ADEVĂRUL MICROSOFT “TRAIAN BĂSESCU OMUL CARE L-A DECORAT PE BILL GATES MĂRTURISEŞTE (TOT ?) ŞI ACUZĂ SRI – DNA DE FAVORIZAREA MICROSOFT” Dragoş Rişcanu – 17 Iunie 2016

Traian Băsescu şi Bill Gates
SRI – DNA MINT : SRI din 7 Decembrie 2004, DNA din 5 Septembrie 2005

„E o minciună că Pescariu şi Florica s-au autodenunţat din proprie iniţiativă la DNA. Eu ştiu informări ale unor structuri de securitate, înainte de a se face denunţul lui Pescariu şi Florică, că este posibil să existe fraude în procesul de achiziţie a licenţelor. Ei şi-au făcut denunţul în 2013-2014, eu aveam informaţiile din 2012. Dovezi publice nu o să am niciodată. Îmi aduc aminte că informaţii relativ importante şi informaţii importante am început să primesc din 2012, legate de cazul Microsoft.

(Cu un minim efort de memorie, va puteti aduce aminte, dupa cum putem proba, ca ati fost informat direct de Omnis incepind din anul 2006, pina in 2012)

“Că domnii ăştia se autodenunţă în 2014, scârţâie. Ceva e în neregulă cu Florică şi Pescariu”, a spus Băsescu, la B1 TV 25 Mai 2015

Dar credeti ca este ceva in regula, daca tot ne punem intrebari retorice ?

SĂ NE SPUNĂ AMBASADORUL SUA DE CE MINT SRI – DNA …

„Însă, în mod categoric, noi ne-am fi bucurat mult mai mult dacă ambasadorul Klem, în declaraţia pe care a făcut-o împreună cu Zgonea, ne spunea şi care este stadiul anchetei la Microsoft cu privire la şpaga dată în România.

… MINT PENTRU 400 DE MILIOANE

Ştiţi că Microsoft a dat vreo 400 de milioane şpagă în România din 2004, până în 2014, 10 ani la diverşi demnitari, la diverşi lobbişti, traficanţi de influenţă, din care, deocamdată, ştim că 60 de milioane au fost la ultima prelungire a contractului,

DESPRE CARE NU PUTEA SĂ NU SE ŞTIE PÎNĂ LA VÎRFUL ROMÂNIEI

“…dar poate ne spune domnul Klemm cum este posbil ca o firmă americană, chiar făcând şi tot soiul de sucursale prin Austria, prin Irlanda, ca să pară că nu sunt direct din America, cum se face ca o firmă americană dă şpăgi atât de mari, pentru că nu poate să spună nimeni că la Microsoft este posibil si se dea un milion şpagă fără să se ştie până la vârful companiei. Discutăm de un milion de dolari”, a adăugat Băsescu.

AMBASADORUL S.U.A. ESTE MANIPULAT

“Situaţia este deosebit de gravă, pentru că, din aceeaşi lege, s-au scos articolele care interziceau avocatului să fie acoperit al serviciilor secrete, şi care impunea avocatului să facă public dacă a colaborat cu Securitatea. Dar mai grav e că Valeriu Zgonea, ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, l-a manipulat pe ambasadorul american să fie de acord cu nişte prevederi legale staliniste care, culmea, sunt contrare inclusiv deciziilor Curţii Supreme a SUA„, a scris Chris Terheş pe pagina sa de facebook.

http://m.b1.ro/stiri/politica/basescu-atac-la-adresa-ambasadorului-sua-hans-klemm-mai-bine-ar-da-explicatii-privind-mita-din-microsoft-video-149371.html

BANII NU MAI SUNT LA EI SUNT LA “ŞEFII” LOR ŞI LA MICROSOFT

„Pot să-i lase liberi, dar banii trebuie să fie daţi înapot. prin denunţ îţi câştigi libertatea, nu şi banii”, Traian Basescu

Cine sa mai dea inapoi atitea sute de milioane, din frauda MICROSOFT, cind banii au fost transferati in conturi off-shore si impartiti in conformitate cu algoritmii vremii, ori intre Nastase, Tanasescu, Nica si protectorii si benficiarii acestora din SRI, MAI, DNA, sau intre Tariceanu, Vladescu, Ghita, Coldea (Zamfir, Cocoru s.a.), Maior si protectorii lor din aceleasi institutii (vezi Marcel Lehel si Elena Udrea).

MICROSOFT A FURAT BANII ŞI A FUGIT CU EI ÎN STRĂINĂTATE

DNA nu are nici o putere … alta decît Poliţie Politică

„Fostul preşedinte, Traian Băsescu face noi dezvăluiri despre unul dintre cele mai mari dosare ale momentului. Actualul preşedinte al PMP face conexiuni între Dosarul Microsoft şi cel din EADS şi spune că DNA nu are putere. Ancheta vizează firme şi persoane din afara României, dar DNA nu are cum să pătrundă în străinătate.

„8 firme şi persoane sunt comune în dosarul Microsoft şi cel al EADS. Ne oprim exact la frontieră. Nu putem să trecem peste graniţă.”, Traian Basescu RTV.

DECI UNDE SUNT BANII (MILIARDELE) ?

Unde sunt banii, sutele de milioane (si daca adaugam si EADS, se fac de niste miliarde) ?

Banii Microsoft sunt in Bahamas, via Irlanda si multe alte companii off-shore. In prezent acestia au “parcati” peste 150 miliarde $ in conturi off-shore.

Banii din mita Microsoft din Romania, numai SRI si DNA stiu unde sunt, acesta fiind si motivul pentru care acestia mint si ii protejeaza pe Florica, Stan si Pescariu.

Banii din mita EADS, numai MAI, SRI si DNA stiu unde sunt, acesta fiind si motivul pentru care acestia mint si ii protejeaza pe aceiasi si pe Blaga si altii.

Banii din pirateria Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet si frauda fonduri UE, numai SRI, MAI si DNA stiu unde sunt, acesta fiind motivul pentru care acestia mint, si ii protejeaza pe Balga, Vladescu, Artopolescu, Tariceanu, Lopatan si multi altii.

http://www.coruptia.ro/2016/05/adevarul-microsoft-microsoft-al-carina-ne-oprim-exact-la-frontiera-nu-putem-sa-trecem-peste-granita-traian-basescu/

OMNIS A INFORMAT PREŞEDINŢIA ÎNCEPÎND DIN 2006

Omnis a informat Presedintia din 2006 pina in 2012. Ati primit informatii direct incepind din anul 2010, si probe incepind din anul 2011.

SRI a primit informatii si probe incepind din 7 Decembrie 2004 si DNA incepind din 5 Septembrie 2005.

Incepind din anul 2006 am investigat si probat faptul ca Microsoft da mita, fraudeaza fonduri UE, face trafic de influenta si conduce o organizatie criminala deosebit de periculoasa pe teritoriul Romaniei, in asociere cu cei mentionati, astfel protejati de SRI, MAI si DNA si multi altii.

CONCLUZII

BILL GATES ŞI STEVE BALLMER ŞTIAU DE MITELE DIN ROMÂNIA.

BĂSESCU, TĂRICEANU, SRI, MAI, DNA ŞTIAU DE MITELE DIN ROMÂNIA.

BĂSESCU, TĂRICEANU, VLĂDESCU, GHIŢĂ, SRI, MAI, DNA ŞTIAU DE PIRATERIA ŞI FRAUDELE FONDURI UE DIN ROMÂNIA.

DELEGAŢIA UE – DNA – MAI – SRI ŞTIAU DE FRAUDELE DIN ROMÂNIA.

AMBASADORUL SUA NU ŞTIA DE MITELE ŞI FRAUDELE DIN ROMÂNIA.

Domnule Traian Băsescu,

Cu tot respectul, dar constatam ca Dumneavoastra, SRI, MAI si DNA sunteti in cunostinta de cauza si aveti obligatia sa il informati corect, nu manipulativ pe Ambasadorul SUA, de fraudele, pirateria, mitele si crima organizata finantata, operata, protejata si promovata, in conformitate cu politicile sale Evangheliste, de catre MICRSOOFT in Romania in asociere cu “Ecosistemul” acestuia constituit din companii acoperite (Medist, RSC, SIVECO, TotalSoft, Softwin, Asesoft, Teamnet, etc.) si bazat pe frauda, piraterie, servicii fictive, coruptie, trafic de influenta si crima organizata.

Sugeram DNA (Laura Codruta Kovesi) sa apeleze cu incredere la Ambasadorul SUA (nu sa refuze invitatiile acestuia, la fel ca si Tariceanu, complicele sau), pentru a ii cere sprijinul in vederea investigarii adevaratilor vinovati (dincolo de granite si frontiere) pentru cele mai sus expuse, chiar de catre Dumneavoastra.

Adevaratii vinovati pentru FRAUDELE MICROSOFT, sunt chiar Microsoft si conducatorii Microsoft, incepind din anul 1996 pina in prezent.

Cu stima, pentru lupta pe care o duceti, e drept cam tirziu dar totusi laudabila,

Dragos Riscanu

http://m.b1.ro/stiri/politica/basescu-atac-la-adresa-ambasadorului-sua-hans-klemm-mai-bine-ar-da-explicatii-privind-mita-din-microsoft-video-149371.html

http://www.gandul.info/politica/basescu-e-o-minciuna-ca-pescariu-si-florica-s-au-dus-din-proprie-initiativa-la-dna-aveam-din-2012-informatii-ca-e-posibil-sa-existe-fraude-in-cazul-microsoft-14326690