ADEVĂRUL MICROSOFT
I-am spus „Nu! Numai procurorul de caz ştie” Monica Macovei 7 Mai 2016
“Guccifer spune ca a vorbit pe indelete cu agenti FBI” Rachel Stockman 6 Mai 2016
“Cine a avut interesul sa păstreze aceste situaţii aparent bizare dar care ţin de SECURITATEA NAŢIONALA?” Rareş Bogdan 8 Mai 2016
“Revolutia va fi digitala” RISE Project 6 Mai 2016
“PROCURORUL DE CAZ nu vrea sa stie !” Dragos Riscanu 11 Mai 2016

multi_corupti“Putem IERTA dar suntem obligaţi să NU UITAM! Ne-a ajuns MIZERIA la os! Criza din sănătate, criza României abandonate!” … de Microsoft, SRI, MAI, OLAF, DNA

Chiar aşa Doamnă Macovei, Tăriceanu a rămas şocat şi fără replică ?

Tăriceanu şi Vlădescu au avut mai multe replici referitor DNA :

Sebastian Vladescu (copie Tariceanu) i-au solicitat lui Ilie Botos (5 Septembrie 2005) sa se ocupe de SIGURANTA NATIONALA, Sorin Ovidiu Vintu via SRI i-a ordonat lui Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu (5 Septembrie2005) si via Sorin Moisa lui Jonathan Scheele si Alessandro Buttice (plus mita la purtator) sa se asocieze cu Microsoft si RSC-Medist si sa ii „albeasca” pe Tariceanu si Vladescu, sa incrimineze Omnis si pe noi si ulterior sa il decoreze pe Bill Gates pentru „serviciile” aduse patriei Romane.

DNA a jucat si inca joaca un rol primordial si esential in sustinerea acestor infractiuni care pina la urma, cum era de asteptat si dupa cum am avertizat inca din anul 2004, si noi si altii mai tirziu, inclusiv Nelu Neacsu si Lazar Lehel „Micul Guccifer” au dus si vor duce la moartea unor oameni nevinovati (si platitori de taxe), in beneficiul Microsoft si al Mafiei din SRI, MAI, DNA, OLAF si altii.

SECURITATEA MONDIALA

“De asemenea, sistemul judiciar depăşit a eşuat şi el. Judecătorii s-au lăsat convinşi de argumentele celor bogaţi, a căror avocaţi, şi nu doar cei de la Mossack Fonseca, sunt foarte pricepuţi în a apăra şi specula litera legii, în timp ce fac tot posibilul să-i omoare sufletul.” http://www.riseproject.ro/revolutia-va-fi-digitala/

MICROSOFT CORPORATION poate inlocui MOSSACK FONSECA si invers

Panama Papers : “În trecut, probleme legate de fiscalitate şi inegalitatea puterilor au dus la revoluţii, orice istoric o poate confirma.  Atunci, ca să subjuge populaţia, puterile apelau la armată. Acum este mult mai eficient să limiteze accesul la informaţie, făcînd mult mai subtilă înrobirea, în acest fel. Ei uită însă că trăim în plin proces al globalizării. Avem astăzi acces ieftin şi nelimitat la medii de stocare şi internet de mare viteză, unelte care transced orice graniţă.  Nu e greu să intuim astfel că următoarea revoluţie va fi una digitală. Şi s-ar putea să fi început deja.”

Băncile şi autorităţile fiscale au eşuat. Organizaţiile media au eşuat. Dar cel mai tare a eşuat sistemul judiciar. Guvernarea democratică depinde de indivizi responsabili în ansamblu, oameni care înţeleg şi susţin legea şi justiţia, nu de persoane care înţeleg dar exploatează şi legea şi justiţia. În general, avocaţii au devenit atât de corupţi, încât e imperativ ca nişte lucruri să se schimbe în această branşă. Etica, pe care se bazează întregul cod de conduită şi în baza căreia se acordă licenţele a devenit un oximoron.

SECURITATEA NATIONALA

“CÂTE astfel de „HEXI” mai funcţionează in sistemul de sănătate din ROMANIA, o piata de peste 4 miliarde de euro anual care nu a fost NICIODATA evaluată si verificată serios? Cine a avut interesul sa păstreze aceste situaţii aparent bizare dar care ţin de SECURITATEA NAŢIONALA?” Rareş Bogdan –http://www.dcnews.ro/rare-bogdan-revine-in-for-a-dezvaluiri-explozive_504928.html

Medist – RSC –Microsoft sunt cu siguranta una dintre “HEXI” care functioneaza in sistemul de sanatate astfel protejati de SRI,MAI, DNA.

SECURITATEA S.U.A.

Marcel Lazar Lehel „Micul „Guccifer”, a primit prima vizita a FBI in Aprilie 2014 in inchisoarea de maxima securitate din Arad si continua sa fie interogat de FBI si de Departanemtul de Stat al SUA, in inchisoarea din East Virginia, unde este inchis incepind din Martie 2016, dupa ce a fost extradat.

NBC News si Fox News publica aproape zilnic interviuri in exclusivitate cu Micul Guccifer, care se pare ca tinde sa devina pe zi ce trece tot mai Mare, contrar asteptarilor lui George Cristian Maior, care il alinta cu „Micul Guccifer”, conform propriilor declaratii, facute dupa ce acesta a publicat mesajele pe care Maior le primea in nume personal pe adrese de email private, si care erau de importanta deosebita pentru SECURITATEA NATIONALA.

Biroul permanent FBI specializat in crime cibernetice din Romania continua sa investigheze impreuna cu DNA infractiunile comise de Microsoft in Romania, incepind din anul 1996 pina in prezent. http://lawnewz.com/high-profile/guccifer-hacker-says-he-spoke-with-fbi-agent-an/

„Conform Business Magazin, Phil Houstom, CEO al QVerity, susţine că analiza realizată asupra interviului acordat de Guccifer relevă faptul că acesta a spus adevărul atunci când a vorbit despre spargerea conturilor de e-mail.”

http://www.gandul.info/international/o-companie-a-verificat-daca-hackerul-guccifer-spune-adevarul-despre-spargerea-contului-de-e-mail-al-lui-hillary-clinton-ce-a-aflat-15301738

http://lawnewz.com/columnists/behavior-experts-guccifer-telling-truth-about-hacking-clintons-email-server/

SECURITATEA U.E.

Marcel Lazar Lehel a facut public, in anul 2013, faptul ca George Cristian Maior a fost detaliat informat inca din anul 2010 de faptul ca Sebastian Vladescu (RSC-Medist) si Sebastian Ghita (Asesoft – Teamnet) au constituit o grupare infractionala la Bruxelles, care avea drept obiectiv fraudarea de fonduri UE si comercializarea in continuare de software piratat impreuna cu Microsoft.

Acesta stie ca SRI si MAI sunt incepind din anul 2002, beneficiarii „generozitatii” Microsoft – Medist – RSC, si utilizeaza software furat de la Omnis, si primit gratuit de la Microsoft – RSC – Medist.

In anul 2014, comisia UE identifica iregularitati referitor la modul in care RSC – Asesoft folosesc fondurile UE si sisteaza platile acestora, confirmind astfel temerile si avertismentele comunicate cu lux de amanunte Directorului SRI si DNA.

SECURITATEA O.L.A.F.

25 August 2014 OLAF finalizeaza „investigatii”, mereu secrete, incepute in 7 Martie 2005 in vederea protejarii si promovarii retelei criminale constituite de Microsoft si a partenerilor acestora Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Eugen Nicolaescu si multi altii, si a incriminarii companiei Omnis si a conducerii companiei pentru faptul ca a indraznit sa reclame fraude evidente, deosebit de grave si exhaustiv probate comise in sistemul de sanatate de Microsoft si partenerii acesteia.

O.L.A.F., prin reprezentatii sai cei mai destoinici au ajuns inclusiv pina in Delta Dunarii sa ia mita de la Sorin Ovidiu Vintu in entuziasmul lor de a ii proteja pe bogatii si puternicii infractori in frunte cu Microsoft.

Bugetul Sanatatii din Romania este doar un izvor nesecat de mita si crima organizata, la care Microsoft, Tariceanu, Vladescu, Ghita si altii sunt foarte bine conectati, astfel protejati si de O.L.A.F., pe linga SRI, MAI si DNA.

SECURITATEA D.N.A.

„Eu nu am văzut om mai înverşunat împotriva DNA-ului decât Tăriceanu. De când eram în Guvern, când am făcut DNA-ul în 2005, el era prim-ministru. De atunci, singura lui grijă este cum să scape de DNA şi de declaraţiile publice de avere. (…) Eu ţin minte, de exemplu, că îl contraziceam pe Tăriceanu, care zicea: ‘Monica, eu vreau să fiu informat dinainte despre orice dosar care se face cu politicieni’. Înainte, adică şi în timpul în care sunt măsuri de supraveghere: interceptări, filmări”, a afirmat Macovei, prezentă în Prahova.

Eurodeputatul susţine că l-a refuzat atunci pe premier. „I-am spus ‘Nu! Numai procurorul de caz ştie’. Şi m-am uitat la el. (…) În clipa în care i-am spus ‘nu’, a rămas şocat şi nu a avut replică”, şi-a amintit ea.

http://adevarul.ro/news/politica/macovei-tariceanu-cerea-informat-dinainte-despre-dosar-politicieni-ministru-justitiei-1_572e3f905ab6550cb8a71de9/index.html

D.N.A. PROTEJEAZA MAFIA (MICROSOFT, SRI, MAI, OLAF)

Monica Macovei minte cum respira … si nu e singura !

SRI minte !

MAI minte !

Guvernantii mint !

Oamenii mor cu zile !

Microsoft cistiga sute de milioane !

DNA investigheaza … in secret din 5 Septembrie 2005 pina in prezent !

Tariceanu a avut mai multe replici, dar le-a schimbat cu Maior, Ghita si Vladescu care obliga institutiile competente sa incalce toate legile (formale, umane si de bun simt), si sa calce la propriu pe cadavre ca sa poata ei sa fure miliarde.

Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet si
altii sunt puternic conectati la miliardele bugetului din „sistemul de sanatate” care ucide.

DNA a devenit AGENT DE VINZARI MICROSOFT, in timp ce AGENTI ELECTORALI pentru Donald Trump sunt : Calin Popescu Tariceanu, George Cristian Maior, Laura Codruta Kovesi, Claudiu Dumitrescu si altii.

Vom reveni …

Pentru a va spune ce patesc cei care isi permit sa spuna adevarul la DNA, MAI, SRI si OLAF, despre jaful si crimele comise in cadrul “sistemului de sanatate” mortal, de Microsoft, SRI, MAI, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet si altii.

P.S.

‘Guccifer’ Hacker Says He Spoke With FBI Agent at Length by Rachel Stockman 6 Mai 2016

Our sense, based on Guccifer’s responses, is that there were some limitations to the access he was able to gain. We expect that as this story unfolds, and the investigation into Guccifer’s claims intensifies, U.S. authorities will identify those limitations—and exactly what vulnerabilities in the security of Clinton’s email server were identified by the Romanian hacker.

http://lawnewz.com/columnists/behavior-experts-guccifer-telling-truth-about-hacking-clintons-email-server/

http://lawnewz.com/high-profile/guccifer-hacker-says-he-spoke-with-fbi-agent