ADEVĂRUL MICROSOFT „Corupţia coroborată cu indiferenţa poate să ucidă literalmente … şi poate să ucidă social prin alienare!” Dacian Ciolos

ciolos_vartic_microsoft-logo_pruna_kovesi„Va amintiti de acest slogan, in urma doar cu cateva luni, si iata ca vedem astazi, in multe situatii, coruptia coroborata cu indiferenta – si e important sa subliniem acest lucru – poate sa ucida literalmente, am vazut cazuri in sanatate, si poate sa ucida social prin alienare, atunci cand aceste ingrediente – coruptia si indiferenta – le intalnim in educatie.” Dacian Ciolos

Da, suntem un stat de drept. „ Raluca Pruna

Ciolos ia un procuror faimos, Catalin Marius Vartic, care a lucrat la DNA procuror sef serviciu, in dosarul Microsoft si il numeste Ministru Secretar de Stat – Director General la DLAF.

Corpul de control al Primului Ministru declanseaza mai multe anchete in Sanatate, in Mafia IT si contractele obtinute de catre acestia cu institutiile statului in ultimii trei ani, si accesul acestora la fondurile UE (vazi DLAF).

http://www.stiripesurse.ro/dacian-ciolo-ia-cadre-de-la-dna-a-numit-un-procuror-celebru-intr-o-func-ie-importanta_1143485.html

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21167877-live-text-guvenul-lanseaza-noua-strategie-nationala-anticoruptie-ciolos-atentia-care-acordam-ghiseu-banii-strecurati-buzunarul-medicului-coruptia-din-marele-proiecte-insfrastructura-fiecare-act-slabes.htm

Comentariile Redactiei

Da Domnule Ciolos, coruptia coroborata cu indiferenta DNA pot ucide la propriu, si prin alienare sociala (Dosarele 21/P/2006, 6949/P/2004, 216/P/2005, 66/P/2007, 654/P/2011, 85/P/2011.

Procurorul Catalin Marius Vartic, promovat Director DLAF, este un exemplu de coruptie sau/si incompetenta si indiferenta, referitor la anchetarea Microsoft, EADS (Dosar 245/P/2015) si alte dosare „grele”.

Nu Doamna Pruna, NU SUNTEM UN STAT DE DREPT ! tocmai datorita muncii exceptionale facute de procurori cum este si Catalin Marius Vartic, condusi de vesnica Laura Codruta Kovesi care, acum din croaziera de un deceniu a dosarelor Microsoft vrea preventie, fara sa finalizeze decit dosare de protejare a Microsoft.

Doamna Pruna, Domnule Ciolos CORUPTIA si/sau INCOMPETENTA coroborate cu INDIFERENTA DNA UCID !

DNA este informata formal inca din anul 2005 de infractiunile comise de Microsoft in asociere cu Medist, RSC, Asesoft, Teamnet, in domeniul Sanatatii, Educatiei, IT si Fonduri UE, astfel anchetate de Claudiu Marius Vartic, Laura Codruta Kovesi si multi alti procurori si procuroare, cu unicul obiectiv de a proteja reteaua criminala care a crescut si s-a dezvoltat din frauda, piraterie, mita si crima organizata pina a ajuns sa isi dicteze propriile legi.

Doamna Pruna asta nu este stat de drept, este PROPAGANDA din ce in ce mai „transparenta”, in care intelegem ca DNA si-a epuizat resursele, fara sa finalizeze nici un dosar important (Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS si altele), si acum depindem un nou deceniu de preventie.

Vom reveni pentru a va informa in ce fel de stat de drept Microsoft-Medist-RSC-Asesoft-Teamnet traiti, daca pina in prezent nu ati aflat inca, desi noi informam cetatenii statului de drept despre aceste crime inca din anul 2004 pina in prezent.

CORUPŢIA şi/sau INCOMPETENŢA coroborate cu INDIFERENŢA DNA UCID mult mai mult şi mult mai bine oamenii şi statul de drept al Doamnelor Prună şi Kovesi astfel asociate cu Microsoft şi Vartic !