ADEVĂRUL MICROSOFT ”Eu le-am spus: <dacă voi spuneți că dați 10.000 despăgubiri pentru familia lui Teo Peter, măi fraților, vă dăm noi banii că sunteți săraci, dar să-i plătiți familiei lui Teo Peter> Traian Băsescu 16 Iunie 2016

UN BETIV OMOARA UN OM

“Din cîte se ştie, pe 4 decembrie 2004, basistul formaţiei Compact a fost lovit mortal, într-un taxi fiind, de Christopher Van Goethem, soldat american de la Ambasada SUA din Bucureşti, aflat în stare de ebrietate la volanul unui Ford Expedition.”

SUA NU CREDE IN JUSTITIA DIN ROMANIA

Deoarece România era şi de pe vremea aia Ţara Babunilor, vinovatul a fost scos din ţară de americani pe motiv că Justiţia noastră nu e de încredere.” Ion Cristoiu 18 Iunie 2016 http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-simbata-18-iunie-2016/

PENTAGON BUGET – 10.000 PER UNA BUCATA VIATA DE ARTIST

Pina aici este corect – Justitia nu este de incredere, dar de aici pina a oferi 10.000 $ pentru un om ucis de un betiv care conduce masina ambasadei, care costa mai mult de 10.000 $ si pina la a da mita (Microsoft) ca sa furi din Sanatate, e cale cam lunga.

“Asta are Pentagonul în buget. Eu am insistat la ambasador, dar am discutat inclusiv cu vicepreşedintele Biden. Cred că era o discuţie înainte să mă duc în SUA. Le-am spus .

Au plătit un milion, dar nu de la noi.

PLATI SECRETE

“Într-una din cablograme am întîlnit această precizare din partea ambasadei SUA” :
Şeful statului s-a fi oferit să furnizeze, în secret, suma de un milion de dolari Pentagonului, spre a fi dată familiei victimei.” Ion Cristoiu 18 Iunie 2016

Dar de unde au platit atitia bani nebugetati ? … ca la noi se pare ca erau bugetati.

A facut Pentagonul o rectificare bugetara, dupa ce au schimbat legea, sau banii au aparut asa din neant sau din niste off-shoruri … administrate de Microsoft.

Microsoft are planificat in buget pina la 47% din incasari pentru plati in off-shoruri catre autoritatile corupte, bani proveniti din tilhariile pe care le face in Romania si pentru garantarea imunitatii pentru exterminarea competitiei si anihilarea criticilor care reclama abuzurile si ilegalitatile comise de Microsoft.

TOTI FAC PLATI SECRETE IN TIMP CE JUSTITIA ASISTA :

CIA PENTRU CENTRE DE DETENTIE SI TORTURA

PENTAGONUL PENTRU VIETI CURMATE DE BETIVI

MICROSOFT PENTRU MONOPOL, PIRATERIE SI JAF

“Cred că era o discuţie înainte să mă duc în SUA” si dupa ce Presedintele Traian Basescu si Primul Ministru Calin Popescu Tariceanu, l-au decorat pe Bill Gates, ca si el era “sarac”, si daca nu avea niste miliarde, le-am dat tot noi, contra un procent modic de pina la 47%, platit via Fujitsu – Siemens, si de alte companii “agreate”,  in “companii off-shore”, administrte de Sebastian Vladescu (Ghita) si multi altii (SIVECO, Totalsoft, Softwin, etc.), astfel protejati si promovati de SRI, MAI si DNA.

SECRETELE SE AFLA DAR ADEVARUL DESPRE MICROSOFT NICIODATA

Ati fost informat de Consilierii de la Cotroceni si de George Maior, Florian Coldea, Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi de faptul ca Omnis probase inca din Decembrie 2004, faptul ca Microsoft in asociere cu Medist si RSC si alte companii comit ilegalitati deosebit de grave in Sistemul de Sanatate din Romania si informase atit Presedintele Romaniei cit si toate institutiile competente ale Satatului Roman, inclusiv in ajunul sosirii lui Bill Gates la Bucuresti pentru a fi decorat, de unul dintre principalii beneficiari ai jafului Microsoft, Calin Popescu Tariceanu ?

“Americanii au un sistem standard la astfel de acţiuni, că au trupe peste tot în lume şi dacă într-un accident omoară pe cineva, plătesc 10.000 de dolari.”

Si daca vor inchisori secrete in care sa tortureze “ilegal”, dau pina la 10 milioane mita lui Adrian Nastase si altor “decidenti”, si alte foloase necuvenite, urmasilor lor pina la sfirsitul lui 2006, si chiar si dupa.

Microsoft are si ea companii “locale” peste in tot lume si extermina tot ce intilnesc, conform unor politici Evangheliste extrem de agresive, bine definite si obligatorii pentru toti angajatii, si daca intr-un “accident” omoara pe cineva (si se afla) nu platesc nimic, decit mita la SRI, MAI si DNA, plus la mai multe Guverne corupte si doritoare de mita Microsoft din jaf si tilharie comise in Sanatatea din Romania.

Au plătit un milion, dar nu de la noi. Abordarea mea a fost extrem de dură pe problema lui Teo Peter. Poate am greşit spunând vă dăm noi un milion, dar am vrut să arăt că nu e joacă”, a explicat fostul preşedinte.

Puteati sa dati milionul din mita Microsoft, ca oricum la cite sute de milioane in mita din jaf si tilharie au tot impartit, oricum nu se vedea, ca la cit de “sarac” si decorat e Bill Gates, nici nu mai conta, daca da pentru Teo Peter, pentru CIA sau pentru Niro, Cocos, Coldea, Maior, Pescariu, Florica, Artopolescu sau cum ii mai cheama si va mai cheama.

Teofil Peter (cunoscut ca Teo Peter, n. 11 aprilie 1954, Cluj-Napoca, România – d. 4 decembrie 2004, Bucureşti, România) a fost un muzician rock român, basist şi cofondator al formaţiei Compact.

A decedat pe 4 decembrie 2004, în urma unui accident rutier, taxiul în care se afla fiind lovit de un Ford Expedition condus de Christopher Van Goethem, soldat american de la Ambasada SUA din Bucureşti aflat în stare de ebrietate. Înainte de accident, Teo Peter a fost prezent la Sala Polivalentă în calitate de organizator.

Băsescu, dezvăluiri despre cazul lui Teo Peter: Americanii voiau să dea 10.000 de dolari despăgubire

Politicb1.ro——————————- pina aici ——————————————-

Traian Băsescu a povestit în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, pe B1 TV, dedesubturile cazului Teo Peter, ucis acum mai bine de zece ani de un puşcaş marin american. Fostul preşedinte a susţinut că americanii voiau să dea o sumă ridicol de mică drept despăgubire, dar el a avut ”o abordare extrem de dură” pentru că a vrut să arate că ”nu e de joacă”.

”Eu le-am spus: <dacă voi spuneţi că daţi 10.000 despăgubiri pentru familia lui Teo Peter, măi fraţilor, vă dăm noi banii că sunteţi săraci, dar să-i plătiţi familiei lui Teo Peter>

Americanii au un sistem standard la astfel de acţiuni, că au trupe peste tot în lume şi dacă într-un accident omoară pe cineva, plătesc 10.000 de dolari.

Asta are Pentagonul în buget. Eu am insistat la ambasador, dar am discutat inclusiv cu vicepreşedintele Biden. Cred că era o discuţie înainte să mă duc în SUA. Le-am spus .

Au plătit un milion, dar nu de la noi. Abordarea mea a fost extrem de dură pe problema lui Teo Peter. Poate am greşit spunând vă dăm noi un milion, dar am vrut să arăt că nu e joacă”, a explicat fostul preşedinte.