ADEVĂRUL MICROSOFT “DNA a fost rugată de alte ţări să asigure asistenţă în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei […] Este greu să înţeleg modul în care ei au gândit,…” Ambasadorul SUA Hans Klemm 8 Iunie 2016

Domnule Ambasador,

Dacă noi românii, nu înţelegem cum unii dintre noi (se pare că majoritatea) gîndim, cum credeţi că puteţi să pătrundeţi mintea „cea de pe urmă” a împărăţiei absurdului (vă recomand Eugène Ionesco (1909-1994), Académicien, membre du Collège de Pataphysique, révolutionne l’art dramatique. Chef de file du théâtre de l’absurde, son oeuvre qui voit s’effondrer le langage, exprime un sentiment de vide métaphysique.)

ISTORIA UNEI DEZAMĂGIRI

„România a fost o insulă de stabilitate în această parte a lumii. (…) A fost văzută în regiune ca model pentru lupta împotriva corupţiei. (…) DNA a fost rugată de alte ţări să asigure asistenţă în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei”, a adăugat ambasadorul SUA la Bucureşti.

Si s-a ales praful de tot modelul insular rugat si asigurat de DNAul absurdului prin excelenta Român.

SPERANŢA ÎNTR-UN VIITOR FOARTE INCERT

„Aş încuraja partidele să selecteze candidaţii care vor reprezenta România viitorului”, a completat Klemm.

Partidele sunt conduse de indivizi corupti pina in maduva oaselor de Microsoft, CIA, Siemens, EADS si multi altii.

Pe cine sa aleaga, pentru un viitor care ii duce la puscarie … impreuna cu Kovesi, Maior, Coldea, Tariceanu, Blaga, Ponta, Dragnea si restul de infractori si retele criminale internationale.

MESAJE PERICULOASE … PENTRU CINE ?

„Faptul că persoane care au probleme cu justiţia – în speţă un primar condamnat – au câştigat alegerile locale „transmite un mesaj periculos către SUA, către partenerii internaţionali ai României şi către cetăţeni”, a declarat, miercuri, ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

Stimate Domnule Ambasador,

Chiar nu ati inteles ca nu numai ca nu le pasa, dar sunt gata de razboi TOTAL impotriva tuturor in frunte cu cetatenii, partenerii internationali si SUA ?

Sunt atit de disperati incit au inceput sa (se) asasineze la vedere, nu ca pina acum discret, „elegant” si cit mai „credibil” cu putinta, nu mai stau „sub radar”, au iesit la vedere.

ROMÂNIA ÎN WIKILEAKS. TELEGRAMA AMERICANILOR:

CRIMA ORGANIZATĂ e atât de bine organizată, încât nici nu mai e nevoie SĂ SE ÎMPUŞTE ÎNTRE EI

ROMÂNIA ÎN WIKILEAKS. TELEGRAMA AMERICANILOR: CRIMA ORGANIZATĂ e atât de bine organizată, încât nici nu mai e nevoie SĂ SE ÎMPUŞTE ÎNTRE EI

Într-o telegmă nedatată trimisă de ambasada SUA la Washington, consilierul Uniunii Europene, Onno Simmons „a atras atentia că unele surse ar fi spus ca exista o ‘intelegere’ intre ‘anumite grupuri arabe’ si Guvernul României: ‘lasati-ne sa spalam bani si nu vom ataca tinte romanesti’.”

Potrivit hotnews, în telegramă se vorbeşte despre o întâlnire „G8 Counter-Terrorism Action Group (CTAG) gazduita de Ambasada Rusiei”, în care Consilierul Uniunii Europene a declarat că: „Mafia joaca un rol daunator si secret in Romania.

Remarcand absenta relatarilor de catre presa sau de catre politie a omorurilor intre bande, el a sugerat ca crima organizata din Romania ‘ar putea fi asa de bine organizata incat nici nu e nevoie sa se impuste intre ei’. El a precizat ca UE nu are informatii specifice in acest moment, manifestandu-si opinia ca grupurile de crima organizata din Romania ‘stau sub radar’ si lucreaza ilegal si in secret cu oficiali ai guvernului.”

http://www.gandul.info/stiri/romania-in-wikileaks-telegrama-americanilor-crima-organizata-e-atat-de-bine-organizata-incat-nici-nu-mai-e-nevoie-sa-se-impuste-intre-ei-8103388

DNA – SRI

„Binomul Kovesi – Coldea – Maior – Tariceanu…” (un Binon mare si foarte periculos)

Face ce îi spune Microsoft, nu ce îi sfătuiţi Dumneavoastră.

In orice caz va multumim pentru transparenta si perseverenta, si va rugam sa nu va lasati descurajat de balacareala la care veti fi supus.

Balacareala, trivializarea, denigrarea si absurdul, fac parte din neintelegerile pe care le aveti si pe care le avem si noi (unii dintre noi) care si noi tot (ne) rugam de DNA sa lupte impotriva coruptiei, dar se pare ca puterea Microsoft depaseste capabilitatile Departamentului de Stat – FCPA si ale FBI, sa nu mai vorbim de capabilitatile noastre de catateni din „colonia penitenciara” Microsoft.

Cu deosebita stima si admiratie,

Dragos Riscanu

http://www.agerpres.ro/politica/2016/06/08/klemm-faptul-ca-o-persoana-condamnata-a-fost-aleasa-primar-transmite-un-mesaj-periculos-catre-partenerii-romaniei-16-21-31

Klemm: Faptul că o persoană condamnată a fost aleasă primar transmite un mesaj periculos către partenerii României

Faptul că persoane care au probleme cu justiţia – în speţă un primar condamnat – au câştigat alegerile locale „transmite un mesaj periculos către SUA, către partenerii internaţionali ai României şi către cetăţeni”, a declarat, miercuri, ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

„Cred că se transmite un mesaj periculos către SUA, către partenerii internaţionali ai României şi către cetăţenii români când politicieni care au fost, în acest caz, investigaţi, judecaţi şi apoi condamnaţi la închisoare sunt aleşi primari”, a afirmat diplomatul american.

„Votanţii români au vorbit. Au ales candidatul care le-a plăcut cel mai mult. Este greu să înţeleg modul în care ei au gândit, dar acum aleşii au şansa să facă tot ce pot pentru cei care i-au pus în funcţie”, a adăugat Klemm.

El a spus că partidele politice trebuie să se concentreze asupra alegerilor parlamentare din noiembrie.

„Aş încuraja partidele să selecteze candidaţii care vor reprezenta România viitorului”, a completat Klemm.

În opinia sa, problemele cu justiţia ale unor aleşi ies în evidenţă într-un context în care DNA este un exemplu de luptă împotriva corupţiei în regiune.

„România a fost o insulă de stabilitate în această parte a lumii. (…) A fost văzută în regiune ca model pentru lupta împotriva corupţiei. (…) DNA a fost rugată de alte ţări să asigure asistenţă în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei”, a adăugat ambasadorul SUA la Bucureşti.

Ambasadorul s-a întâlnit miercuri cu studenţi ai Universităţii din Bucureşti, unde a susţinut discursul „NATO in the 21st Century” şi a răspuns întrebărilor studenţilor.

AGERPRES/(A, AS — autor: Oana Ghiţă, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruştei)