ADEVĂRUL MICROSOFT „LAURA GEORGESCU CONDREA vs. LAURA CODRUŢA KOVESI – Hewlett Packard vs. MICROSOFT – George Maior vs. GUCCIFER” (Blaga mic torţionar, Udrea mică semnatară, Procurori eliminaţi şi Cetăţeni exterminaţi) FELICITĂRI MICROSOFT !

multi_coruptiMICROSOFT ASASIN „EVANGHELIST” ! protejat de DNA şi de Servicii

„DNA este în momentul de faţă un fel de rachetă intercontinentală la care s-a stricat mecanismul de ghidare şi face ce vrea ea” Călin Popescu Tăriceanu, supărat că DNA nu mai face ce vrea Microsoft, Sebastian Vlădescu, Eugen Nicolaescu, Călin Popescu Tăriceanu, Ilie Botoş, Claudiu Dumitrescu, Irinel Păun, Doru Ţuluş, Monica Pop, Laura Codruţa Kovesi şi mulţi alţii.

LAURA GEORGESCU – FATA DE OFITER

Laura Georgescu „Nu pot sa ii fac treaba lui Laura Kovesi”

Ionuţ Popescu: „Începerea urmăririi penale împotriva Hewlett Packard România trebuie anunţată printr-un comunicat la Bursa din New York. Acţiunile pot scădea puternic.”

Laura Codruta Kovesi „MICOROSFT ne ajuta”

Sunt pomeniti George Cristian Maior, Vasile Blaga, Elena Udrea, SIE, SRI, SPP, DGIPI, Guvern, Parlament, Senat si multe conturi off shore (Lazlo Kiss, Ian Taylor, Victor Bout, CIA, FBI, si tortura, amenintari, NOAPTEA MINTII !

ADEVARUL ESTE „INTERCONTINENTAL si BALISTIC”

„Domnul George Cristian Maior trebuie să ştie cel mai bine, pentru că dispozitivele dânşilor de monitorizare şi stocare sunt mai bune decât cele ale domnului Coldea. Solicitaţi un punct de vedere în Statele Unite” şi de la GUCCIFER.

Punctul nostru de vedere incepind din anul 2000, referitor la MICROSOFT si la initierea, finantarea si asocierea acestora in cadrul „ecosistemului” Evanghelist MICROSOFT, cu structurile de crima organizata pe care le pomeneste in prezent Laura Georgescu Condrea, este bine cunoscut, probat si documentat in atentia DNA, SRI, MAI , OLAF, FBI, DoJ – FCPA si altii.

PROCURORII ELIMINATI LA FIGURAT SI LA PROPRIU

„Dar, de la nivelul cel mai înalt al conducerii SRI, s-a spus, în mod public, că justiţia, în sensul ei larg, implincadu-i nu numai pe judecători, ci şi pe procurori, face parte din câmpul tactic al serviciului. În aceste condiţii şi dacă chiar aşa stau lucrurile, cum va îndrăzni un procuror, cel care se ocupă de caz, să înfigă băţul în şerpărie şi să încerce să scuture cuibul? Nu riscă să fie, la rândul său, sub o formă sau alta, eliminat?” Luminita Sega, Cristian Panait, etc.

ELENA UDREA SEMNATARA (Miliarde de EUR)

”Acele dosare aprobate cu sute de mii de euro de fonduri europene pentru firma lui Dan Condrea erau contrasemnate de Elena Udrea. Ea era ministru la acea vreme!”, a spus Laura Georgescu la Antena 3.

http://www.stiripesurse.ro/fosta-so-ie-a-lui-dan-condrea-detoneaza-nucleara-elena-udrea-semna-dosarele-lui-condrea_1135834.html

VASILE BLAGA TORTIONAR NAZIST

Acuzaţii HALUCINANTE la adresa lui Vasile Blaga

”Am fost la ordinul luată de pe stradă şi dusă într-un centru în care se opera cu metode naziste. Totul a fost făcut la ordinul DGIPI şi al lui Vasile Blaga. Acolo m-am îmbolnăvit grav la plămâni.”, a spus Laura Georgescu fosta sotie a lui Dan Condrea.

http://www.stiripesurse.ro/acuza-ii-halucinante-la-adresa-lui-vasile-blaga-din-partea-fostei-so-ii-a-lui-dan-condrea_1135780.html

OVIDIU ARTOPOLESCU – IONUT LOPATAN AU VOIE SA MINTA DNA

DNA face politie politica si asasinat la comanda MICROSOFT., via Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, astfel controlati de Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith, si altii (George Maior, Dan Nica, Florian Coldea, Dumitru Zamfir, Gioni Popescu, Ovidiu Soare, etc.)

DNA investigheaza din 5 Septembrie 2005, pentru linistea MICROSOFT, si pentru exterminarea populatiei in contul unor profituri uriase realizate prin jaf si tilharie de „ecosistemul” MICROSOFT reinvestite in trafic de arme si/contra droguri.

Vom reveni …


Scandalul era oricum uriaş. Acum, devine şi mai mare, pentru că s-a ieşit din scenariul care viza implicarea, în uriaşa escrocherie, a serviciilor şi s-a intrat în scandalul prin care se fac nominalizări şi se depun probe.

http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-halucinante-despre-serviciile-secrete_1135831.html

Ionuţ Popescu: Începerea urmăririi penale împotriva Hewlett Packard România trebuie anunţată printr-un comunicat la Bursa din New York. Acţiunile pot scădea puternic

http://www.capital.ro/ionut-popescu-inceperea-urmaririi-penale-impotriva-hewlett-packard-romania-trebuie-anuntata-printr-un-comunicat-la-bursa-din-new-york-actiunile-pot-scadea-puternic.html

„DNA este în momentul de faţă un fel de rachetă intercontinentală la care s-a stricat mecanismul de ghidare şi face ce vrea ea. DNA-ul este o agenţie a statului. DNA-ul trebuie să devină o sperietoare? Nu, DNA-ul trebuie să-şi facă datoria şi, fără niciun fel

http://www.stiripesurse.ro/nimeni-nu-a-mai-spus-asta-despre-dna-e-o-racheta-intercontinentala-la-care-s-a-stricat-mecanismul_1135812.html

http://www.cotidianul.ro/fosta-sotie-a-lui-condrea-declaratii-incendiare-281831/

„Domnul George Cristian Maior trebuie să ştie cel mai bine, pentru că dispozitivele dânşilor de monitorizare şi stocare sunt mai bune decât cele ale domnului Coldea. Solicitaţi un punct de vedere în Statele Unite”.

Fosta soţie a mai susţinut că Dan Condrea ar fi plătit pentru protecţie la DIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne. „Le plătea TVA-ul la maşini. La DIPI, Velciu Alexandru, le plătea. Primea protecţie când i se suspenda permisul de conducere, erau mai indulgenţi cu punctele”, a spus aceasta.

Călin Popescu Tăriceanu, atac dur la adresa DNA şi SRI: ‘Intră în beţia puterii. Sub paravanul combaterii corupţiei, aceste instituţii intră în beţia puterii. E o mentalitate a ţărilor care au trecut prin comunism. Cine nu e cu noi, trebuie eliminat. Domnul preşedinte nu are nicio calitate să îmi ceară demisia. „, a spus Tăriceanu.

http://www.secundatv.ro/anchete/update-video-declaratiile-incredibile-ale-ex-sotiei-lui-condrea-lista-coruptiei-sri-sie-dgipi-si-parlamentari-este-intr-un-seif-31793.html/

Conform digi24.ro, există legături între Hexi Pharma şi celebrele dosare Panama. Numele lui Dan Alexandru Condrea nu figurează pe listele publicate la începutul lunii aprilie în documentele apărute din Panama, dar un nume atrage atenţia.

Este vorba despre neo-zeelandezul Ian Taylor, managerul uneia dintre firmele prin care fostul patron al companiei de dezinfectanţi şi tatăl său încasau lunar sume enorme încă din 2008. Banii veneau de la un offshore numit CPS Chemical And Pharmaceutical Solutions. Dan Condrea şi tatăl său primeau chiar şi 100.000 de euro pe lună. Erau bonusurile prin care ambii erau recompensaţi pentru că făceau parte din consiliul director al firmei cipriote.

Pe toate minutele şedinţelor directorilor firmei din Cipru apare numele lui Ian Taylor, managerul Promire Consultants, un alt offshore care îl controla pe primul. Omul de afaceri neo-zeelandez avea 554 de firme înfiinţate în paradisuri fiscale şi care au fost descoperite în 2012 în urma unor investigaţii jurnalistice internaţionale marca The Guardian. 

Numele său a apărut şi în scandalul dosarelor Panama, vizate fiind legăturile cu traficul de arme şi traficul de droguri. După apariţia acestei informaţii, devine relevantă o altă informaţie apărută în presa online din România, dar care nu a fost luată în serios deşi indica o posibilă implicare a Hexi Pharma în fabricarea drogurilor.

George Maior trebuie să ştie cel mai bine. Solicitaţi un punct de vedere în SUA. Părinţii mei prin prietenii lor erau în anturajul ceauşeştilor. Tatăl meu era ofiţer militar.

http://www.comisarul.ro/articol/cutremur/se-revarsa-tot-cacatul-sie-maior-dipi-hop_769618.html