ADEVĂRUL MICROSOFT “Micul Guccifer a ascuns doi gigabytes de informaţii “prea fierbinţi” de “siguranţă naţională”, pe servere din Rusia care garantează cea mai bună anonimitate” Fox News 4 Mai 2016

guccifer_maiorDomnule Ambasador George Maior, ne puteti preciza la ce se refera Micul Guccifer cind ne informeaza ca au fost depuse in Rusia informatii de importanta pentru siguranta nationala, dupa ce acesta a accesat emailurile private pe care le foloseati, pentru a garanta protectia retelei de coruptie si crima organizata, operata de Sebastian Vladescu (RSC) si Sebastian Ghita (Asesoft – Teamnet) in Bruxelles si in alte tari (Moldova, Bulgaria, Maroc, etc.), astfel protejati de Microsoft, SRI, MAI, OLAF si DNA ?

Lazar Lehel a declarat Fox News ca nu are nimic de ascuns si ca doreste sa coopereze cu guvernul S.U.A. adaugind ca a ascuns doi gigabytes de date care sunt “prea fierbinti” si sunt o problema de “siguranta nationala”.

Lazar a spus ca a ales sa utilizeze servere intermediare din Russia, descriindu-le ca fiind cele mai bune pentru “servicii de anonimat”.

“FBI nu a facut nici un comentariu pentru Fox News”, desi acestia investigheaza de mai multi ani acest caz interesant.

“He told Fox News he has nothing to hide and wants to cooperate with the U.S. government, adding that he has hidden two gigabytes of data that is “too hot” and “it is a matter of national security.” Lazar said he chose to use „proxy servers in Russia,” describing them as the best, providing anonymity. “ “The FBI offered no statement to Fox News.”

http://www.foxnews.com/politics/2016/05/04/romanian-hacker-guccifer-breached-clinton-server-it-was-easy.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Micul Guccifer, dupa cum il alinta George Maior pe Lazar Lehel, urmeaza sa informeze in curind FBI despre retelele de coruptie si crima organizata, astfel constituite, finantate si operate de Microsoft in asociere cu companii “sub acoperire” (RSC- Asesoft-Teamnet, etc.) la nivel national si international.

Hillary Clinton risca sa piarda nominalizarea democrata pina in 12 Septembrie 2016, cind Lehel urmeaza sa fie judecat, in timp ce Microsoft si Maior nu risca nimic atit timp cit acestia sunt in continuare protejati de DNA.

DNA ii puteti intreba pe Lazar Lehel (FBI), Ionut Lopatan, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran, George Maior, Florian Coldea, Dumitru Zamfir, Gioni Popescu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Monica Pop si altii de unde cred acestia ca a obtinut RSC si Asesoft-Teamnet software identic cu cel creat de Omnis, si comercializat ca fiind proprietatea Microsoft ?

Domnule Comisar Sef DNA,

Ii puteti intreba pe colegii Dumneavoastra din MAI, daca sunt multumiti de programele create de Omnis si primite cadou de la RSC (Gerota) si Microsoft (DGPMB-SIF), spre utilizare ilegala, in cunostinta de cauza ?

Nu noi nu credem ca acestia sunt chiar atit de prosti incit sa nu cunoasca adevarul inca de cind au devenit “beneficiarii” si protectorii unor crime extrem de grave.

Nu mai este cazul sa continuati sa ii injositi si sa ii transformati din presupusi idioti in criminali profesionisti, de dragul Microsoft, RSC, Asesoft, etc.

Nu suntem de acord sa va umiliti colegii, si sa ii prezentati drept ori prosti ori criminali pentru a continua sa ii protejati pe Microsoft si crimele comise de catre acestia in complicitate cu capii mafiei din politie si nu numai.

Ati fost si sunteti obligati sa va comportati ca niste criminali de catre sefii vostri care servesc interesele Microsoft si ale lor personale si nu interesul si siguranta nationala.

Directorul SRI comunica secrete de interes national pe emailuri private, care ajung in Rusia spre anonima pastrare in vederea “negocierii” acestora de catre un infractor periculos (Lazar Lehel), in timp ce MAI acopera infractori de mult dovediti din propria organizatie (Constantin Ciuca, Adrian Lascu, Florin Minca, etc.), intru protejarea altor infractori internationali (Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Bill Gates, Steve Ballmer, etc.).

Doamna Procuror Sef Serviciu DNA,

Va rugam respectuos sa ii dati tot suportul Domnului Comisar Sef sa poata afla aceste adevaruri flagrante si exhaustiv probate inca din anul 2004, dar inca manipulate de Microsoft si asociatii acestora cu sprijinul MAI printre multi altii.

Avem toata increderea in inteligenta si competentele acestuia, si in sustinerea pe care Dumneavoastra o veti acorda demersurilor acestuia in vederea expunerii adevarului despre Microsoft : nu ofiterii MAI sunt cei care au planificat, finantat si operat crimele pe care le cunoasteti de un deceniu, Microsoft este entitatea care actioneaza in conformitate cu propriile politici Evangheliste si care dicteaza Legea in Romania, si nu numai.

Va multumim pentru intelegere,

Dragos Riscanu

Vom reveni …