ADEVĂRUL MICROSOFT „Învederăm faptul că activitatea frauduloasă în care au fost implicaţi inculpaţii a fost una de amploare, cu ramificaţii transfrontaliere”, procurori DNA

MICROSOFT FURĂ, PIRATEAZĂ ŞI MITUIEŞTE

Potrivit motivelor de apel, Sandu s-a folosit de funcţia de ministru pentru a obţine bani. El ar fi dat dovadă de „un real dispreţ pentru valorile ocrotite de lege, deşi una dintre obligaţiile sale era tocmai aceea de a asigura respectarea lor”.

SEBASTIAN GHIŢĂ (VLĂDESCU) FURĂ, PIRATEAZĂ ŞI MITUIEŞTE

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă, fost secretar al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, a fost acuzat de ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea, în timpul unei audieri la Parlament, de fraudă.

EUROPA ÎI PROTEJEAZĂ ŞI FINANŢEAZĂ

Ministrul a susţinut, pe baza unui raport preliminar de la corpul de control al Sistemului Unic de Management al Informatiei, că firmele controlate de Ghiţă ar fi fost beneficiarele, timp de cinci ani, ale unor contracte de 750 milioane lei. În opinia lui Ghinea, care citează un document al DNA, Ghiţă ar controla 54 de firme.

http://www.cotidianul.ro/sebastian-ghita-este-acuzat-de-frauda-283654/

Doamnă Procuror Şef DNA,

Aţi luat la cunoştinţă că în timpul mandatelor de membri ai Delegatiei UE în România, în perioada 2005 – 2006, mai mulţi demnitari ai UE au dat dovadă de „un real dispreţ pentru valorile ocrotite de lege, deşi una dintre obligaţiile sale (lor) era tocmai aceea de a asigura respectarea lor”.

Învederăm faptul că activitatea frauduloasă în care au fost implicaţi aceştia a fost una de amploare, cu ramificaţii transfrontaliere, care a adus şi continuă să aducă prejudicii deosebit de importante Statului Român.

Aceştia au fost ajutaţi, pentru finalizarea infracţiunilor comise, de către colegii lor din Buxelles şi în primul rînd de OLAF.

În fapt aceştia au hotarît, prin încălcarea flagrantă a legii, să schimbe destinaţia fondurilor UE primite de România în vederea dezvoltării de programe pentru calculator noi, în vederea alocarii acestora pentru promovarea şi comercializarea unor programe pentru calculator piratate de Microsoft împreună cu companii partenere (Sebastian Vlădescu – Medist – RSC şi Sebastian Ghiţă – Asesoft – Teamnet s.a.), de la companii autohtone.

Aceştia s-au folosit de autoritatea pe care o aveau şi de influenţa pe care o puteau exercita asupra autorităţilor competente naţionale, pentru a favoriza Microsoft şi politicile corupte şi criminale ale acestora, cunoscute sub numele de Evanghelism.

Aceştia au încurajat firmele mai sus amintite şi altele, să îşi extindă reţelele criminale şi de corupţie şi fraudă la Bruxelles, în vederea continuării şi agravării infracţiunilor comise sub protecţia unor înalţi birocraţi corupţi.

În prezent autorităţile UE competente (OLAF) acuză Poliţia Bucureşti şi DNA de faptul că aceastea a făcut afirmaţii false în atenţia Delegaţiei UE în România, conducînd astfel la protejarea infracţiunilor comise de Microsoft în asociere cu cei menţionaţi.

Responsabilitatea şi competenţa pentru a verifica Contractul Phare (Medist – RSC), la care facem referire, reveneau şi revin în exclusivitate autorităţilor UE şi nu autorităţilor din România.

Autoritatea pentru verificarea corectă a aplicării acquisului comunitar revenea Delegaţiei UE, care a interpretat folosirea fondurilor europene în sensul experienţei pe care aceştia o aveau în relaţia de corupţie cu Microsoft, astfel încît ceea ce Sebastian Vlădescu şi Sebastian Ghiţă şi alţii au învăţat din experienţa UE, a fost asocierea cu Microsoft şi fraudarea fondurilor UE şi mituirea înalţilor demnitari români şi străini după modelul “Ecosistemului” infracţional Microsoft, bazat pe furt, mită şi crimă organizată

Înalţii oficiali UE au comis un abuz de putere şi şi-au folosit ilegal competenţele pe care le aveau din motive atît politice cît şi economice.

Avînd în vedere că neîdeplinirea sarcinilor de serviciu de către înalţii birocraţi UE, este asimilată actelor de corupţie, vă solicităm să anchetaţi ilegalităţile comise de către aceştia pe teritoriul României.

Ne referim concret la faptul că aceştia aveau obligaţia să verifice Contractul Phare, au promis că îl vor verifica, dar nu au făcut public rezultatul verificării, care îi incrimina pe Microsoft şi asociaţii acestora.

A fost nevoie de nouă ani (2005 – 2014) pentru ca aceştia să respecte legea şi să verifice Contractul Phare, ajungînd astfel la concluzii evidente încă din anul 2005.

În prezent DNA şi Poliţia Bucureşti sunt acuzate de faptul că au facut declaraţii false în condiţiile în care Delegaţia UE în România şi OLAF la Bruxelles, au încălcat flagrant legea în vederea favorizării Microsoft şi asociaţilor criminali ai acestora.

Cazurile de infracţiuni complexe, în formă continuată şi agravantă comise de Microsoft şi partenerii acestora, îşi au rădăcinile în legitimizarea unor ilegalităţi flagrante şi deosebit de grave de către Delegaţia UE în România şi OLAF în Bruxelles, care era autorizată şi competentă, tocmai pentru a se asigura că legea este respectată.

Vă dorim succes,

Dragoş Rişcanu