ADEVĂRUL MICROSOFT “CORUPŢIA ESTE RELATIVĂ ŞI IRELEVANTĂ – CORUPŢIA ESTE DOAR O TAXĂ ŞI UN MIT” Bill Gates – January 2014

gatesPentru conducatorii lumii (civilizate) actuale CORUPŢIA este cancerul societatii, o noua forma de tiranie, inamicul nr. 1 al societatii si dezvoltarii, in timp ce pentru Bill Gates coruptia este insignifianta (2%), in realitate o taxa, in general irelevanta in comparatie cu beneficiile pe care initiativele – Ecosistemele sale (Microsoft – Fundatia Bill & Melinda, etc.) le pot genera.

Bill Gates salveaza vieti si da mita din jaful facut de Microsoft, pentru care deasemenea a dat mita, este ceea ce acesta ne confirma cu emfaza.

DNA va rugam sa va sesizati din oficiu !

TRAIAN BĂSESCU ACUZĂ MICROSOFT … FĂRĂ JUST TEMEI

“…dar poate ne spune domnul Klemm cum este posbil ca o firmă americană, chiar făcând şi tot soiul de sucursale prin Austria, prin Irlanda, ca să pară că nu sunt direct din America, cum se face ca o firmă americană dă şpăgi atât de mari, pentru că nu poate să spună nimeni că la Microsoft este posibil si se dea un milion şpagă fără să se ştie până la vârful companiei. Discutăm de un milion de dolari”, a adăugat Băsescu.

„8 firme şi persoane sunt comune în dosarul Microsoft şi cel al EADS. Ne oprim exact la frontieră. Nu putem să trecem peste graniţă.”, Traian Basescu RTV.

Domnule Basescu ce sa ne mai spuna domnul Klemm, si de ce trebuie sa trecem granita, cind Bill Gates, ne spune personal ca practic toate guvernele iau mita si ca Microsoft se conformeaza modelului in conditiile in care acesta afirma ca este vorba de cam 2%.

Bill Gates , incoltit fiind de anchetele pe care autoritatile SUA le fac in cazurile de coruptie la nivel mondial, practicate de Microsoft, a iesit la atac (cea mai buna arma de aparare) prin a recunoaste faptele de coruptie, si pentru a trivializa gravitatea acestora si cuantumul prejudiciilor aferente.

http://m.b1.ro/stiri/politica/basescu-atac-la-adresa-ambasadorului-sua-hans-klemm-mai-bine-ar-da-explicatii-privind-mita-din-microsoft-video-149371.html

DNA SĂ SE PRONUNŢE, NU TRAIAN BĂSESCU

DNA nu are decit sa ia la cunostinta declaratiile formale facute de Bill Gates si sa calculeze prejudiciile pe care mitele platitie de Microsoft incepind din anul 2000 pina in prezent le-au generat.

Este interesant de aflat mercurialul Microsoft, pentru care 2% este o baza normala de a mitui, raportat la profituri de zeci de miliarde anual.

In Romania dupa calculele preliminare se pare ca procentul a fost mai mult 50% decit 2%, cum vrea Bill Gates sa convinga DNA, pe care a reusit sa ii convinga ca Omnis si noi nu facem decit sa ii plagiem produsele si sa facem acuzatii defondate si denigratorii.

Asteptam DNA !, sa-si exercite competentele pe plan national.

BILL GATES O ABORDARE DUIOASĂ A CORUPŢIEI (un rau necesar)

Pentru Bill Gates CORUPTIA, si prejudiciile pe care aceasta le genereaza, este doar un mit, care trebuie combatut in conditiile in care avind in vedere calculele lui Bill Gates, aceasta reprezinta doar 2% din sumele vehiculate in mediul privat si cel guvernamental, respectiv o mica taxa pentru a opera, economic sau filantropic.

In Romania din calculele DNA si a altora, coruptia reprezinta peste 50% in tranzactiile bazate pe frauda si piraterie ale Microsoft, si peste 90% in domeniul Sanatatii.

“Fiecare dolar pe care un oficial corupt sau un afacerist corupt il pun in buzunarul lor, e un dolar furat de la o femeie gravida care are nevoie de ajutor medical […] in tarile in curs de dezvoltare coruptia este inamicul nr. 1” Presedintele Bancii Mondiale Jim Kim 19 Decembrtie 2013

„Every dollar that a corrupt official or a corrupt business person puts in their pocket is a dollar stolen from a pregnant woman who needs health care […] In the developing world, corruption is public enemy No. 1.” World Bank President Jim Kim 19 December 2013 http://www.reuters.com/article/us-worldbank-corruption-idUSBRE9BI11P20131219

Ne intrebam daca Bill Gates a auzit de Dan Condrea si de Sebastian Ghita, ca de Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu a auzit cu siguranta, pentru ca a fost informat personal de Omnis.

MICROSOFT ESTE INVESTIGATĂ PENTRU CORUPŢIE IN SUA

2013 – Martie – CORUPTIE WSJ publica primele informatii la faptul ca FBI – DoJ- FCPA si SEC ancheteaza acte de coruptie comise de MICROSOFT in mai multe tari printre care si Romania.

2013 – August – CORUPTIE GLOBALA WJS publica faptul ca investigatiile actelor de coruptie comise de MICROSOFT au fost extinse referitor si la alte tari.

2013 – Noiembrie – DEMISIE WSJ publica un interview cu Steve Ballmer, care dupa 13 ani in fruntea MICROSOFT a decis sa se retraga. Bill Gates ramine membru in Consiliul de Administratie.

2013 – Decembrie – “CORUPTIA ESTE INAMICUL NR. 1” Jim Kim Presedintele Bancii Mondiale

BILL GATES NOU CREDO : “CORUPŢIA ESTE ÎN REALITATE O TAXĂ”

2014 – January Bill Gates incepe RAZBOI TOTAL in favoarea coruptiei, astfel incit crimele comise de MICROSOFT sa primeasca o justificare si o calitate de irelevanta.

Bill Gates se apara aruncind in derizoriu, conform politicilor Evangheliste, lupta impotriva CORUPTIEI, ca pe ceva exagerat si irelevant. Tariceanu ii tine isonul.

Cine probeaza si spune ca Microsoft a corupt, piratat, spalat bani, operat organizatii criminale, nu face decit sa publice acuzatii nefondate si denigratoare, drept care Microsoft urmeaza sa asmuta aparatul de propaganda si avocati pentru a ii distruge.

“Patru din ultimii sapte guvernatori ai Illinois au facut puscarie pentru acte de coruptie, si din cite stiu nimeni nu a cerut sa fie inchise scolile sau autostrazile in Illionis”

“Dupa cum afirma Gates, exista probe solide care dovedesc ca in fapt coruptia este o forma de taxa reala in multe tari – si nu numai referitor la ajutor umanitar, dar in toate tranzactiile guvernamentale.”

Gate afirma ca spagile si mita sunt “o disfunctionalitate care reprezinta doar o taxa pusa pe ajutoare – dar nu destul de semnificativa pentru a justifica oprirea suportului. Bill Gates Ianuarie 2014

Four of the past seven governors of Illinois have gone to prison for corruption, and to my knowledge no one has demanded that Illinois schools be shut down or its highways closed.” “As Gates suggests, there’s strong evidence corruption acts as a real tax in many countries—and not just on aid, but on all government transactions.” Gates suggested kickbacks and bribes are “an inefficiency that amounts to a tax on aid”—but not nearly a significant enough problem to justify shuttering support. Bill Gates January 2014

BILL GATES LUPTĂ ÎMPOTRIVA MITULUI CORUPŢIEI

Presupunind ca in fapt coruptia reprezinta 2% din sumele totale, credeti ca merita sa nu mai salvam vieti decit sa platim aceasta taxa ? se intreaba retoric Bill Gates.

Daca coruptia nu poate fi eradicata, pentru ca oricum este atit de mica incit nici nu prea conteaza, merita sa nu mai ajutam atit de multi oameni, doar ca sa nu platim mita ?

Bill Gates a construit un imperiu bazat pe inselatorie, piraterie, coruptie, spalare de bani, evaziune fiscala si crima organizata, si acum doreste sa pozeze in filantrop si sa isi vada trecutul de infractor uitat si/sau iertat.

Nu este nici o diferenta intre Bill Gates, si alti angajati ai Microsoft si cei pe care i-au mituit si cu care s-au asociat pentru a frauda si insela. Acum toti vor acelasi lucruri : iertare si banii furati.

BILL GATES STĂ PROST CU ARITMETICA

In UE coruptia, foarte bine disimulta, a fost calculata la pagube de peste 120 miliarde EUR anual, ceea ce nu are cum sa insemne doar 2% din nici o inventie propagandistica marca Bill Gates.

Microsoft are “parcate” in off-shoruri peste 150 miliarde de dolari, care nu stim cit inseamna raportat la 2%, dar se pare ca nici Bill Gates caruia nu ii prea ies calculele, facute sa prosteasca din nou lumea (DNA).

BILL GATES STĂ BINE CU CĂLIN POPESCU TĂRICEANU

Au impartit mita din jaf si piraterie, s-au congratulat reciproc si chiar decorat, unii cu stele altii cu dolari, si ii uneste acum un tel comun : LUPTA IMPOTRIVA LUPTEI IMPOTRIVA CORUPTIEI … dar cit mai discret si nuantat … astfel incit sa nu se prinda lumea (DNA) ca este doar PROPAGANDA.

KOVESI STĂ BINE CU AMÎNDOI (Tăriceanu – Gates)

Kovesi s-a remarcat de la inceputul carierei sale de Procuror General, in pozitia de cel mai teribil aparator, protector si promotor al crimelor comise in Romania de Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Bill Gates, Steve Ballmer, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan si multi altii.

Kovesi nu se desminte, Microsoft o ajuta in investigatiile pe care le face, astfel incit toti infractorii sunt in continuare liberi si in posesia banilor jefuiti, dupa cum prevede si noua filozofie promovata la unison de Bill Gates si Calin Popescu Tariceanu : DECIT FARA MITA MULT MAI BINE CU MITA ! … cit mai multa si pentru cit mai mult timp.

nVom reveni …

http://www.gatesfoundation.org/Who-We-Are/Resources-and-Media/Annual-Letters-List/Annual-Letter-2014

http://www.cgdev.org/article/bill-gates-right-corruption-isnt-problem-we-think-it-bloomberg-businessweek

https://globalanticorruptionblog.com/2014/02/12/bill-gates-on-corruption-in-development-projects-is-this-how-he-ran-microsoft-part-i/

https://globalanticorruptionblog.com/2014/02/19/bill-gates-on-corruption-in-development-projects-is-this-how-he-ran-microsoft-part-ii/

Corruption

One of the most common stories about aid is that some of it gets wasted on corruption. It is true that when health aid is stolen or wasted, it costs lives. We need to root out fraud and squeeze more out of every dollar.

But we should also remember the relative size of the problem. Small-scale corruption, such as a government official who puts in for phony travel expenses, is an inefficiency that amounts to a tax on aid. While we should try to reduce it, there’s no way to eliminate it, any more than we could eliminate waste from every government program—or from every business, for that matter. Suppose small-scale corruption amounts to a 2 percent tax on the cost of saving a life. We should try to reduce that. But if we can’t, should we stop trying to save lives?