ADEVĂRUL MICROSOFT “Kovesi a primit Legiunea de Onoare cu lacrimi în ochi” Stirileprotv

kovesi-legiunea

MICROSOFT NU CREDE ÎN LACRIMI !

Kovesi a primit Legiunea de Onoare cu lacrimi in ochi: “Sunt mandra ca sunt inconjurata de oameni ce doresc sa schimbe Romania”…. in frunte cu MICROSOFT

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/laura-codruta-kovesi-primeste-cea-mai-inalta-distinctie-a-statului-francez-sefa-dna-decorata-cu-legiunea-de-onoare.html

MICROSOFT NU CREDE ÎN STATUL DE DREPT (MOFT)

“Statul de drept nu este un moft, nu putem sa ne jucam prin decizii care tin de alte chestiuni si nu de cele care sunt legate de stat […]”

MICROSOFT (SRI – MAI) NU VA LASA PE NICI UN DRUM

“Cred că şi colegii mei şi eu simţim în acest moment că suntem pe un drum pe care o să-l putem continua doar dacă vom fi lăsaţi să-l continuăm”

MICROSOFT E MULT MAI EGAL DECÎT NOI TOŢI (inclusiv DNA)

„Sunt mândră că sunt înconjurată de oameni […] care ştiu că legea se aplică în mod egal …”

MICROSOFT E MULT MAI CURAJOS DECIT DNA

„Sunt mândră că sunt înconjurată de oameni curajoşi, de oameni activi care doresc să schimbe România, care doresc să trăiască într-o ţară fără corupţie”

DNA MUNCA ÎN ZADAR.

DNA CERCETEAZĂ MICROSOFT DIN 2005 PINA AZI !

Dragi colegi, stiu ca multi dintre dumneavoastra faceti un efort in fiecare zi, pe multi dintre dumneavoastra va vad sambata, duminica, la ore tarzii sau la primele ore ale diminetii in DNA, cu toate ca aveti familii, cu toate ca aveti probleme personale, de fiecare data ati reusit si am reusit impreuna sa trecem peste ele. (…)”

MII ŞI MII DE OAMENI AŞTEAPTĂ CEVA, CUMVA

“Sper ca impreuna sa continuam acest drum si sa reusim sa indeplinim cumva asteptarile a mii de oameni care spera ca DNA reuseste sa schimbe mentalitati in tara asta, sa schimbe lucrurile si sa traim intr-o tara mai curata”, a afirmat Kovesi.

MII ŞI MII DE OAMENI SUNT ALĂTURI DE DNA

Sunt mii si mii de oameni cinstiti in Romania care ne sustin activitatea, care isi doresc o schimbare si care au fost alaturi de noi si de lupta anticoruptie”

DNA ESTE ALĂTURI DOAR DE MICROSOFT

Sunt mii si mii de oameni care folosesc programe furate de Microsoft, si vindute in Sistemul de Sanatate corupt, dupa cum DNA este informat incepind din anul 2005 pina in prezentul, mereu continu.

Ce face DNA ul si faceti Dumneavoastra ?

PROPAGANDĂ DEŞĂNŢATĂ ŞI CULTUL PERSONALITĂŢII

CU LACRIMI ÎN OCHI CITIM … ÎNMĂRMURIŢI

Ce nu am mai citit din timpurile Coanei Leana :

„Tanara sportiva talentata, ati fost selectionata in echipa nationala de junioare de baschet feminin a Romaniei, cu care ati castigat titlul de vicecampioana europeana in 1989. Aceasta perioada sportiva intensa nu v-a deturnat de la studiile dumneavoastra. (…) Aveati 33 de ani cand presedintele Romaniei, Traian Basescu, v-a numit, in 2006, procuror general (…) Anul 2006, care preceda aderarii efective a tarii dumneavoastra la Uniunea Europeana, reprezinta debutul unei extraordinare provocari!

De fapt, ati fost prima femeie care a ocupat postul de procuror general al Romaniei si, totodata, cea mai tanara”. Rezultatele DNA sunt cu adevarat impresionante, lucru confirmat si de un raport al UE, care plaseaza acest Parchet printre primele cinci institutii anticoruptie din Europa. „Astazi putem sa apreciem lungul drum parcurs si transformarea puternica si durabila a unui sistem care va datoreaza multe, deoarece datorita dumneavoastra si numerosilor dumneavoastra colegi devotati cauzei, DNA se bucura de o mare popularitate. De altfel, renumele sau depaseste astazi frontierele tarii dumneavoastra, devenind un model de urmat la nivel european”, a spus Ambasadorul Frantei Francois Saint-Paul .

CONCLUZII

O tinara talentata procuroare, un exemplu al luptei anticoruptie la nivel mondial nu se joaca “prin decizii care tin de alte chestiuni si nu de cele care sunt legate de stat”ul de drept care nu este un moft.

Ea munceste zi lumina si chiar si noaptea in fiecare zi a saptaminii (simbata si duminica incluse), pentru a ii proteja pe Microsoft si pe asociatii acestora, dupa cum e lasata, dar cind nu o sa mai fie lasata, poate o sa ii ancheteze chiar si pe Microsoft, desi a trecut un deceniu de cind ii protejeaza si a devenit o a doua natura a Doamnei Kovesi si a DNA.

Printre miile si miile de sustinatori ai DNA, noi nu am vazut la DNA decit cercetati penal, pentru ca sustinatorii sunt dati afara cu jandarmii de colegii proaspetei detinatoare de Legiune de Onoare, dupa ce sunt amenintati (Catalin Vartic vs. Omnis).

Vom reveni … la Onoarea dnei Kovesi …