ADEVĂRUL MICROSOFT “BREXIT – CORUPŢIA UCIDE UNIUNEA EUROPEANĂ”

brexit

FELICITĂRI ANGLIA ! 

FELICITĂRI SRI – DNA !

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, considerind că o mare parte din banii pe care ii platea UE, se duceau in coruptie si proasta administrare, afectind astfel securitatea si nivelul de trai al englezilor.

Junker afirma ca ii pare rau de decizia Angliei dar ca UE este pregatita.

Era pregatita pentru a nu mai exista probabil, pentru ca in clipa de fata o UE fara Anglia este o altfel de UE, mai corupta si mai slaba.

UE este structural CORUPTA ! este in fapt atit de corupta incit, coruptia UE a fost exportata si in Romania prin intermediul unora ca Jonathan Scheele, Onno Simmons si multi altii.

Sebastian Vladescu a fost incurajat de UE sa fraudeze fonduri Phare si sa isi extinda reteaua de coruptie si frauda impreuna cu Sebastian Ghita la Bruxelles, astfel protejati de OLAF, DNA si SRI.

Sebastian Ghita se plinge ca Ministrul Cristian Ghinea este “diletant” si nu intelege cum functioneaza „sistemul” national si international, si are dreptate.

Ministrul Ghinea nu a participat la cite acte de frauda, amenintari, coruptie si crima organizata au participat Sebastian Ghita si Sebastain Vladescu astfel protejati si promovati de Microsoft, UE, SRI, MAI si DNA.

De fapt, daca stam bine sa ne gindim nu cred ca mai exista cineva (Sorin Ovidiu Vintu s-a pensionat) sa il depaseasca pe Sebastian (Vladescu + Ghita), deci Ghinea este intr’adevar un DILETANT, si un mare naiv.

Ministrul Cristian Ghinea se plinge (cu naivitate) la DNA pentru fraude informatice si pentru ilegalitatile comise de Sebastian Ghita fara sa inteleaga ca acesta impreuna cu Sebastian Vladescu sunt protejati de o Europa corupta de Microsoft si de alti infractori, in fata carora DNA nu poate face nimic de un deceniu incoace. In fapt tot ce poate face este sa le sustina crimele.

In acest timp fraudele la care Ghinea se refera cu buna stiinta si credinta si cu mult curaj, au devenit sub atenta supraveghere a binomului SRI-DNA singura regula de facto pentru a reusi in afaceri in domeniul Sanatatii si IT si mai nou aflam ca si in Justitie.

Daca unul ca Relu Fenechiu ajunge sa fie anchetat, dupa atit amar de timp, de implicarea in livrarea ilegala contra mita, de produse IT pentru Sanatate si Justitie, tocmai la Ploiesti, fieful lui Ghita si a Mafiei Siciliene si Iliesciene, inseamna ca exemplul dat de UE in cazul Sebastian Vladescu a fost urmat de toata lumea in frunte cu Sebastian Ghita partenerul lui Sebastian Vladescu astfel puternic sustinuti de Microsoft.

FELICITĂRI ANGLIA !

UE ar trebui sa se intrebe de ce CORUPTIA o va ucide tara cu tara pina nu va mai ramine decit axa Germania – Rusia.

SUA continua sa lupte impotriva coruptiei atit in SUA cit si in lume, pentru ca stie ca o natiune puternica nu poate exista daca lasa CORUPTIA sa ii iroseasca resursele.

In Romania coruptia ucide la propriu si la figurat intreaga tara, pina cind din parteneri UE si NATO, vom ajunge nici macar colonie ci doar o mizera periferie.

Domnule Ministru Ghinea, am facut si noi incepind din anul 2005, exact demersurile pe care le faceti Dumneavoastra in prezent, doar pentru a afla, dupa un deceniu si mai bine, cele pe care vi le aducem la cunostinta si asupra carora vom reveni mai pe larg intr-un viitor articol.