ADEVĂRUL MICROSOFT “Este un dosar fabricat, pe măsură, în care eu sunt acuzat că aş fi făcut afirmaţii mincinoase” Călin Popescu Tăriceanu

tariceanu“văd că au fost făcute în mod voit nişte afirmaţii tendenţioase şi greşite de către DNA”

„Voi rămâne acelaşi critic atent şi obiectiv care are în vedere, hai să spunem, reîntoarcerea la o normalitate, care înseamnă statul de drept şi nu statul de drepţi pe care îl avem astăzi în România, din păcate”, a mai spus Tăriceanu.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Începînd din anul 2004, Omnis şi noi personal am probat şi am adus la cunoştinţa instituţiilor competente (Guvern, MAI, SRI, DNA, OLAF, ORDA, etc.) şi personal Primului Ministru Călin Popescu Tăriceanu, faptul că partenerul său Sebastian Vlădescu (RSC – Medist – Leader Hightech), fraudează fonduri Phare destinate creării de software nou, şi piratează software pe care îl comercializează sub egida UE, la Spitalele SRI, MAI şi alte zeci de spitale.

Microsoft a venit în sprijinul acestora pentru a crea contra probe şi pentru a favoriza infracţiunile la care în fapt participaseră.

Călin Popescu Tăriceanu a decis să îl promoveze pe prietenul şi partenerul său Sebastian Vlădescu în funcţia de Ministru de Finanţe în condiţiile în care acesta era investigat de OLAF şi de Poliţie pentru infracţiuni deosebit de grave şi exhaustiv probate, referitor la fraudarea fondurilor Phare.

Avînd în vedere că am continuat să probăm şi să informăm atît autorităţile competente naţionale cît şi Delegatia UE în România, Călin Popescu Tăriceanu a decis să ne “fabrice” un dosar astfel încît să devenim din creatori de excepţie, infractori periculoşi care atentează la Securitatea şi prestigiul naţional, şi Sebastian Vlădescu şi Microsoft să fie daţi de exemplu pentru realizările lor “deosebite”.

Călin Popescu Tăriceanu şi Sebastian Vlădescu au solicitat pe 5 Septembrie 2005, Procurorului General Ilie Botoş să ancheteze Omnis pentru afirmaţii mincinoase, referitor la fraudarea fondurilor Phare, piraterie şi corupţie în cadrul SRI, MAI.

DNA a fabricat un dosar la cererea lui Sebastian Vlădescu copie Călin Popescu Tăriceanu, în vederea exonerării unor fraude deosebit de grave comise de Sebastian Vlădescu şi pentru incriminarea Omnis şi a noastră personal în baza unor probe ticluite de Microsoft, şi a unor declaraţii mincinoase.

Procurorii Irinel Păun şi Claudiu Dumitrescu (Dosar 216/P/2005) au făcut “în mod voit nişte afirmaţii tendenţioase şi greşite” despre Omnis şi despre noi personal, afirmaţii care ulterior au fost parţial corectate de OLAF şi Microsoft.

Dosarul 216/P/2005 este conexat la Dosarul 85/P/2011 care este încă în lucru, şi pe care nu îl putem studia pentru a ne putea apăra în conformitate cu prevederile legii, de agresiunile comise împotriva statului Român, şi a noastră de Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Valdescu, Microsoft şi mulţi alţii..

După cum puteţi constata Domnul Călin Popescu Tăriceanu este obişnuit să comande “fabricarea” de dosare la DNA, nu să fie anchetat conform legii, “reîntoarcerea la normalitate” fiind reîntoarcerea la deplina ilegalitate, eventual şi la mitele Microsoft-Fujitsu Siemens-EADS.

DNA (PICCJ) “lucrează” de 11 ani la fabricarea de dosare (654/P/2011, 66/P/2077) şi la protecţia lui Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Microsoft şi mulţi alţii, astfel încît acum lui Tăriceanu ii vine greu să creadă că DNA îi poate face şi lui dosare în conformitate cu legea, nu doar să fabrice altora dosare în conformitate cu interesele sale de grup infracţional.

Vă solicităm să dispuneţi procurorilor de caz să ne permită studierea Dosarului 85/P/2011, astfel încît să ne putem apăra împotriva ilegalităţilor şi agresiunilor comise de Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Microsoft şi mulţi alţii, împotriva Omnis şi a noastra personal în baza dosarelor fabricate începînd din 5 Septembrie 2005, de DNA la comanda lui Călin Popescu Tăriceanu.

Vă mulţumim,

Dragoş Rişcanu