ADEVĂRUL MICROSOFT Justiția trebuie apărată de cei care fac injustiție în justiție” Traian Basescu 13 Msi 2016  “faptul că sunt onorate, sunt validate” Ambasada SUA, 13 Mai 2016

multi_coruptiMicrosoft, SRI, Kovesi fac INJUSTIȚIE în JUSTIȚIE

„Dacă îndrăzneşti să ai o replică la un comunicat incorect al SRI sau la o declaraţie incorectă a doamnei Koveşi, divizia de lichele din presă te va acuza la ordin că eşti împotriva luptei împotriva corupţiei […] Convingerea mea este că suntem într-un moment în care trebuie să apărăm justiţia chiar de unii oameni care sunt parte a justiţiei sau a unora care vor să folosească justiția pentru a tranșa obiective politice sau personale.” Dacă îndrăzneşti să spui că abuzul în serviciu este greşit și arbitrar definit în noul cod penal în condiţiile în care România a ratificat Convenția Națiunilor Unite Împotriva Corupției prin L 365/2004 (vezi art. 19) și care conform Constituției prevalează, divizia de lichele din presă trâmbițează la ordin, către popor, că eşti împotriva luptei anticorupţie. Traian Basescu 13 Mai 2016

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-avertizeaza-justi-ia-trebuie-aparata-de-cei-care-fac-injusti-ie-in-justi-ie_994876.html

SUA îl ONOREAZĂ pe Valeriu Zgonea și VALIDEAZĂ lupta anti-corupție

„Am avut o discutie cu domnul ambasador al SUA in Romania cu privire la implementarea Parteneriatului strategic, am abordat chestiunile legate de palierul politic, cele legate de ce se intampla cu anumite modificari la Codul penal si la Codul de procedura penala cerute de directivele europene, dar si celelalte care pot sa creeze regrese in progresele Romaniei, ce facem in chestiunile legate de modificarile care pot lua din puterile Agentiei Nationale pentru Integritate, alte proiecte de legi care sunt importante. Multumiri foarte oneste din partea domnului ambasador cu privire la Ordonanta 109 cu guvernanta corporativa a institutiilor publice si companiilor publice, legile legate de achizitiile publice, care creeaza deja un avantaj pentru toate societatile care sunt in Romania, si stadiul transparentei si predictibilitatii in adoptarea proiectelor de legi care se afla pe agenda Camerei Deputatilor” Valeriu Zgonea 13 Mai 2016

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/valeriu-zgonea-intalnire-cu-amasadorul-sua-hans-klemm-am-discutat-chestiuni-politice-dar-si-despre-codul-penal.html

SUA lupta impotriva COMUNISMULUI, FASCISMULUI, ANTISEMITISMULUI, CORUPTIEI, CRIMEI ORGANIZATE si TERORISMULUI

“Ambasada SUA îşi exprimă dezamăgirea cu privire la decizia Băncii Naţionale a României de a-l onora pe Mihail Manoilescu, fostul guvernator al Băncii Naţionale din perioada interbelică, prin lansarea unei monede omagiale. Manoilescu a promovat şi a contribuit activ la ideologia fascistă şi sentimentul antisemit în România, care în final au condus la cea mai întunecată perioadă a acestei ţări.”

“În timp ce Ambasada SUA recunoaşte dreptul României de a sărbători tradiţiile instituţiilor sale, aceste celebrări nu trebuie să includă imagini ale unor persoane care au fost condamnate de către istorie şi care, prin faptul că sunt onorate, sunt validate. Această practică contravine fundamentului instituţional democratic al României, promovării statului de drept şi protecţiei drepturilor fundamentale ale omului”, a fost mesajul transmis de şefii ambasadei SUA.

http://www.secundatv.ro/politica/ambasada-sua-sare-la-gatul-lui-isarescu-omagiati-un-ideolog-fascist-30469.html/

CRIMA ORGANIZATA (Frauda, Piraterie, Coruptie, Terorism) ATACA SUA

„Sebastian Ghita – atac dur la adresa companiilor americane de IT, care fac „porcarii” si vor sa „fure”. Despre firmele IT romanesti: „Nu suntem chiar ultimii oameni!” (Irina Socol, Tiberiu Urdareanu, Sebastian Vladescu, Claudiu Florica, etc.)

Sebastian Ghita lanseaza un atac dur impotriva mai multor companii americane de IT active pe piata romaneasca, pe care le acuza de „porcarii” si de intentia „sa ne fure”. Sebastian Ghita ataca Microsoft, Oracle si HP, in timp ce despre companiile romanesti spune ca „nu suntem chiar ultimii oameni!”, avand in vedere ca „softul de la APIA (…) l-a facut o firma romaneasca, Siveco. La Casa de Sanatate l-a facut Teamnet. UTI a facut SEAP-ul”. „Este groaznic sa cred ca doar oamenii din Romania sint corupti”, comenteaza el, dupa seria de acuzatii adresate companiilor americane de IT, despre care afirma ca ar fi tratate privilegiat.”

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19499131-sebastian-ghita-atac-dur-adresa-companiilor-americane-care-fac-porcarii-vor-fure-despre-firmele-romanesti-nu-suntem-chiar-ultimii-oameni.htm

HOTUL striga HOTUL

Sebastian Ghiță: “Microsoft este responsabil. A luat 400 de milioane de euro și nu ne-a vîndut nici o licenţă!”

KOVESI – SRI „Fluiera cu Dubla Masura” ! fac INJUSTITIE in JUSTITIE

In acelasi interviu, el apara companiile romanesti de profil si acuza autoritatile (SRI, MAI, DNA, PICCJ, altii) ca „fluiera cu dubla masura” cand investigheaza coruptia in domeniu.

http://www.tolo.ro/2015/02/27/sebastian-ghita-microsoft-este-responsabil-a-luat-400-de-milioane-de-euro-si-nu-ne-a-vindut-nici-o-licenta/

BILL GATES vs. MIHAIL MANOILESCU vs. KOVESI vs. COLDEA

Bill Gates – Strict Secret EVANGHELISM –  “a promovat şi a contribuit activ la ideologia comunist-securist-fascista şi sentimentul anti democratic în România, care în final au condus la regresul societatii, recrudescenta tensiunilor sociale si a sentimentelor si manifestarilor anti-americane.

In prezent, in urma jafului si tilhariilor organizate si finantate de Microsoft in asociere cu fosti securisti, politicieni corupti, si crima organiza (si) in domeniul sanatatii, mor oameni in spitale unde se fura tot ce se poate fura, de la software pina la dezinfectante, de la medicamente pina la aparatura.

Microsoft impreuna cu Siemens si EADS au comis si continua sa comita fraude care depasesc miliarde de EUR, sustrase din economia nationala, pe care le regasim in conturi off-shore detinute de Microsoft si de asociatii criminali ai acestorea, si nu numai.

KOVESI – SRI ONOREAZA si VALIDEAZA Jaful si Tilharia MICROSOFT

Microsoft, SRI, Kovesi onoreaza, valideaza si beneficiaza de practicile care contravin “fundamentului instituţional democratic al României, promovării statului de drept şi protecţiei drepturilor fundamentale ale omului“ in spiritul traditiilor unor institutii (si persoane) comunist – securist – fascist – mafiote “care au fost condamante de catre istorie” si unele sunt in prezent investigate la nivel international pentru comiterea unor crime deosebit de grave.

Aceste persoane si institutii nu puteau sa supravietuiasca si sa isi extinda influenta si retelele de crima si terorism, fara finantarea si suportul politic, economic, financiar si criminal al Microsoft si al Mafiei Siciliene deghizata in OLAF si “interesul” European pentru utilizarea fondurilor Europene, astfel protejate de SRI – Kovesi.

Microsoft – Securitatea – Mafia sunt in competitie pentru rezultatele financiare obtinute din jaf si tilharie comise impotriva populatiei acestei tari, cu sprijinul SRI-MAI-DNA.

Mihail Manoilescu, unul dintre pionierii doctrinelor corporatiste, apreciat pe plan international pina in America de Sud, a fost ucis de comunisti dupa multi ani de detentie grea, pentru ideile sale si participarea la miscarea legionara, si tot ce a avut a fost confiscat de comunisti, istoria consemnind in primul rind si cu just temei activitatile sale antisemite. Costin Murgescu, ”Experiența industrială românească pe circuitele teoretice internaționale: Mihail Manoilescu”, în Costin Murgescu, Mersul ideilor economice la români. Epoca modernă, ”Cuvânt către cititor” de Constantin Mugur Isărescu (București: Editura Enciclopedică, 1994), p. 273.

Bill Gates continua sa beneficieze de doctrinele lui Mihail Manoielscu si sa practice politici si metode fascist – comunist – securist – mafiote, si este mentionat drept un mare binefacator al omenirii.

Tariceanu, al doilea om in stat, il slaveste pe Bill Gates in carne si oase,  care in fapt este un practicant fara scrupule, de inspiratie Mihail Manolescu, pentru corporatismul cel mai salbatic, pradator si criminal (fascismul si comunismul au trasaturi atit de comune incit se pot confunda doctrinele cu mare usurinta), incit

Mihail Manoilescu, pare un
economist romantic in comparatie cu Bill Gates si Microsoft, adevarate “institutii” si organizatii criminal teroriste.

Kovesi – SRI ce obiective „politice sau/si personale” aveti pentru a proteja MICROSOFT – RSC – Medist – Asesoft  – Teamnet ?

„Convingerea mea este că suntem într-un moment în care trebuie să apărăm justiţia chiar de unii oameni care sunt parte a justiţiei sau a unora care vor să folosească justiția pentru a tranșa obiective politice sau personale.”

CONCLUZIILE REDACTIEI

Noi propunem sa incepem sa o aparam, in baza probelor pe care le avem depuse la DNA incepind din 5 Septembrie 2005, in primul rind de Laura Codruta Kovesi, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Monica Pop, Doru Tulus, Catalin Vartic, Nicoleta Stuparu si toti ofiterii corupti din SRI si de politistii corupti din MAI si de judecatorii din „cimpul tactic” al acestora.

Ar fi un bun inceput, dar evident imposibil de realizat …..