ADEVĂRUL MICROSOFT „Am ajuns în punctul când se luptă statul cu mafia !” Laura Codruţa Kovesi

kovesi_guccifer_neacsu_maior_blaga_vladescu_scheele_tariceanu_lopatan_coldea_ghitaComisarul Berbeceanu, achitat, „călăii” săi – condamnaţi (Mafia din Procuratură si Poliţie, respectiv Statul lui Kovesi)

Microsoft a plătit mită sute de milioane de dolari guvernanţilor români din jaf

CIA a platit mita milioane de dolari guvernantilor romani pentru adapostirea de inchisori secrete “The client was “given forced rectal feeding at a Bucharest CIA prison in 2004”

Omnis denunta crimele Microsoft, SRI, MAI, Medist, RSC incepind din 2004

DNA – OLAF incep investigatiile in 2005, Omnis este gasit vinovat !

DNA – OLAF – FBI continua investigatiile in prezent cu ajutorul Microsoft !

Microsoft are contracte secrete cu CIA – SRI – MAI (DNA)

DNA (MAI – SRI) se lupta cu MAFIA conform PROPAGANDA KOVESI

STATUL STA, NU SE LUPTA conform PROPAGANDA KOVESI

Acum, după 10 ani de efort, am ajuns în punctul când se luptă statul cu mafia. Să vedem cine câştigă! Noi suntem aici ca să luptăm. Altfel o să câştige ea, mafia. E interesant să-i urmăreşti cum, vrând-nevrând, se aliază în spaţiul public contra noastră şi au aceeaşi voce. Sunt câteva televiziuni pe ai căror patroni i-am trimis în judecată, unii deja sunt condamnaţi, care ne toacă de dimineaţă până seara. Lupta contra corupţiei e un proces continuu, cu foarte multe momente grele”, a spus Kövesi.

Comentariile Redactiei

Ce să mai vedem Doamnă Kovesi, care Mafie cîştigă, Mafia privată sau Mafia de Stat ?

DNA (de Stat) ce „eforturi” a făcut timp de zece ani ? … a la BERBECEANU !

http://www.dw.com/ro/k%C3%B6vesi-%C3%AEn-dialog-cu-chi%C8%99in%C4%83ul-am-ajuns-%C3%AEn-punctul-c%C3%A2nd-se-lupt%C4%83-statul-cu-mafia/a-19369035

DOSARUL MICROSOFT – MODELUL BERBECEANU

Procesul în care Traian Berbeceanu este, în acelaşi timp, parte vătămată şi inculpat, este unul de o complexitate rar întâlnită în practica judiciară. Cauza este rezultatul conexării a două dosare: unul instrumentat de procurorii DIICOT şi altul instrumentat de DNA. Ambele au ajuns pe rolul instanţei în aceeaşi zi.

Cu alte cuvinte, foştii procurori Ioan Mureşan şi Nicolaie Cean, dar şi ofiţerul Alin Muntean, sunt acuzaţi că au pus la cale înlăturarea lui Traian Berbeceanu de la conducerea BCCO Alba Iulia, motiv pentru care i-au înscenat dosarul în care l-au reţinut pe poliţist.

Comentariile Redactiei

Cu alte cuvinte Microsoft impreuna cu mai multi procurori si politisti au pus la cale inlaturarea si exterminarea Omnis si anihilarea criticilor acestora.

Au fost folosite metode de POLITIE POLITICA, fals si uz de fals, ticluire de probe, santaj, amenintari si inscenari judiciare timp de 11 ani, sub directa supraveghere a Doamnei Procuror Sef DNA Laura Codruta Kovesi.

Mafia din Politie si Procuratura fura case, software, incendiaza, ameninta, saboteaza, ticluiesc si tergiverseaza, in beneficiul Microsoft si asociatilor acestora si a lor personal.

http://www.stiripesurse.ro/berbeceanu-achitat-calaii-lui-condamna-i-la-pu-carie-cu-executare_1141119.html

The CIA paid Romania „millions of dollars” to host secret prisons, a rights lawyer said Wednesday as the European Court of Human Rights heard accusations that Romania allowed the agency to torture terrorism suspects in a secret renditions program under President George W. Bush.

http://abcnews.go.com/International/wireStory/lawyer-cia-gave-romania-millions-host-secret-prisons-40220879

MAFIA este finantata de Microsoft – UE – si multi altii si este protejata de DNA !

The client was “given forced rectal feeding at a Bucharest CIA prison in 2004”

Comentariile Redactiei

„Lupta contra corupţiei e un proces continuu, cu foarte multe momente grele” pe care Laura Codruta Kovesi le traieste la fara – frecventa, si in PROPAGANDA RIDICOLA !

Pentru noi, au trecut 16 ani de cind, protejatii Microsoft, SRI – Medist, MAI – RSC, SRI – Asesoft – Teamnet, DNA – OLAF protejeaza Mafia de care face vorbire cu atita „inocenta si naivitate” Laura Codruta Kovei (Dosar 654/P/2011).

Care Stat vs. Mafia ?

Statul e Mafia … sau invers …

Cu cine luptati Doamna Procuror Sef DNA, cu Dumneavoastra ?

Cine protejeaza Mafia contra Statului de 10 ani ? … tot Dumneavoastra !

Mafia a cistigat in frunte cu Vasile Blaga, George Maior, Silviu Hotaran, Florian Coldea, Ovidiu Artopolescu, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Gioni Popescu, Nicoleta Bulgaru, Monica Pop, Irinel Paun, Catalin Dumitrescu, Doru Tulus, Ionut Lopatan si LAURA CODRUTA KOVESI !

Cu cine va mai bateti Doamna Kovesi in razboiul:

Kovesi vs. Kovesi, Lehel vs. Neacşu, Maior vs. Maior, Blaga vs. Blaga, Vlădescu vs. Vlădescu, Scheele vs. Scheele, Tăriceanu vs. Tăriceanu, Lopătan vs. Lopătan, Coldea vs. Coldea, Ghiţă vs. Ghiţă, si etc.

Cu ADEVĂRUL şi LEGEA vă BATEŢI … şi veţi pierde …

… la fel cum au pierdut şi Ioan Mureşan şi Nicolaie Cean


În primul dosar, comisarul şef Traian Berbeceanu este acuzat de favorizarea unui grup infracţional. Dosarul a fost construit pe baza unor mărturii şi probe care s-ar putea dovedi false întrucât, majoritatea martorilor care au fost folosiţi în acest dosar, au afirmat în faţa judecătorilor că au fost obligaţi să semneze declaraţii care să-l incrimineze pe Traian Berbeceanu. În acest proces au fost audiaţi peste 100 de martori: poliţişti, procurori, ofiţeri de informaţii, avocaţi, oameni de afaceri, dar şi personaje din lumea interlopă.

În al doilea dosar, autorii primului dosar sunt acuzaţi de represiune nedreaptă, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi abuz în serviciu. Cu alte cuvinte, foştii procurori Ioan Mureşan şi Nicolaie Cean, dar şi ofiţerul Alin Muntean, sunt acuzaţi că au pus la cale înlăturarea lui Traian Berbeceanu de la conducerea BCCO Alba Iulia, motiv pentru care i-au înscenat dosarul în care l-au reţinut pe poliţist. În octombrie 2013, Traian Berbeceanu a fost reţinut şi arestat după ce mascaţii au intrat în locuinţa sa din Deva.

http://www.cotidianul.ro/comisarul-berbeceanu-achitat-calaii-sai-condamnati-283803/