ADEVĂRUL MICROSOFT „MICROSOFT = AL CARINA „Ne oprim exact la frontieră. Nu putem să trecem peste graniță” – Traian Băsescu

multi_coruptihttp://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-face-noi-dezvaluiri-din-dosarul-microsoft-i-eads-ce-urmeaza-sa-se-intample_1136024.html

„Ad intra portas” – „Traian Băsescu face noi dezvăluiri din Dosarul Microsoft şi EADS: Ce urmează să se întâmple”

NIMIC – DNA NU POATE TRECE GRANIŢA GENOCIDULUI MICROSOFT

„Fostul preşedinte, Traian Băsescu face noi dezvăluiri despre unul dintre cele mai mari dosare ale momentului. Actualul preşedinte al PMP face conexiuni între Dosarul Microsoft şi cel din EADS şi spune că DNA nu are putere. Ancheta vizează firme şi persoane din afara României, dar DNA nu are cum să pătrundă în străinătate.

„8 firme şi persoane sunt comune în dosarul Microsoft şi cel al EADS. Ne oprim exact la frontieră. Nu putem să trecem peste graniţă.”, a spus fostul preşedinte la RTV.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

BASESCU NU TRECE GRANITA CU DNA si AL CARINA si SOV

Domnule Basescu nu sunt 8 (opt) firme si persoane comune in Dosarul Microsooft – EADS, sunt zeci de firme si persoane implicate inclusiv Dumneavoastra, in Dosarul Microsoft – EADS – Siemens  – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet

Granita poate fi trecuta, dupa cum ati fost informat de noi incepind din anul 2006 pina in prezent. Sistemul Ticalosit (DNA) nu poate sa treaca granita, pentru ca nu poate sa se duca la puscarie pe Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, Catalin Vartic, Daniel Morar, Laura Cdruta Kovei si multi altii care protejeaza MICROSOFT si asociatii incepind de cind au fost pusi la DNA.

AL CARINA E PE CIMP SI DNA – MICROSOFT II URMEAZA

„Anul trecut, Al Carina, o firmă din Ploieşti, a încheiat un singur contract de peste 10 milioane de lei cu Spitalul din Tîrgu Mureş. Asta în timp ce Hexi Pharma a obţinut în total 8 milioane de lei din peste 600 de contracte. La sediul trecut în acte de către Al Carina nu există nicio societate. E doar o casă de locuit. La adresa indicată telefonic de un reprezentant al firmei Al Carina SRL, cei de la TVR au găsit doar un depozit în câmp.”

http://www.stiripesurse.ro/scandal-in-pia-a-biocidelor-firma-cu-cele-mai-mari-contracte-are-sediul-pe-un-camp_1135989.html

http://www.comisarul.ro/articol/dezvaluiri-cutremuratoare-despre-hexi-si-al-carina_770612.html

CLAUDIU DUMITRESCU E PE CIMP LA PLOIESTI CU OLAF – SOV

SOV(SRI –SIE) ii invata pe toti : Sorin Moisa, Claudiu Dumitrescu, Irinel Paun, Doru Tulus, Dan Condrea, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Ovidiu Artopolescu, Varujan Vosganian, Varujan Pambuccian,  Sergio Pilleri,  Lazlo Kiss, Ina Taylor, Irina Socol, Virgil Magureanu, George Maior si multi altii …

TVR: Al Carina SRL, liderul de pe piaţa biocidelor, este o firmă din Ploieşti, cu sediul pe câmp 

Cruceanu Dan ar fi început afacerile cu o firmă de curăţenie, dar a fost ajutat de SRI şi Mircea Cosma (preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, cel anchetat acum împreună cu Sebastian Ghiţă în mai multe dosare) să obţină contracte cu CONPET, Consiliul Judeţean, spitale, etc, a declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 fostul ofiţer SRI, Adrian Radu, care locuieşte în Prahova.

Furnizorul de biocide Al Carina SRL a avut in 2015 contracte in valoare de 10.036.644 cu spitalele din Romania, dintre care un singur contract urias, de 10 milioane de lei, cu Spitalul de urgenta Targu Mures, potrivit unei liste care contine toate contractele pentru dezifectanti din 2015, publicata joi de Ministerul Sanatatii. Al Carina a fost lider de piata in 2015.

Reporterii Stirilor TVR au incercat sa stea de vorba cu reprezentantii Al Carina, insa la sediul trecut in acte nu exista nicio societate. Reporterii au gasit doar o casa de locuit. De asemenea, la adresa indicata telefonic de un reprezentant al firmei Al Carina SRL, reporterii Stirilor TVR au gasit doar un depozit in camp.

PLOIESTI E IN PANAMA CU DNA – Reţea planetară PANAMA PAPERS

“O călătorie planetară care cuprinde continente şi oceane, din Luxemburg în Panama, din Elveţia în Insulele Virgine britanice, din Insulele Samoa în Seychelles, din Monaco în Bahamas. Şi nu este vorba doar despre cazul particular al unei singure bănci, cum sunt  cazurile „Swiss Leaks“ al HSBC (2015) sau „UBS Leaks“, nici de rolul jucat de o singură placă financiară într-o schemă de optimizare fiscală pentru multinaţionale, ca în „Luxemburg Leaks“. „Panama Papers“ oferă o hartă aproape în timp real a unei părţi întregi a finanţei mondiale, până acum ferită de priviri din afară.”

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/operatiunea-%E2%80%9Epanama-papers%E2%80%9C–un-scandal-planetar-412416

ACADEMIA MICROSOFT – SOV – CLAUDIU DUMITRESCU – DNA

  1. 2. MIRON PANAITESCU, UN FEL DE TRUŢULESCU DIN AFACEREA „ŢIGARETA II”. Într-un mod extrem de coerent, Laura Georgescu se întreabă cum a fost posibil ca un om precum Miron Panaitescu nu numai să apară în firmă, dar chiar să aibă un rol atît de important, avînd în vedere biografia sa infracţională! Acest Miron Panaitescu a devenit infractor încă din studenţie, cînd, în2003, a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru delapidarea a 100 de miliarde de lei de pe bursă, ajunsese să se ocupe de fondurile europene atrase de Hexi Pharma! A fost eliberat în 24 aprilie 2007 şi, după ce face „şcolarizarea” la Sorin Ovidiu Vântu, ajunge să se ocupe de banii europeni pentru firma lui Dan Condrea!  http://www.cotidianul.ro/pledoarie-pentru-protejarea-laurei-georgescu-fosta-sotie-a-lui-dan-condrea-281926/

DNA – RECORD DUPA RECORD … in „INCINTA” … GRANITA NU POATE FI TRECUTA … nici dupa ce ati facut Parteneriat Strategic cu SUA si UE ?

„OFICIAL Număr record de acuzaţii formulate de Parchetul General la adresa lui Flori Dinu” – pai daca de MICOROSFT si altii nu se pot atinge, isi face CLAUDIU DUMITRESCU si el norma cum poate sa o multumeasca pe sefa.

„Parchetul General s-a lansat într-un număr record de infracţiuni la adresa lui Flori Dinu, director general al Hexi Pharma. Procurorii au reţinut-o vineri, pentru 24 de ore, în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. După numai 3 ore de audieri, Dinu a fost scoasă cu cătuşe la mâini şi dusă în arest.Potrivit Biroului de Presă al Parchetului General, Flori Dinu este acuzată de săvârşirea a 99 de infracţiuni de înşelăciune în formă continuată şi 29 de infracţiuni de înşelăciune în forma simplă, precum şi infracţiunea de participaţie improprie de zădărnicirea combaterii bolilor. Flori Dinu va fi prezentată sâmbătă în faţa judecătorilor cu cerere de mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.”

http://www.stiripesurse.ro/oficial-numar-record-de-acuza-ii-formulate-de-parchetul-general-la-adresa-lui-flori-dinu_1136021.html

Stimata Doamna Procuror Sef(a) DNA,

Daca pe Flori Dinu o incarcati cu un record de acuzatii, cu Claudiu Dumitrescu si Microsoft (Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, Bill Gates, Steve Ballmer, Brad Smith, George Maior si multi altii) ce urmeaza sa faceti ?

Daca tot nu puteti sa treceti granita si suntei captivi la Ploiesti si la „educatia” SOV, credeti ca este util sa va faceti un „centru de detentie secret” (BLACK HOLE) sa vina CIA sa va tortureze (amator) degeaba, sa afle cum mita data de CIA si Microsoft a ajuns sa duca „discret” la genocid in Romania via Al Carina – Ploiesti ?

Nu exista STAT fara JUSTITIE, si se pare ca Dumneavoastra cam faceti JUSTITIA, fara sa treceti granita … cam de un deceniu, in care multe rele s-au intimplat in SPATIUL AUTARHIC (TROGLODIT) MIORITIC.

LAURA, LAURII ITI APARTIN, la fel de mult cum ii apartin si LAURII LAUREI GEORGESCU, si DECORATIA lui BILL GATES, data de TARICEANU si BASESCU „AD INTRA PORTAS”, nu in afara granitelor pe care nu le putem trece, ca nu vreti Dumneavoastra si Basescu, Tariceanu, Microsoft, care v-au pus ca tocmai sa nu le iesiti din cuvint, si nici din al lui Claudiu Dumitrescu si Catalin Vartic, ca tot vorbim de EADS, MICROSOFT si granitele MINTII.

Dragos Riscanu

Vom reveni …