ADEVĂRUL MICROSOFT : MICROSOFT, FRANCIZOR DE CRIMĂ ORGANIZATĂ „MICROSOFT – GUCCIFER – HEXI PHARMA – AL CARINA – SRI – SIE – FBI – CIA – DNA şi GRANIŢA”

multi_coruptiDOMNUL LAZĂR, TRECE GRANIŢA ŞI ESTE CONDAMNAT ÎN SUA

DOSARUL MICROSOFT NU POATE TRECE GRANIŢA

EGALI ÎN FAŢA LEGII DAR NU A DNA !

COMUNICAT : MINISTERUL JUSTIŢIEI SUA – 25 Mai 2016

Autoritatile Romane colaboreaza cu CIA si FBI si extradeaza CRIMINALI CIBERNETICI in SUA pentru a raspunde penal pentru faptul ca au cautat faima mondiala, deranjind confortul intimitatii personale a zeci de americani. Acesta nu a furat, extorcat, sau/si fraudat bani de la nimeni, prejudiciul fiind exclusiv moral.

Guccifer a citit emailuri primite atit de George Cristian Maior, Directorul SRI, de la Nelu Neacsu si altii, cit si de CIA de la Hillary Clinton si altii.

CIA si FBI au participat activ la identificarea si arestarea lui Guccifer, avertizat de George Maior drept Micul Guccifer.

https://www.justice.gov/opa/pr/romanian-hacker-guccifer-pleads-guilty-computer-hacking-crimes

COMUNICAT : IOAN TALPES (fost) DIRECTOR SIE – 26 Mai 2016

„Îmi este greu să cred că CIA a organizat prin România astfel de acţiuni, deşi în logica spionajului aşa ceva este posibil„, a declarat fostul director al Serviciului de Informaţii Externe Ioan Talpeş, pentru B1 TV, la scurtă vreme după ce fosta soţie a lui Dan Condrea a declarat că patronul Hexi Pharma a fost agent SIE şi a că a fost filat în permanenţă de SRI şi CIA.

Microsoft si asociatii acestuia nu fost si ei la rindul lor filati “in logica spionajului” de MAI, SRI, SIE, FBI, CIA si altii, dar nu pentru a fi prinsi, ci pentru a fi protejati de DNA, care nu poate trece “granita” si nu poate aplica LEGEA, sa nu “deranjeze confortul intimitatii personale a lui Bill Gates, George Maior, Calin Popescu Tariceanu si Steve Ballmer si altii.

COMUNICAT : (ex) PREŞEDINTELE TRAIAN BĂSESCU – 27 Mai 2016

Microsoft pirateaza, fraudeaza, corupe, albeste bani si este asociat cu organizatii criminale internationale, pe care le conduce in baza politicilor obligatorii MICROSOFT STRICT SECRET EVANGHELISM.

Microsoft actioneaza din SUA si isi implementeaza politicile criminale prin utilizarea filialelor din strainatate, care la rindul lor folosesc companii locale pentru a pirata, a da mita, a frauda si a comite crima organizata, pe care Microsoft o numeste “ecosistemul” Microsoft.

Microsoft este in fapt un FRANCIZOR de crima organizata la nivel mondial, astfel protejat de autoritatile din Romania (DNA – SRI – MAI), care este mai presus de lege atit in Romania, si se pare ca si in SUA.

RSC – Medist – Asesoft – Teamnet sunt FRANCIZE de crima organizata protejate si exploatate de Microsoft, SRI, MAI si altii, dupa cum ne informa Marcel Lehel incepind din anul 2013.

DNA nu poate face nimic in Dosarul MICROSOFT, pentru ca sunt implicate persoane fizice si legale din SUA, in conditiile in care DNA nu poate trece “granita”, desi este exhaustiv probat ca MICROSOFT a comis si continua sa comita crime cibernetice, coruptie si crima organizata in Romania, in timp ce acestia se ascund in SUA, de unde exporta politici si metode de crima, piraterie, mita, albire de bani, etc.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-face-noi-dezvaluiri-din-dosarul-microsoft-i-eads-ce-urmeaza-sa-se-intample_1136024.html

COMUNICAT : (ex) PRESEDINTE TRAIAN BASESCU – 28 Mai 2016

În mod categoric, Dan Condrea nu putea să îşi dezvoltate firma cu produse de slabă calitate, fără sprijinul unor instituţii. Nu ştiu dacă în spatele firmei se aflau serviciile secrete, nu am elementele. Familia Condrea s-a învârtit într-un cerc care a avut un anturaj de ofiţeri de securitate, ofiţeri ai serviciilor moderne. Nu au avut un serviciu întreg în spate. Nu se poate spune că SRI sau SIE au hotărât să sponsorizeze această firmă„, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

http://www.romaniatv.net/traian-basescu-dan-condrea-nu-putea-sa-isi-dezvolte-firma-fara-sprijin_295116.html#ixzz49cKw7olK

MICROSOFT – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET nu puteau sa isi dezvolte firmele FRANCIZA CRIMINALA “ECOSISTEM” cu produse piratate, fara sprijinul unor institutii (corupte si criminale).

Este probat exhaustiv faptul ca ORDA, MAI, SRI si DNA sunt in spatele succesului ECOSISTEMULUI – FRANCIZA CRIMINALA MICROSOFT – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET.

COMUNICAT : DoJ – FCPA, SEC si FBI  – 20 Martie 2013

Autoritatile SUA ancheteaza MICROSOFT pentru acte grave de coruptie comise in toata lumea (Italia, Rusia, China, Pakistan, Bulgaria) si ROMANIA.

Anchetele DoJ – FBI sunt secrete si interminabile,  DNA nu poate trece “granita”, astfel incit MICROSOFT – CRIMINAL CIBERNETIC, isi poate continua activitatile din SUA, locul de protectie al acestora.

CRIMINALUL CIBERNETIC MARCEL LEHEL, a comis mai multe crime cibernetice pentru a cistiga faima, si a deranjati citeva zeci de americani. Acesta nu a mituit, santajat, amenintat si nu a facut trafic de influenta, nu a cerut nimanui bani, si a actionat solitar. Acesta este sarac, nu are bani in conturi off-shore si nu “colaboreaza” cu George Cristian Maior.

CRIMINALUL CIBERNETIC MICROSOFT comite crime (coruptie, piraterie, crima organizata) si cibernetice in Romania, incepind din anul 2000, pentru a cistiga miliarde de eur, prin spolierea fondurilor publice si UE, in asociere cu organizatii criminale deosebit de periculoase. Acestia mituiesc, fac trafic de influenta, pirateaza, ameninta cu moartea pentru profit. Acestia au sute de miliarde in conturi off-shore si “colaboreaza strins” cu George Cristian Maior (Sebastian Ghita – Sebastian Vladescu). http://www.wsj.com/articles/SB10001424127887324392804578361971662214256

FELICITARI LAURA CODRUTA KOVESI – CLAUDIU DUMITRESCU – CATALIN VARTIC – IONUT LOPATAN – OVIDIU ARTOPOLESCU …  şi alţii

FBI – Special Agent in Charge Ebert. DoJ -Assistant Attorney General Caldwell. DoJ – Assistant Director in Charge Abbate, sunt cu totii foarte multumiti de colaborarea cu autoritatile din Romania, care au facut posibila investigarea si condamnarea marelui si celebrului criminal cibernetic Marcel Lazar in SUA.

Acestia declara ca nici un criminal cibernetic nu se mai poate ascunde de justitie in strainatate, in locuri protejate, asa cum a incercat si Guccifer dupa ce a violat intimitatea personala a zeci de americani, pentru a cistiga faima internationala.

Microsoft nu se ascunde de nimeni, pentru ca nu poate fi anchetat de DNA, dupa ce a furat, piratat, amenintat, extorcat, mituit, albit bani si continua sa conduca organizatii criminale “ecosistem” in asociere cu Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, astfel protejati de MAI, SRI, DNA si altii.

“Cybercriminals like Marcel Lazar believe they can act with impunity from safe havens abroad, but the Justice Department’s partnerships with law enforcement agencies around the world ensure that they can be brought to justice,” said Assistant Attorney General Caldwell.  “Lazar sought fame by hacking the private online accounts of Americans and releasing their personal information to the public; instead, he has been convicted in United States federal court.”

“Mr. Lazar will be punished for violating the personal privacy of dozens of Americans,” said U.S. Attorney Boente.  “These convictions show that cybercriminals cannot hide from justice.  The United States will vigorously pursue these offenders, wherever they may hide.”

“Marcel Lazar, who hacked under the moniker ‘Guccifer,’ has now been brought to justice before a United States court,” said Assistant Director in Charge Abbate.  “As a direct result of our global technological and investigative reach and strong international partnerships, we were able to successfully identify Guccifer and his criminal activities, and bring him to justice here in America.  The FBI will continue to relentlessly hunt down criminals in cyberspace and around the world.  I would like to commend the dedicated efforts of the agents, analysts, prosecutors and international partners who worked tirelessly to resolve this highly complex cyber investigation.”

“The success of this international investigation is the direct result of our long established partnerships with our federal and foreign law enforcement partners,” said Special Agent in Charge Ebert.  “By working with our law enforcement partners around the world, we have disrupted and brought to justice some of the most prolific transnational cyber-criminals operating around the world.  These continued partnerships will enable us to pursue cyber criminals wherever they operate.”

https://www.justice.gov/opa/pr/romanian-
hacker-guccifer-pleads-guilty-computer-hacking-crimes