ADEVĂRUL MICROSOFT „TĂRICEANU NU ARE PREGATITĂ O ANALIZĂ ASUPRA IMPACTULUI …”

fenechiu_tariceanuNici Fenechiu nu avea pregătită o analiză asupra impactului de a face puşcărie în două locuri deodată (Vaslui şi Ploieşti).

Tariceanu incearca in prezent Brasov si Bucuresti, dar s-ar putea sa ii iasa, cu sau fara analiza de impact, chiar mai multe locatii, ca daca Fenechiu a fost un biet ministru acolo si el (ce sunt niste milioane fraudate din transformatoare, fier vechi si software ?), Tariceanu a fost cel mai Prim Ministru al unora ca Sebastian Vladescu (+ Ghita), Vasile Blaga si multi altii, beneficiari de mita, frauda, spalare de bani si crima organizata la cel mai inalt nivel in stat si in UE (vezi Jonathan Scheele si altii).

Tariceanu l-a decorat pe Bill Gates si a pus umarul la greu la mega hotiile Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet si multe altele, ori aici vorbim de sute de milioane, poate chiar de miliarde, nu de niste amarite de milioane… sa tot faci puscarie de la Brasov la Washington, impreuna cu George Maior, ca tot e deja la locatie impreuna cu Marcel Lehel – Guccifer.

„Nu avea pregătită o analiză asupra impactului ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. În zilele următoare va face această analiză. Ieşirea din UE este un proces de durată în procedura oficială a Uniunii, aceasta durând între doi şi cinci ani de la data depunerii cererii de către Guvernul britanic”, a afirmat vineri, pentru AGERPRES, Andrei Alexandru, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Senatului.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Ploieşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 23 iunie 2016, a inculpatului

KRECH ION, la data faptei director al Direcţiei Tehnologia Informaţiei din cadrul Ministerului Justiţiei şi membru în comisia de licitaţie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

De asemenea, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul FENECHIU RELU, la data faptelor deputat în Parlamentul României, cu privire la infracţiunile de trafic de influenţă, în formă continuată şi spălare a banilor.

Vezi şi: OFICIAL DNA – Noi acuzaţii la adresa fostului ministru Relu Fenechiu. Sute de mii de euro şpagă

Inculpaţilor Krech Ion Şi Fenechiu Relu li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală. 

La data de 24 iunie 2016, inculpaţii KRECH ION şi FENECHIU RELU urmează să fie prezentaţi Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În prezent, FENECHIU RELU, inculpat în prezenta cauză, se află în stare de detenţie, în executarea unei pedepse privative de libertate ca urmare a încheierii judecăţii într-un alt dosar.