ADEVĂRUL MICROSOFT « ROMÂNIA COLONIA MICROSOFT sau LĂGAR DE EXTERMINARE MICROSOFT ? »

multi_coruptiMICROSOFT : « EVANGHELISM ÎNSEAMNĂ RĂZBOI ! NOI NU LUĂM PRIZONIERI» … exterminăm în incintă, în asociere cu Dan Condrea, Sebastian Vlădescu – Ghiţă şi SRI, MAI şi alţii, astfel protejaţi de DNA

PREŞEDINTELE : « DNA NU POATE TRECE GRANIŢA – SRI CORUPT şi  MINTE ! » … DNA fără SRI (Microsoft) nu poate trece nici strada, chiar dacă strada duce la Dan Condrea, şi cu atît mai puţin dacă duce la Bill Gates.

DNA – LCK : « MICROSOFT NE AJUTA – LUCRAM STRINS CU SRI – NU AVEM TIMP … si NU PUTEM TRECE GRANITA » … stam de paza la LAGARUL MICROSOFT si participam la EXTERMINARE, cu cel mai mare curaj.

CONCLUZIE : Microsoft are clar definite politici si metode (EVANGHELISM) pentru a “colonializa” Romania prin coruptie, monopolizare a pietelor, impunere a unor preturi monopoliste si EXTERMINARE a competitiei si, in cele din urma, a populatiei in sine, in spitale informatizate de Microsoft cu soft furat si falsificat livrat de Sebastian Vladescu si Ghita, aprovizionate de Dan Condrea si multi altii.

Romanii au ajuns sa traiasca in COLONIA MICROSOFT si SA MOARA IN LAGARUL DE EXTERMINARE MICROSOFT – SRI – DNA.

Atit timp cit DNA nu poate trece granita, si este obligata sa asculte de minciunile si manipularile Microsoft – SRI – MAI, retelele de crima organizata initiate, finantate, protejate si promovate de catre Microsoft, ajung sa se “dezvolte” si sa ucida zeci de mii de oameni, care traiesc fara sa stie in LAGARUL DE EXTERMINARE MICROSOFT.

„Vreau să fie foarte clar! Şi la ei (SRI -n.r.) e plin de conflicte de interese, numai că ei se ascund sub secretul de stat. Să nu credeţi că ceea ce în viaţa politică se numeşte conflict de interese la ei nu există, iar asta v-o spun sigur, nu e ce presupun. Există ofiţeri corupţi şi la ei, unii mai pică, dar mai puţini de cât ar trebui să pice […] „Tainele serviciilor secrete nu o să le şti niciodată şi dacă eşti 20 de ani preşedinte. Toate tainele nu ai cum să le cuprinzi. De la ele trebuie să ceri ceea ce îţi trebuie şi să nu încerci să le pătrunzi tainele, că pierzi multă vreme şi te vor minţi. În acel moment, cât eşti tu de preşedinte te vor minţi”, Traian Basescu – 28 Mai 2016

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/traian-basescu–despre-sri–sa-nu-incerci-sa-le-patrunzi-tainele–ca-pierzi-multa-vreme-si-te-vor-minti-417728

Doamna Procuror Sef DNA,

Aveti, incepind din Decembrie 2004, toate probele legale care dovedesc ca Microsoft, SRI si MAI au mintit si continua sa minta DNA, referitor la faptul ca au livrat si continua sa livreze ilegal in Sanatate, si alte domenii, incepind din anul 2002, pina in prezent software piratat, prin fraudarea fondurilor Phare.

DNA “investigheaza” incepind din 5 Septembrie 2005, crime evidente, si protejezeaza organizatia criminala, astfel incit aceasta a ajuns sa “conduca” Sanatatea si sa asasineze pacienti, pe linga asasinatele economice pe care Microsoft si asociatii “ecosistem” le comite incepind din anul 2002, astfel incurajati de SRI – MAI – DNA si altii.

Microsoft a livrat direct la MAI si prin companii interpuse (Medist, RSC, Asesoft, Teamnet si altele), la SRI, MAI si alte sute de spitale software furat de la Omnis Group.

Furtul (pirateria, plagiatul) a fost probat de ORDA, “investigat” de MAI si de DNA, concluzia fiind ca produsele Omnis apartin Microsoft si ca RSC – Medist – MAI si SRI sunt utilizatori de buna credinta a produsele MICROSOFT.

In concluzie si in urma “investigatiilor” DNA – MAI – SRI, Omnis si noi personal am fost acuzati de nenumarate ilegalitati de catre grupul infractional, am fost dati in judecata in baza unor probe ticluite, si am fost si suntem exterminati economic, social, si psihic in urma torturii psihice, amenintarilor continue si actelor de terorism comise de Microsoft, MAI, SRI si DNA.

Dupa cum sunteti informata, am fost si suntem amenintati, investigatiile sunt tergiversate si manipulate, o casa ne-a fost furata si incendiata, frinele de la masina ne-au fost sabotate, motorul de la ambarcatiune ne-a explodat pe mare, dupa ce ne-a fost pus kerosen in motorina si multe alte acte criminale comise pentru a ne reduce la tacere si pentru a ne anihila.

A fost nevoie sa moara zeci de mii de oameni pentru a afla ca adevarata miza a celor intimplate si noua este EXTERMINAREA populatiei in vederea obtinerii de profituri exorbitante din jaf si tilharie si, in ultima instanta, asasinarea de catre Micrsooft in asociere cu companii “sub acoperirea” SRI, MAI, DNA cum sunt Medist, RSC, Asesoft, Teamnet.

PROBAT : Microsoft minte DNA !

PROBAT : SRI minte DNA !

PROBAT : MAI minte DNA !

PROBAT : OLAF minte DNA !

PROBAT : MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET mint DNA !

PROBAT : DNA minte DNA !

Omnis si noi suntem in continuare vinovati ca incercam de un deceniu sa probam si sa informam institutiile “competente” ca furtul si minciuna in cadrul sistemului de SĂNĂTATE, nu pot sa duca decit la omorirea celor care au nevoie de resursele vitale necesare sanatatii si supravietuirii.

Este deosbit de tragic ca Romania a ajuns cu sprijinul DNA, SRI, MAI un LAGAR DE EXTERMINARE AL MICROSOFT, unul dintre multe altele.

DNA nu poate trece “granita”, minte pe toata lumea si participa la activitatile de exterminare in curs, in timp ce Laura Codruta Kovesi isi petrece timpul sa isi cultive propriul mit al personalitatii, sa faca propaganda si sa invoce cele mai puerile explicatii pentru a “motiva” si cosmetiza rolul de paznic criminal la LAGARUL DE EXTERMINARE MICROSOFT.

Va dorim in continuare succes si cit mai multe victime

Dragos Riscanu

P.S. Sa nu ii uitati pe Adrian Nastase, Dan Nica, George Maior, Silviu Hotaran, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Monica Pop, Ovidiu Artopolescu, Varujan Vosganian, Ionut Lopatan si pe Bill Gates si Steve Ballmer si altii la care vom reveni, in calitatea de parti vatamate in permanenta de un deceniu, pe masura ca asasinatele continua, sub supravegherea “competenta” DNA.