ADEVĂRUL MICROSOFT “MAIOR vs. MCCAIN vs. LAURA KOVESI (FLORIAN COLDEA) – Adevăr vs. Minciună – Principii vs. Iresponsabilitate !”

Maior joacă TARE în Prezidentialele din SUA, si se ia la trinta tocmai cu McCain.

McCain, posibil cel mai bine informat politician din SUA, considera Romania un exemplu de Democratie nefunctionala si criminal (Stat Mafiot), in timp ce Maior, aparatorul “interesului national”, continua sa sustina TORTURA, FRAUDA, PIRATERIA, CRIMA CIBERNETICA, CRIMA ORGANIZATA, TERORISMUL (alb si negru) si POLITIA POLITICA drept un exemplu de compatibilitate cu politicile legitime SUA. Maior este mindru de “realizarile” din timpul mandatului sau de un deceniu, de distrugere sistemica si sistematica a Statului de Drept Euro Atlantic Roman.

TORTURA si POLITIA POLITCA nu sunt bune

“Stiu din experienta personala ca torturarea prizonierilor produce mai multe informatii proaste decit bune” Senator John McCaine 8 Februarie 2016.

MICROSOFT : “Evanghelism este RAZBOI ! – MICROSOFT NU IA PRIZONIERI !” Microsoft isi extermina oponentii, nu ii tortureaza” SRI-DNA ii tortureaza in contul Microsoft, cu metode de POLITIE POLITICA.

PRINCIPII vs. MINCIUNA/MANIPULARE/PROPAGANDA

“Unul dintre lucrurile care ne fac sa iesim (SUA) in evidenta fata de alte tari este faptul ca, atunci cind gresim, noi ne recunoastem greselile” Presedintele SUA Barack Obama („One of the things that sets us apart from other countries is when we make mistakes, we admit them,”)

TORTURA, oricum ii zici, e tot TORTURA … si PRINCIPIILE tot la fel

“Cind am folosit aceste tehnici avansate de interogare – tehnici care eu cred, si gindesc ca orice persoana corecta/logica crede ca a fost tortura – am trecut linia […] Acestea trebuie intelese si acceptate. Avem obligatia ca tara sa ne asumam responsabilitatea pentru aceste fapte in speranta ca nu vom mai proceda astfel in viitor.” Presedintele SUA Barack Obama (“When we engaged in some of these enhanced interrogation techniques – techniques that I believe, and I think any fair-minded person would believe were torture – we crossed a line, […] That needs to be understood and accepted. We have to as a country take responsibility for that so hopefully we don’t do it again in the future.”)

“CIA a spionat neconstitutional Congresul prin accesul illegal la computerele Comisiei de Informatii Senatoriale […] Aceste  infractiuni grave sunt nu numai ilegale dar ele incalca prevederile Constitutionale referitor la separarea puterilor in stat.” Senator Democrat Mark Udall. (“The CIA unconstitutionally spied on Congress by hacking into Senate intelligence committee computers,[…] This grave misconduct is not only illegal but it violates the US constitution’s requirement of separation of powers.”)

http://www.theguardian.com/world/2014/aug/01/obama-cia-torture-some-folks-brennan-spying

JOHN MCCAIN vs. GEROGE MAIOR vs. LAURA CODRUTA KOVESI

Fapte sunt :

CIA a dat mita guvernantilor din Romania pentru a putea TORTURA, pe teritoriul Romaniei, sub protectia SRI si a altora. “CIA’s Post-9/11 Torture Was ‘Contrary to Who We Are’  Barack Obama

Maior – Coldea si Kovesi considera ca a lua mita de la Partenerii Strategici este un act de PATRIOTISM.

Activitatile CIA sunt considerate de SUA ca fiind ILEGALE. „I’ve been very explicit about how our intelligence gathering needs to conduct itself, and explicitly prohibited these kinds of techniques,[…] And so anybody who was doing the kinds of things that are described in the report would not simply be keeping something from me, they would be directly violating the orders that I’ve issued as president and commander in chief.” Presedintele SUA Barack Obama

MICROSOFT a dat mita guvernantilor din Romania pentru a putea impune MONOPOLUL Microsoft si pentru a putea PIRATA sub protectia si in beneficiul SRI – MAI.

Maior – Coldea si Kovesi considera ca a lua mita de la MICROSOFT este un act de PATRIOTISM.

Activitatile de coruptie, piraterie, albire de bani si organizarea a unei retele infractionale comise de MICROSOFT sunt considerate de SUA ca fiind ILEGALE.

MICROSOFT – CIA – SRI spioneaza ilegal entitati si cetateni straini si americani, precum si companii concurente, in vederea obtinerii de avantaje financiare si materiale necuvenite.

Activitatile MICROSOFT – CIA – SRI sunt considerate de SUA ca fiind ILEGALE.

SRI – DNA pastreaza STRICT SECRET DE IMPORTANTA DEOSEBITA (SSID) aceste ILEGALITATI si continua sa comita acte grave de POLITIE POLITICA, in contradictie cu Constitutia si Legile din Romania si cu politicile si legile SUA.

NOI VREM RESPECT DE LA JOHN MCCAIN

George Maior si Laura Codruta Kovesi (Florian Coldea) vor sa fie respectati si adulati pentru actele de coruptie, tortura, piraterie, monopol si politie politica pe care le protejeaza si le practica, respectiv rolul semnificativ al României, în ultimii 25 de ani, dar mai ales în contextul regional actual, în direcția promovării stabilității, securității și respectării principiilor democratice în Europa Centrală și de Est, Balcanii de Vest și regiunea Mării Negre”.

PRINCIPII :

“We will stand on principle or we will not stand at all.” Margaret Thatcher

“Ori ne aparam PRINCIPIILE, or nu aparam nimic”

A TORTURA sau A NU TORTURA

A CORUPE sau A NU CORUPE

A FRAUDA sau A NU FRAUDA

A PIRATA sau A NU PIRATA

A ASASINA sau A NU ASASINA

A FACE POLITIE POLITICA sau A RESPECTA LEGEA

A TORTURA sau A NU TORTURA

John McCain (Senator Republican) referitor la TORTURA “Ar fi usor sa calificam opiniile referitor la tortura, drept retorica ieftina electorala, dar aceste afirmatii (Donald Trump) nu pot fi lasate fara raspuns pentru ca ele dezinformeaza poporul American, referitor la realitatile interogarilor, cum sa culegi informatii, ce este necesar pentru a ne putea apara securitatea si la cel mai fundamental nivel, pentru ce luptam ca natie si ce fel de natie suntem.”

McCain: Trump is Wrong on Torture

McCain : Trump greseste referitor la Tortura

“Stiu ca victimele torturii vor oferi deliberat informatii false, daca ei cred ca tortionarii vor crede minciunile. Stiu ca prizonierii vor spune tot ce ei cred ca tortionarii vor ca ei sa spuna, daca ei cred ca vor scapa de suferinta” McCain, fost prizonier de razboi torturat (6 ani) de Nord Vietnamezi, si unul dintre initiatorii restabilirii relatiilor diplomatice intre SUA si Vietnam.

Barack Obama (Presedinte Democrat)

http://www.usnews.com/news/articles/2016-02-09/mccain-trump-is-wrong-on-torture

‘Domnul senator John McCain este cunoscut drept un prieten constant al României, domnia sa fiind chiar unul dintre semnatarii Rezoluției Senatului SUA privind împlinirea a 135 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Statele Unite ale Americii. Acest document subliniază ‘rolul semnificativ al României, în ultimii 25 de ani, dar mai ales în contextul regional actual, în direcția promovării stabilității, securității și respectării principiilor democratice în Europa Centrală și de Est, Balcanii de Vest și regiunea Mării Negre’.

A CORUPE sau A NU CORUPE

Maior – Coldea – Kovesi – Vladescu – Tariceanu – Nastase – Nica – Buttice – Scheele – Pop – Dumitrescu – Tulus – Vartic – Ghita – Gates – Ballmer – Hotaran – Artopolescu – Lopatan si multi altii cred in CORUPTIE si in lupta pentru protejarea si prmovarea CORUPTIEI prin metode de POLITIE POLITICA … o decizie politica de TORTURA, CORUPTIE, PIRATERIE etc. este LEGALA… ei nu stiu altfel decit fara LEGE, pentru ca daca LEGEA se aplica EGAL pentru toti, primii care se duc la puscarie sunt EI.

A FRAUDA sau A NU FRAUDA

Cea mai rapida si mai eficienta metoda de imbogatire este raptul, jaful, tilharia, pirateria, furtul, coruptia, manipularea, in contextul in care CRIMA si TORTURA sunt acceptate drept decizii POLITICE si sunt investigate cu metode de POLITIE POLITICA.

A PIRATA sau A NU PIRATA

Pirateria este cea mai eficienta forma de jaf, dar si cea mai usor de identificat si de probat, cu conditia sa poti sa te opui unor organizatii criminale profesioniste cum sunt Microsoft, SRI, MAI, Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, astfel protejati cu metode de POLITIE POLITICA de MAI, SRI, OLAF si  DNA.

A ASASINA sau A NU ASASINA

Asasinatul este cea mai eficienta solutie “Elimini omul elimini problema” – Iosif Stalin. Exista mai multe forme de asasinat, cele mai bune sunt accidentele “transformari tehnice cauzatoare de accidente grave” – Manual Securitate.

A FACE POLITIE POLITICA sau A RESPECTA LEGEA

Asta incearca sa ii spuna John McCain lui George Maior, ca Romania atit timp cit continua sa nege participarea la TORTURA CIA si la mita si PIRATERIA MICROSOFT, si Micul Guccifer continua sa dea informatii despre ilegalitatile
comise de Maior in asociere cu Medist – RSC – Asesoft – Teamnet si altii, si DNA continua sa faca POLITIE POLITICA, ROMANIA nu pote fi decit un exemplu de “DEMOCRATIE” DISFUNCTIONALA (in termeni diplomatici), respectiv de STAT MAFIOT (in termeni colocviali)..

MAIOR (un infractor dovedit) MARELE PATRIOT si DIPLOMAT

Maior incearca sa explice cum pozitia geopolitica a Romaniei in contextul regional actual” justifica GENOCIDUL din SANATATE si cvasidistrugerea Statului de Drept Euro Atlantic ROMAN.

Maior se lauda ca este “atlantist”, in sensul in care, daca in numele ilegalitatilor comise de CIA si Microsoft si altii, a comis si el jaf, tilharie si POLITIE POLITICA, inseamna ca a adus un serviciu Americii si “interesului national”.

Noroc cu Kovesi si Coldea, care inca il sustin si il protejeaza, impreuna cu reteaua de crima organizata initiata, finantata, protejata si promovata de MICROSOFT si Partenerii.

Vom reveni …