ADEVĂRUL MICROSOFT “Kovesi face “justiţie selectivă”
Călin Popescu Tăriceanu 26 Iunie 2016 Agerpres

tariceanu_kovesiTăriceanu se dă victimă )

Felicitări Kovesi !  

„România funcţionează după cum vedem, adică într-o frumoasă anormalitate”

„Lucrurile acestea denotă o anume filosofie şi abordare care înseamnă justiţie selectivă şi acest lucru este foarte grav.” CPT

Calin Popescu Taricanu este un politician corupt, care a reusit impreuna cu asociatul si prietenul sau Sebastian Vladescu si el asociat cu Sebastian Ghita, sa comita ilegalitati deosebit de grave cu implicatii majore la adresa Securitatii si Intereseului National, astfel protejati de Microsoft (beneficiari mita si piraterie), Delegatia UE – OLAF (beneficiari frauda fonduri UE) astfel protejati de DNA – PICCJ – SRI –MAI –ORDA si altii.

Tariceanu intelege prin „decizie politica”  controlul politicienilor asupra Justitiei, astfel incit jaful si tilharia facuta de politicieni sa fie considerate acte politicie si nu infractiuni de drept comun, respectiv legea sa fie selectiva, una pentru politicieni si asociatii lor interni si internationali dupa modelul „Ecosistemul” Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si alta pentru toti ceilalti respectiv victimele directe sau/si colaterale ale crimelor comise de ei.

Acum ca in sfirsit DNA incepe sa respecte legea si nu comenzile date de Tariceanu si alti politicieni la fel de corupti, acestia fac front comun impotriva lui Kovesi si in fapt o acuza ca nu mai asculta la „comenzile” lor, ba chiar mai mult sunt ingroziti ca incet incet (prea incet) urmeaza chiar sa dea socoteala in fata legii, nu pentru deciziile politice ci pentru tilhariile comise timp de ani de zile.

Tariceanu se asigura ca va putea invoca din ciclul „ce viziune am avut ca nu sunt numai frumos, fost manechin, dar sunt si destept”, cind v-am spus ca sunt victima lui Kovesi, care nu vrea sa ne mai ajute pe Microsoft si pe noi care furam si pentru inalti functionari din UE.

FELICITARI KOVESI !

http://www.agerpres.ro/politica/2016/06/26/tariceanu-o-acuza-pe-kovesi-de-justitie-selectiva–14-54-57

http://www.stiripesurse.ro/tariceanu-atac-dur-la-kovesi-face-justi-ie-selectiva_1140460.html


Tăriceanu, ATAC DUR la Kovesi: Face ‘justiţie selectivă’

Autor:

Alexandra Cruceru, Redactor

Publicat: 15:21

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că atunci când şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi, măsoară succesul instituţiei pe care o conduce prin numărul de politicieni trimişi în instanţă are o abordare greşită, care înseamnă „justiţie selectivă”.

„În ultima vreme am văzut o anumită abordare greşită din partea dnei procuror Kovesi, este o abordare politică, ce se vede în modul de raportare a rezultatelor DNA care se centrează pe enumerarea dosarelor care se referă exclusiv la politicieni şi parlamentari care au fost trimişi în instanţă. Lucrurile acestea denotă o anume filosofie şi abordare care înseamnă justiţie selectivă şi acest lucru este foarte grav. Mă refer la enumerările pe care le face considerând că succesul instituţiei se măsoară în câţi politicieni au fost trimişi în instanţă sau câţi parlamentari sau câţi miniştri. Este o abordare politică şi cred că nu e corect şi nu e singura”, a afirmat Tăriceanu, duminică, la Digi 24, informează agerpres.ro.
El susţine că Laura Codruţa Kovesi are numeroase abordări politice.

„Are numeroase abordări politice. (…) Aceste lucruri nu sunt în regulă, dar în condiţiile în care nimeni nu-i atrage atenţia, mă refer pe linia ierarhică din partea Ministerului Justiţiei, lucrurile în România funcţionează după cum vedem, adică într-o frumoasă anormalitate”, a adăugat Tăriceanu.