i-au permis sa ghiceasca parole si indicii de securitate – ca sa devina faimos in România, care este un adevarat “leagan” pentru hackeri si infractori cibernetici, astfel incit FBI a deschis un birou permanent acolo.”

“The unemployed taxi driver recounted how he used a cheap computer and cellphone – and intensive research that allowed him to guess passwords and security clues – to make a name for himself in Romania, which is such a hotbed for hackers and cyber-scammers that the FBI set up a permanent office there.”

http://www.msnbc.com/msnbc/hacker-guccifer-i-got-inside-hillary-clintons-server

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Stimata Doamna Procuror Sef DNA,

Dupa cum puteti constata, in urma extradarii lui Marcel Lehel (Micul Guccifer) in SUA, povestea crimelor comise de Microsoft in asociere cu Medist, RSC, SRI, MAI, Asesoft, Teamnet, si multi altii nu numai ca nu dispare de la sine, chiar din contra tinde sa devina un caz de relevanta mondiala, pe masura ce Micul Guccifer urmeaza sa joace un rol (nedorit) in cadrul alegerilor Presedintelui SUA.

Suntem informati chiar de catre msnbc (Microsoft – NBC) de faptul ca FBI are un birou permanent specializat in crima cibernetica in Bucuresti.

Avind in vedere dosarele in care si Dumneavoastra ati dat Rezolutii, referitor la exonerarea Microsoft si a asociatilor acestora pentru ilegalitati deosebit de grave comise incepind din anul 2000 in Romania, si ca in prezent Dosarul 85/P/2011 conexeaza Dosarul 654/P/2011 (constituit de Dumneavoastra cu incalcarea legii)

VĂ SOLICITĂM

Sa faceti apel la FBI si la specialistii acestora in crima cibernetica, pentru a va ajuta sa finalizati investigatiile incepute de DNA pe 5 Septembrie 2005 de Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu, si continuate in prezent.

Omnis a fost acuzat de catre Microsoft, ca face afirmatii neadevarate (referitor la ilegalitati probate comise de Microsoft), in vederea atragerii Microsoft intr-o disputa dintre doua companii locale, despre care Microsoft nu are si nu doreste sa aiba cunostinta.

Omnis si noi personal am fost dati in judecata de mai multe ori de catre infractori, in baza unor probe ticluite si a unor neadevaruri flagrante. Toate procesele au fost cistigate de Omnis si ne noi, dupa un deceniu de abuzuri si ilegalitati greu de imaginat, comise impotriva noastra de catre cei mentionati.

Omnis acuza Microsoft de comiterea mai multor ilegalitati deosebit de grave in conformitate cu politicile sale Strict Secret Evangheliste si in complicitate cu elemente corupte din cadrul SRI si MAI astfel protejati de OLAF si de DNA.

Investigatiile sunt in prezent blocate de catre infractori, care continua sa pretinda ca au primit gratuit via Internet de la Microsoft programele pentru calculator create si inregistrate de Omnis, in timp ce Microsoft continua sa faca afirmatii false.

Microsoft a livrat gratuit via Internet, din serverele sale, programele create de Omnis, prin intermediul Directorului Tehnic Microsoft – Evanghelist Ionut Lopatan, direct DGPMB-SIF (Directia Generala Politie Municipiul Bucuresti – Serviciul Investigari Fraude), care ulterior a hotarit fara nici o proba, si impotriva Raportului de Expertiza Tehnico – Stiintifica ORDA, ca operele create de Omnis apartin in fapt Microsoft.

Solicitam DNA incepind din 5 Octombrie 2011, in baza probelor legale depuse la Dosarul 85/P/2011 sa investigheze modul in care Microsoft a participat in ancheta (inscenarea judiciara) facuta de DGPMB-SIF, fara nici un rezultat altul decit tergiversari, neadevaruri, si constituirea de catre Dumneavoastra a Dosar 654/P/2011, in care Microsoft este exonerat impreuna cu MAI de toate infractiunile comise si probate.

Mentionam ca in prezent atit MAI cit si SRI, si alte citeva sute de spitale si policlinici folosesc software piratat de la Omnis de catre Microsoft si asociatii criminali ai acestora, astfel protejati de MAI, SRI si DNA.

Avem convingerea ca FBI doreste sa cunoasca modul in care Microsoft impreuna cu Medist-RSC-Asesoft-Teamnet si altii sunt asociati cu Durao Barosso, Olli Rehn, Giovani Kessler, Alessandro Buttice, Jonathan Scheele, Alberto Perduca, Giorgio Ficarelli si alti membri ai retelelor de trafic de infuenta, frauda si coruptie din Comisia UE.

Vom reveni in speranta ca veti da curs solicitarii noastre legale si legitime,

Dragos Riscanu