ADEVĂRUL MICROSOFT „BĂSESCU EXPLICĂ MERCURIALUL CRIMELOR MICROSOFT” „Ei (SUA) voiau să dea, iniţial, 10.000 de dolari, că aşa e la ei, în legislaţie…’S-a plătit 1.000.000 de dolari’ Traian Băsescu spune abia acum 17 Iunie 2016

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-spune-abia-acum-s-a-platit-1-000-000-de-dolari_1139246.html

„Traian Băsescu a confirmat că SUA au dat bani mulţi pentru a acoperi uciderea unei vedete din România! Fostul preşedinte a spus că americanii au dat 1.000.000 de dolari familiei lui Teo Peter după ce acesta a fost ucis în urma unui accident de circulaţie provocat de un american.

”S-a dat un milion de dolari. Ei voiau să dea, iniţial, 10.000 de dolari, că aşa e la ei, în legislaţie. După tot scandalul, eu le-am zis că le dăm noi 1 milion de dolari ca să îl dea ei familiei, să spună că e din partea lor, numai să dea, nu 10.000 că e prea puţin. Până la urmă, nu ştiu cât s-a dat. 900.000 sau 1.100.000 de dolari, dar pe aci.”, a dezvăluit Traian Băsescu.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

MICROSOFT nu da nici 10.000 de dolari, ei fura miliarde de dolari, si mai dau niste sute amarite de milioane la victimele de „serviciu” si „servicii’ pentru a acoperi jaful, tilharia si GENOCIDUL, pe care il fac in Romania, si nu in numele SUA, doar in numele Evangelismului, pe care l-ati decorat impreuna cu Calin Popescu Tariceanu, astfel secondati de George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi.

Ce sa faca si ei „saracii” DNA – SRI – MAI, ca nu pot negocia mita si platile „indirecte” catre Microsoft asa cum puteati Dumneavoastra.

Il acuzati pe Ambasadorul SUA pentru ceea ce s-a intimplat cu mult inainte sa accepte sa vina in Romania, tara si a noastra, care doar acum prin ceea ce ne spuneti (cam tirziu si cam incriminatoriu) incepe sa afle ce se intimpla, in fapt in spatele „usilor inchise”.

Va rugam sa ne spuneti cit mai multe sa intelegem de ce DNA – SRI – MAI mai practica inca Politie Politica in favoarea MICROSOFT.

Cit dau Microsoft mita sa scape de GENOCID ? …. 5.000 dolari !

Vom reveni si noi cu MERCURIALUL cit mai realist referitor la organizatia criminala MICROSOFT – SIEMENS – EADS.

Va steptam cu interes, cu noi declaratii,

Dragos Riscanu