ADEVĂRUL MICROSOFT “BREXIT – MICROSOFT – UE – CORUPŢIE – GLOBALIZARE – CORPORAŢII MULTINAŢIONALE – ROMÂNIA – DNA”

BREXIT – Anglia îşi cere înapoi suveranitatea faţă de UE şi de Microsoft

“Suveranitatea digitală este restaurată gradual” .. la fel şi cea politică

Digital sovereignty gradually being restored

MICROSOFT – O organizatie criminala specializata in coruptie, spionaj, piraterie, santaj si amenintari.

UE – O organizatie ineficienta si structural corupta de corporatiile multinationale si in primul rind de Microsoft.

GLOBALIZAREA – Puterea corporatiilor pradatoare asupra statelor nationale prin intermediul UE.

“In ciuda santajului facut de Microsoft asupra politicienilor Britanici, Autoritatea de Taxare si Vamile, renunta la Microsoft si trec la Google “Office”, aruncind “gaina care face oua de aur” pentru Microsoft si faimoasa “cursa” a acesteia; India si Suedia deasemenea continua intr-o directie pozitiva cu mai multe programe Gratuite, impotriva influentelor si agresiunilor Microsoft.”

Summary: Despite Microsoft blackmail of British politicians, HM Revenues and Customs (HMRC) moves to Google’s ODF-supporting office suite, dumping Microsoft’s biggest cash cow and notorious lock-in; India and Sweden too move in a positive direction with more Free software, despite Microsoft lobbying and bullying.

http://techrights.org/2015/06/09/digital-sovereignty-and-tpp/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Anglia vs. Romania vs. UE vs. Microsoft

Anglia denunta in atentia UE, incepind din 14 Mai 2008, actele abuzive si ilegale de licentiere si de interconectivitate practicate de Microsoft. UE nu face nimic.

Politicieni Britanici sunt santajati si amenintati de Microsoft pentru a ii determina sa semneze in continuare contracte de licentiere pentru produsele scumpe si necompetitive Microsoft. Politicienii denunta Microsoft si decid sa paraseasca Microsoft.

Anglia decide sa paraseasca UE (Romania) si Microsoft si sa isi asume suveranitatea

https://thejournal.com/articles/2008/05/14/uk-education-group-escalates-microsoft-complaints.aspx

Romania incurajeaza Microsoft sa fraudeze, pirateze si sa corupa toate domeniile administratiei guvernamentale Educatie, Sanatate, IT, Mediu, etc.

Politicienii romani iau mita de la Microsoft si il premiaza pe Bill Gates si pe cei mai multi dintre asociatii locali ai acestuia (Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Irina Socol, Florin Talpes, Liviu Dragan, etc.).

Politicienii Romani dau lectii politicienilor Britanici

Politicienii romani ridica osanale unei UE corupte si incompetente si ii depling pe politicienii britanici si pe poporul englez care tocmai lupta pentru independenta si suveranitate fata de o Globalizare care in fapt aduce beneficii uriase corporatiilor multinationale pradatoare si nu poporului si statului national Britanic.

In Anglia legea o fac inca englezii in interesul statului si al natiunii, in timp ce in Romania legea o fac Microsoft si politicienii corupti si incompetenti din UE.

ANGLIA E SUVERANA ! (fata de UE si Microsoft)

ROMANIA E VASALA ! (marilor puteri corupte si pradatoare UE si Microsoft)

Asa cum coruptia si proasta administrare din Ukraina au dus la pierderea Crimeei, tot asa coruptia si proasta administrare a UE au dus la pierderea Angliei.

Urmeaza Scotia si Irlanda de Nord si tot asa.

Reuseste coruptia structurala din Romania, protejata de DNA, si proasta adeministrare sa determine Transilvania sa propuna un referndum pentru independenta, precum Catalonia in Spania.

Inseamna raminerea in UE drumul de la coruptie si proasta administrsare in folosul marilor corporatii multinationale, disparitia statului national in favoarea unor entitati economice mai mult sau mai putin profitabile si viabile, dar in nici un fel etatice si nationale ?

Doamna Kovesi,

Cum avansati cu investigatiile in dosarele Microsoft si in cele referitoare la actele de coruptie extrem de grave comise de inalti functionari UE in Romania si probate de noi, ar suna o intrebare retorica, dupa 11 ani de investigatii desfasurate de DNA.

Va avertizam ca politicile UE sunt de a proteja actele de coruptie, oricit de evidente si de grave, comise de inaltii functionari (si nu numai) UE, si de a favoriza Microsoft, care a reusit sa corupa mai toate guvernele din lume inclusiv Comisia UE.

Dupa cum comentam, Anglia, Danemarca, Suedia (si inca alte citeva tari printre care India) incearca sa se opuna dominatiei pradatoare a Microsoft si sa respinga coruptia din UE, in masura in care acest lucru nu este posibil decit daca parasesc organizatia.

UE nu accepta critici si nici opozitie, dupa modelul stalinist functional inca in Romania si in alte tari din UE.

Acum fortele politice vorbesc despre reinventarea UE, ceea ce este extrem de simplu dar in fapt imposibil, pentru ca ar trebui inceput cu fenomenul coruptiei practicate de marile corporatii, dar inca negate de conducatorii UE.

Anglia nu Va va mai sustine si in curind nici alte tari, pentru a proteja Microsoft si coruptia din UE, asa cum DNA este obisnuit sa faca incepind din 5 Septembrie 2005 pina in prezent.

Va dorim succes,

Dragos Riscanu