ADEVĂRUL MICROSOFT “„Procurorii anticorupţie au avut pe masă, în 2012, un dosar detaliat cu patru licitaţii trucate pentru antiseptice.” Cătălin Tolontan 3 Mai 2016

VIAŢA NU CONTEAZĂ – MITA DA, CONTEAZĂ ŞI UCIDE !

“La urma urmei ce mare lucru făcea Condrea?

Evaziune fiscală, licitaţii trucate, firme off-shore, returnări fictive de TVA şi aproviziona peste 350 de spitale cu antiseptice diluate pe banii din sănătatea publică!”

“Din referatul întocmit de comisarul şef Traian Cincu rezultă că în caz s-a început urmărirea penală. Una subţire. Diluată. Urmărirea penală placebo.

Cum a făcut urmărirea penală? Poliţistul a trimis ANRMAP în control la spitale. Şi, pentru că ANRMAP „nu sesizează prejudicii de natură penală, ci doar contravenţii”, comisarul propune clasarea cazului de licitaţii pe dezinfectanţi.

„După studierea dosarului penal cu numărul 370.197 din 17.06.2014”, procurorul Adrian Petrescu clasează dosarul. Tare dosar penal. Condrea nici n-a ştiut.

Sau a ştiut?!

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Dupa studierea Dosarului 654/P/2011, referitor la livrarea de catre Microsoft – RSC – Medist, de software piratat la MAI – SRI si alte spitale, Procurorul PICCJ Monica Pop, da NUP la toata lumea in frunte cu Microsoft, in doua zile lucratoare de “cercetari” facute in 20 de volume cit are Dosarul, fara sa audieze nici o parte din dosar.

Microsoft nici nu a stiut ! Sau a stiut ?

DNA – COMPETENTĂ SOLUŢIONARE

„Vă facem cunoscut că plângerea dvs. formulată împotriva numitului CONDREA DAN ALEXANDRU a fost înregistrată, iar la data de 21.03.2016 a fost trimisă Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism spre competentă soluţionare”. (Cînd o vezi pe asta cu ”spre competentă soluţionare”, îţi piere speranţa).

Hîrtia e semnată de primul-procuror al Tribunalului Bucureşti, Omul Invizibil fără nume.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Si daca avea nume tot nu conteaza, in cazul Microsoft – RSC – Medist – SRI –MAI, procurorii se numesc : Nicoleta Bulgaru, Dragos Nestor, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, Laura Codruta Kovesi si mai sunt dar … tot nu conteaza …

OARE CÎŢI OAMENI AU UCIS CONDREA – KISS – MAI – DNA …

“Ce conţinea denunţul legat de licitaţiile trucate de către spitale? (Amintiţi-vă că, în acest timp, Condrea se dădea în leagănul off-shore cu băieţii lui Kiss, conectaţi la crima transfrontalieră. O fi fost greu de văzut de către procurori?).”

Al doilea dosar clasat de procurori şi legat de ”Colectiv”

E imposibil să nu remarci asemănarea.

Imediat după „Colectiv”, a ieşit la iveală faptul că secţia militară din DNA îngropase de două ori un denunţ făcut de un ofiţer de pompieri din Bacău împotriva şefului său care cerea sponsorizări.

În cazul sponsorizărilor cerute de pompieri, procurorul nu s-a deplasat nicăieri, ci a luat de bun doar raportul intern al IGSU. Un judecător a zis (ca să o scurtăm) băi, frate, dar voi nu cercetaţi nimic, că de aia sînteţi procurori?!

La fel stau lucrurile în cazul denunţului legat de licitaţiile Hexi Pharma, cînd poliţistul şi procurorul de la Judecătoria Sectorului 2 s-au mulţumit cu ceea ce a constatat ANRMAP.

Merită să citiţi ce urmează! (Chiar merită !)

Aşa se fac licitaţiile de către baronii din sănătatea românească, cei pe care ministrul Cadariu se pregăteşte să-i mîngîie pe creştet astăzi şi să-i elibereze de titlul de Seniorii bacteriilor (şi a software piratat n.r.).

http://www.tolo.ro/2016/05/04/in-2012-dna-parchetul-si-diicot-l-au-avut-in-mina-pe-condrea-dar-au-inchis-urmarirea-penala-fara-ca-macar-sa-l-audieze/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Irina Socol si ea, alaturi de Varujan Pambuccian si altii, „se dădea în leagănul off-shore cu băieţii lui Kiss” care la rindul lor se dadeau in leagan cu Viktor Bout traficant de droguri contra arme pentru teroristi.

Ovidiu Artopolescu Director General Microsoft, si el „se dădea în leagănul off-shore cu băieţii lui Kiss” dar nu Lazlo ci Erik Kiss (Smartree si altele) din banda de jefuitori condusi de Dinu Patriciu.

Microsoft in asociere criminala cu Sebastian Vladescu – Calin Popescu Tariceanu (Medist – Leader High Tech – RSC) si cu Sebastian Ghita (Asesoft – Teamnet) livreaza spitalelor din Romania incepind din 2002, software piratat de la Omnis Group, dupa acelasi model dupa care Condrea livreaza dezinfectanţi diluati.

DNA are pe masa, incepind din 5 Septembrie 2005, dosare in care faptuitorii dovediti sunt protejati pina in prezentul mereu continuu, de OLAF – DNA – MAI – SRI si Microsoft.

Comisari sefi se prefac ca isi ancheteaza superiorii, iar procurorii invoca COMPETENTA solutionare, in timp ce, infractorii continua sa prospere, oamenii sa moara cu zile prin spitale insalubre si prost si ilegal administrate cu software furat, si denuntatorii crimelor sa fie exemplar pedepsiti chiar de catre cei pe care ii platesc sa respecte legea.

Este corecta observatia facuta de Domnul Tolontan referitor la „Modus Operandi” de a juca tenis de masa cu dosarele „grele” intre MAI – DNA – DIICOT – PICCJ si tot asa, spre COMPETENTA omucidere, tortura si terorism.

Vom reveni …