ADEVĂRUL MICROSOFT “BLACK CUBE – MICROSOFT  : MRU NU SE DĂ DUS,  TALPEŞ, MELEŞCANU SE UITĂ ŞI CUGETĂ, ŞI KOVESI NU SE DĂ, DE NICI UN FEL, ŞI NICI BURCI … URMEAZĂ IEŞIREA PRIN SĂRINDARI !

Mihai Razvan Ungurenu nu se da dus (de la SIE), George Maior se da adus de la Ambasada SUA, Kovesi se da stationara la DNA, si la Legiunea de Onoare.

Maior, MRU, Kovesi si Coldea, Tariceanu, Ballmer, Gates, Tulus, Pop (Monica) si multi alti Dumitrescu si Vartic sunt legati ombilical de SIE, SRI, MAI, CIA, OLAf si alti Mafioti.

Acum vedem ca se mai cearta si ei pe ciolanul pe care inainte il finanta Microsoft … ce vremuri : Bittner, Petrache si mai apoi Cocos si Niro si mai de curind Ghita si Socol … ce fauna, ce timpuri … pacat de McCain ca nu il intelege pe Moyor (Maior) sa il puna Prim Ministru si apoi Presedinte, si pe Coldea Guvernatorul BNR, ca are talent baiatul la ciordit din toate pozitiile … din rapiri, medicamente, dezinfectanti, software si multa varza din Tirnoveni …

http://www.comisarul.ro/articol/cutremur/burci-si-spionarea-sefei-dna-motivul-rÂci_779355.html

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21059869-surse-relatii-tensionate-intre-presedintele-klaus-iohannis-seful-sie-mihai-razvan-ungureanu.htm