ADEVĂRUL MICROSOFT “Stimate Domnule Ambasador al SUA în România Hans Klemm, ne cerem scuze în numele nostru şi al celor care gîndesc şi simt că noi, pentru jignirile şi acuzele care vă sunt aduse de cei care nu înţeleg de ce America nu acceptă corupţia, crima organizată şi state Mafiote”

Traian Băsescu vă acuză voalat de propagandă pro Moscova, Ion Cristoiu vă face albie de porci, Victor Ponta vă dă lecţii de democraţie şi independenţă (a Mafiei), Călin Popescu Tăriceanu nici nu vrea să audă de Deveselu, cum nu mai dorea soldaţi români în Iraq.

Mai rămîne să fiţi invitat să vă luaţi rachetele şi să plecaţi acasă şi să nu ne mai deranjaţi, că nouă ne place sub ruşi, aşa cum suntem de 80 de ani.

Cei care vă aduc acuze sunt profitorii unui sistem atît de criminal încît în România în ultimii 15 ani au murit cu zile (genocid) peste un milion de oameni, au fost dislocaţi de sărăcie şi abuzuri peste patru milioane (unii spun ca cifrele sunt mult mai mari), rata natalităţii a scăzut astfel încît România, în acest ritm, urmează să dispară prin emigrare şi atriţie naturală.

Vă rugăm să nu vă luaţi rachetele, de preferat este să mai aduceţi şi să nu încetaţi să le spuneţi oamenilor că trebuie să voteze doar oameni curaţi nu infractori condamnaţi sau nu încă.

Noi am fost furaţi de Microsoft, care încearcă să ne „asasineze” economic, dar Microsoft este astăzi investigat de către autorităţile SUA, lucru care în România nu ar fi fost niciodată posibil.

În România, Mafia din Sănătate, SRI, MAI a încercat de mai multe ori să ne asasineze fizic, dar autorităţile Române au refuzat şi continuă să refuze să investigheze.

Microsoft nu reprezintă SUA şi poporul American, la fel cum nici Ion Cristoiu, Traian Băsescu, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, nu reprezintă România şi poporul Român şi dezideratele acestuia.

Domnul Ambasador ascultaţi ce spune poporul, prin glasul unor oameni care nu au creat şi alimentat structurile criminale care au adus România în pragul falimentului şi au creat premizele controlării (asasinării) societăţii de interese străine de ideea de LEGE, DREPTATE, LIBERTATE, DEMOCRAŢIE.

Vă multumim pentru intervenţiile Dumneavoastră şi vă rugăm să nu luaţi în seamă strigătele de disperare ale celor care nu au dorit şi nu doresc ca în România să domnească LEGEA şi nu doresc o adevarată democraţie unde toţi sunt egali în faţa legii, asa cum Microsoft este egal în faţa legii din SUA dar domină încă (ne) legea din România.

Cu deosebită stimă,

Dragoş Rişcanu