,ADEVĂRUL MICROSOFT : „Reţinere şocantă a procurorilor DIICOT. Un fost şef (Director General n.r.) al Microsoft a fost reţinut de oamenii legii pentru mai multe infracţiuni extrem de grave. I se impută evaziune fiscală şi spălare de bani”.

tatomirCOMUNICAT DIICOT

La data de 07.06.2016 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor ARSENIE VALERIU-CRISTIAN, HAUSER NORBERT, TATOMIR CĂLIN, STAN VALENTIN ALEXANDRU, GOLUMBEANU CEZAR-FLORIN, CRISTEA ROBERT-FLORIN şi CĂLINESCU CRISTIAN precum şi măsura controlului judiciar faţă de inculpaţii AIRINEI MARIUS, OPRIŞAN RĂZVAN-MARIAN şi DUMITRIU IONUŢ-RĂZVAN, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

http://www.stiripesurse.ro/procurorii-fac-cura-enie-un-fost-ef-al-microsoft-a-fost-re-inut_1137945.html

Calin Tatomir, omul care a ocupat cel mai dorit job din IT-ul romanesc

Calin Tatomir, unul dintre cei mai cunoscuti manageri din industria locala IT&C, a condus din octombrie 2008 si pana in aceasta saptamana reprezentanta locala a grupului american Microsoft, urmandu-i in functie lui Silviu Hotaran.
„A face parte din Microsoft si a lucra intr-o pozitie executiva este o experienta unica si probabil cel mai dorit job din piata romaneasca de tehnologie a informatiei”, afirma Calin Tatomir acum doi ani, cand a preluat conducerea Microsoft Romania. „Chiar daca am o experienta de 12 ani in functii de conducere in corporatii americane, cred ca sunt in fata unei provocari mai mari”, spunea el.

http://www.headnews.ro/index.php/itc/18262-calin-tatomir-microsoft

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Ce o fi asa socant, cind toata lumea stie ca acest Calin Tatomir a fost promovat Director General Microsoft de Silviu Hotaran, ca sa ii urmeze lui Silviu Hotaran, Director Microsoft, Fondator cu Ionut Lopatan, Director Tehnic Microsoft, nepotul lui Ovidiu Artopolescu, Director General Microsoft, sotul Corinei Artopolescu, Revolutionar si Comisar si Director MAI Schengen, a carui sotie Carmen Hotaran are mai multe companii si afaceri cu Calin Tatomir.

Calin Tatomir a fost dat afara de la Microsoft, dupa ce o angajata a depus plingere ca acesta a incercat sa o „plaseze” pentru sex unui partener de afaceri.

„Animalele” de la Microsoft au fost educate in spiritul si in litera politicilor si tehnicilor Microsoft Strict Secret Evanghelism.

DIICOT, felicitari ! se pare ca reusiti sa faceti ceea ce DNA nu reuseste de un deceniu, desi noi ii tot informam, probam si analizam … degeaba.

Ce ziceti, Doamna „rock star”, de ce mereu fac altii si Dvs. va asumati doar laurii ?

OLAF a întrebat Microsoft, Siemens, vă dă documente Microsoft, FBI investighează Microsoft şi DIICOT arestează Directori Microsoft, chiar pe toţi cei pe care îi tot protejaţi de un deceniu şi ceva.