ADEVĂRUL MICROSOFT “Este VÎNTU adevăratul “ARHITECT” al implementării ECOSISTEMULUI MICROSOFT în România ?”

În atenţia Doamnei Procuror Şef DNA,

Va rugam sa cititi cu atentie si sa trageti concluziile care decurg din informatiile, atit publice cit din cele aflate la dosarele DNA, aflate in lucru din 5 Septembrie 2005, in urma solicitarii formale facuta de Ministrul de Finante Sebastian Vladescu, un apropiat partener al lui Sorin Ovidiu Vintu, referitor la infractiunile comise de catre acesta (Medist, RSC) in asociere cu Microsoft, SRI si MAI, incepind din anul 2002 pina in prezent.

Sebastian Vladescu a solicitat Procurorului General, sa protejeze fraudarea fondurilor UE si pirateria comisa de Medist – RSC – Microsoft asupra Omnis Group, si sa comita mai multe ilegalitati “in cimpul tactic” pentru a incrimina Omnis Group si pe noi personal, in baza unor probe ticluite.

Situatia subzista in prezent, astfel organizatia infractionala constituita si finantata de Microsoft continuind sa fie protejata de DNA.

Am facut mai multe cereri, in calitatea de parti vatamate, pentru a putea studia dosarele aflate in lucru si pentru a ne putea apara impotriva infractiunilor deosebit de grave comise impotriva institutiilor statului si a noastra personal.

Dupa 12 ani de ilegalitati si tergiversari DNA continua sa refuze sa aplice legea si drepturile noastre inalienabile.

VINTU “ARHITECTUL” MERGE IAR LA PUSCARIE

2016 – Vintu si Luca se duc la puscarie (si) pentru fraudarea Petrom Service

Am găsit SRI-ul în stadiul în care dl Vîntu îi spunea directorului SRI ce are de făcut și primea informații cum primește președintele României. Așa am găsit această instituție. Am reușit să o pun deoparte și a devenit o instituție funcțională a statului românTraian  Băsescu. „Vîntu plătea politicieni, artişti, academicieni, securişti, curve. Era un fel de idol pentru o mare parte din oamenii de media” Sebastian Ghita

2016 – Binomul SRI – DNA continua sa protejeze “in cimpul tactic” fraudele comise de Microsoft, Sebastian Vladescu (RSC – Medist), Sebastian Ghita (Asesoft – Teamnet), incepind din anul 2000 pina in prezentul mereu continuu, in asociere cu SRI si MAI.

FBI – DoJ – FCPA – SEC, Parchetul din Germania (Austria, Cipru, Elvetia, etc.), OLAF si DNA continua sa investigheze fraude flagrante si exhaustiv probate de Omnis inca din anul 2004, si aduse la cunostinta SRI, MAI si DNA.

Se pare ca acestia nu inteleg cine sunt VINTU, LUCA, VLADESCU, GHITA si multi altii, cu care MICROSOFT a implementat ECOSISTEMUL, atit de profitabil si de protejat atit pe plan intern cit si international.

Sunt de notorietate publica jafurile comise si puterea pe care Vintu o avea in urma mitelor si santajului pe care le utiliza incepind de la Ion Iliescu si continuind cu Adrian Nastase, si ulterior cu Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita, dar ce este mai putin cunoscut, este interesul pe care VINTU il avea pentru domeniul IT.

Pentru o mai buna intelegere suntem obligati sa facem o scurta relatare a conditiilor generale care induc concluzia ca VINTU este de fapt principalul arhitect al implementarii ECOSISTEMULUI MICROSOFT in Romania.

Politicile si metodele de frauda, piraterie, coruptie, spalare de bani, santaj, amenintari si crima organizata practicate de VINTU sunt in fapt identice cu politicile si metodele Microsoft numite Evanghelism.

VINTU – NATO  (Vintu mai puternic decit PARLAMENTUL)

Emil Constantinescu a declarat ca, in 1999, cand NATO a avut nevoie de dreptul de survol pentru a bombarda Iugoslavia, „s-a apelat” inclusiv la Vintu, pentru a convinge parlamentarii pe care ii cunostea sa voteze in acest sens.

Mai mult, intr-o declaratie a unui oficial NATO sunt mentionate presiunile care s-au facut asupra lui Javier Solana, ca, in iulie 1999, cand se afla in vizita la Bucuresti, sa se intalneasca cu Vintu.

Modul in care VINTU „convinge” parlamentarii sa voteze este prin mita sau/si santaj, ceea ce inseamna ca VINTU ar fi trebuit sa scoata bani din buzunar de dragul NATO, ceea ce nu facea parte din planurile lui VINTU.

Putem trage concluzia, fara sa putem gresi, ca atit timp cit oficialii romani nu ii puteau cere mita direct lui Sollana, acesta a fost trimis la „arhitectul” Vintu pentru a asigura plata voturilor de care NATO avea nevoie.

In cazul mitei CIA, la car evom reveni, CIA a venit pregatit sa plateasca oficialilor romani mita, fara sa mai fie nevoie sa li se spuna, ca in cazul Sollana care a raportat incidentul conducerii NATO.

http://www.evz.ro/politicieni-pe-banii-deturnati-de-sorin-ovidiu-vintu-940942.html

„ARHITECTUL”  VINTU PLANIFICA CU MINUTIOZITATE

Hrebenciuc: Deputat o să fiu cât o să vreau, până mor (stenograme)

Hrebenciuc : Nu conteaza asta. Castigam alegerile, ne-am pregatit din ’98 in 2000 perfect, niciodata nu s-a pregatit o guvernare, cum am pregatit- o noi atuncea, doi ani de zile.

Adam: Aia din ’90-2000.

Hrebenciuc: A mers perfect, adica noi in prima zi, atuncea am dat 22 de Hotarari de Guvern de reorganizare a ministerelor. Acuma, dupa cinci luni, nu le avem inca.

Adam: Da, da. Era totul pe masa, era in sertar.

Era totul si la VINTU, un apropiat a lui Hrebenciuc, cu care acesta se consulta cum sa conduca mai bine tara, si sa jefuiasca in liniste si in parteneriat cu acele companii straine care asemenea NATO si mait tirziu CIA erau gata sa dea mita si sa isi aduca aportul la Marea Constructie la care lucra neobosit „Arhitectul” VINTU.

http://www.mondonews.ro/stenograme-incendiare-paltin-sturdza-i-a-inregistrat-pe-hrebenciuc-si-adam/

http://www.agerpres.ro/justitie/2015/01/23/hrebenciuc-deputat-o-sa-fiu-cat-o-sa-vreau-pana-mor-stenograme–18-00-21

VINTU “IMPERATOR” – Vivat imperator in aeternum !

Vintu se considera unul dintre cei mai talentati arhitecti de “jocuri si combinatii informativ operative” si de “modificari tehnice cauzatoare de accidente grave” precum si de asasinate la comanda, depasit poate doar de prietenul si partenerul sau Catalin Chelu, si ulterior de Sebastian Ghita.

Acestia pe linga fraudarea fondurilor publice si private, preluau companii prin metode mafiote si/sau prin efectuarea de exterminari fizice (asasinat), cu care de altfel Vintu se mindrea in fata fostului sau colaborator Sebastian Ghita, care a preluat si el metodele mentionate, pe care le foloseste cu mult succes.

In concluzie vorbim de un “mentor” VINTU si de o scoala de asasini CHELU – GHITA, si mai sunt, dar nu sunt relevanti in acest caz.

VINTU e la puscarie si o sa mai tot fie, CHELU se pare ca a murit misterios in Iordania, dar in schimb GHITA isi continua destinul de criminal periculos amenintind in continuare pe toata lumea :

inclusiv pe sefii sai directi George Maior si Florian Coldea, respectiv ca ii impusca daca respecta legea si ajunge fratele sau sa pateasca ce pateste fratele lui Basescu,

pe Carmen Rosu, ca va fi calcata cu masina daca nu ii da mai repede niste milioane de euro din fonduri UE,

si pe Nelu Neacsu (Guccifer – Maior) sa nu mai vorbeasca despre reteaua de coruptie pe care o opereaza la Bruxelles impreuna cu Sebastian Vladescu, un alt vechi si apropiat colaborator a lui VINTU, si sa desminta formal informatiile de altfel foarte corecte.

PLOIESTI CAPITALA TARII ESTI (erai)

Ion Iliescu spunea la Ploiesti ca la cunoscut pe VINTU, dar numai asa un pic, desi se pare ca Ploiesti a fost si ramine un pol de influenta si de mafie unic in Romania.

Sebastian Vladescu lucreaza cu VINTU si Luca, VINTU inchiriaza Realitatea TV lui Sebastian Ghita, puterni promovat de Gioni Popescu, Dumitru Zamfir si altii, Sebastian Vladescu se asociaza cu Sebastian Ghita.

Vintu se cearta cu Ghita si se duce la puscarie, in timp ce Ghita isi asuma responsabilitatea sa ameninte el oamenii cu moartea si sa fraudeze fonduri UE si sa livreze software piratat, prezentat ca fiind primit via Internet, gratuirt de la Microsoft.

Sergio Pilleri, Ovidiu Soare, Constantin Saracu, Adrian Podea, Sebastian Ghita, Mircea Cosma si multi altii se pare ca au (aveau ?) un control total asupra judetului si asupra crimei organizate internationale, Ploiestiul devenind astfel capitala mafiei romane.

DEJA VU – 2000

La inceputul anului 2000, toata lumea stia ca vor urma la conducerea tarii Ion Iliescu si Adrian Nastase, in contextul in care VITU era deja la conducerea tarii, ramasa vacanta prin incompetenta si coruptia unui Presedinte de opera bufa.

Toti am fost solicitati sa ne implicam atit in finantarea campaniei electorale cit si in constructia unui sistem nou, respectiv „sistemul ticalosit” astfel conceput de VINTU si NASTASE, si multi altii.

Omnis a refuzat sa dea curs invitatiei avind in vedere ca nu doream sa participam la acte de coruptie la cel mai inalt nivel politic in stat.

MICROSOFT a fost printre primele companii dornice sa finanteze ilegal in secret cu 1 milion de $
campania electorala, urmind sa cumpere la pret subevaluat cladirea Bancorex din Calea Victoriei.

VINTU nu stim cu cit a finantat campania electorala, dar dupa cite il cunoastem este un individ deosebit de generos, asta cind nu doreste sa te extermine si sa iti fure tot ce ai.

Astfel asigurat de suportul Microsoft, Nastase a inceput sa isi trimita „sagetile” la vinat de colaboratori, printre care am fost si noi contactati, dar am refuzat sa facem „echipa” cu Nastase si ai lui, in frunte cu Bittner.

2000 – Noiembrie – VINTU isi face partid (UFD) si il pune Presedinte pe Varujan Vosganian, prieten cu Directorul General Microsoft Ovidiu Artopolescu, sotul Cms MAI Directia IT Corina Artopolescu si unchiul Directorului Tehnica Microsoft Ionut Lopatan.

Varujan Vosganian urmeaza sa faca echipa cu Sebastian Vladescu, ambii promovati de VINTU, impreuna cu care urmeaza sa se ocupe de Finante si Economie si de implementarea ECOSISTEMULUI MICROSOFT.

VINTU  dat mita in Septembrie 2006, lui Alessandro Buttice (OLAF) pentru a il promova pe Varujan Vosganian in pozitia de Comisar UE, pozitie pe care a ocupat-o in cele din urma Dacian Ciolos.

DECEMBRIE 2000 d.Hr (se naste o Noua Era “ERA TICALOSENIEI TOTALE”)

2000 – Decembrie – VINTU, angajatorul a peste 300 de cadre din “fosta” Securitate si beneficiarul jafului FNI, ia controlul SRI (Radu Timofte), SIE (Laurentiu Fulga), MAI (Toma Zaharia) si al Senatului (Nicolae Vacaroiu).

2001 – MICROSOFT ii invita la Seattle pe George Maior, Dan Nica si Alexandru Farcas, pentru a le prezenta conceptul de ECOSISTEM, bazat pe frauda, piraterie, coruptie, albire de bani si crima organizata.

Odata intorsi acasa, acestia incep sa selecteze companiile care vor fi „ajutate” si cele care vor fi exterminate, in fucntie de loialitatea si dorinta acestora sa participe la jaful national si  ECOSISTEMUL MICROSOFT.

2001 – MICROSOFT organizeaza o conferinta la Bucuresti unde Dan Nica si George Maior sunt laudati si unde Omnis este premiat, dar critica in cadrul conferintei atitudiea Microsoft si pe Dan Nica.

Astfel Omnis este considerat dusmanul ECOSITEMULUI, si astfel incep presiunile si ilegalitatile impotriva Omnis si a noastra personal.

2001 – ECOSISTEMUL MICROSOFT este implementat si devine functional. Sunt alese companiile „agreate” sunt impartite pietele pentru software si sunt alocate catre companii care sunt asociate cu Sistemul Ticalosit si cu Microsoft.

SIVECO primeste Educatia, care devine primul vehicol de coruptie „industriala” Microsoft, prin intermediul Irina Socol, cu aprobarea lui Ion Iliescu si a lui Adrian Nastase via. Alexandru Bittner, spre nemultumirea Fijitsu Siemens, condus de Caludiu Florica, care nu poate ajunge la o intelegere cu Bittner pina in anul 2004, cind il mituieste si pe Vasile Blaga sa il sustina impotriva SIVECO.

RSC – Medist primesc Sanatatea, si incep cu SRI si MAI atit frauda fondurilor UE cit si pirateria si exterminarea Omnis si a noastra personal astfel sustinuti de Microsoft, Delegatia UE, SRI, MAI, DNA si alte institutii controlate de VINTU si asociatii acestuia.

2001 – Octombrie – SUA solicita formal Romaniei sa se alature razboiului impotriva terorismului, astfel declansat de atacul terorist din 11 Septembrie 2001.

CIA solicita inchirierea unor spatii pentru operatiuni secrete, si sustine cererea prin oferirea unei sume de mai multe milioane de $ guvernantilor pentru a se asigura de suportul acestora.

Operatiunea este aprobata si implementata cu ajutorul si protectia institutiilor abilitate, si in primul rind SRI, al carui Director General era Radu Timofte „angajatul” lui VINTU.

Putem afirma cu siguranta ca VINTU a fost unul dintre primii informati de intelegerea facuta de SRI cu CIA, si ca a inclus in planurile sale viitoare aceasta componenta deosebit de utila si importanta, pentru garantarea anumitor impunitati.

2001- Omnis scrie o lunga si detaliata scrisoare conducerii Microsoft in care expune abuzurile si ilegalitatile comise in Romania si previne conducerea Microsoft referitor la consecintele la care se pot astepta daca continua cu practicile ilegale.

Bine inteles, avind in vedere ca nu eram „agreati”, nu cunosteam faptul ca Microsoft era deja pe drumul mitei si urma sa amplifice sumele pentru coruptie, astfel incit sa poata face ce vrea in Romania in deplina impunitate in cadrul ECOSISTEMULUI.

Nu staim ca in fapt incercind sa respectam legea, aduceam prejudicii deosebit de importante intregului ECOSISTEM MICROSOFT si promotorilor sai in frunte cu VINTU si toti cei pe care ii controla.

2001 – Delegatia UE – In Romania soseste noul Sef al Delegatiei UE, un obscur functionar pe nume Jonathan Scheele, care este luat in primire de reteaua VINTU, care il promoveaza pe Sorin Moisa in functia de asistent principal al lui Jonathan Scheele.

Sorin Moisa ii va scrie analizele lui Scheele si va deveni foarte bun prieten cu acesta, care il va aduce la Bruxelles cind va parasi Romania in urma acuzelor de coruptie si frauda.

Adrian Nastase i-a explicat de la inceput noului venit sa isi vada de treaba si sa semneze ce i se da, ca de folosirea fondurilor UE si de lupta impotriva coruptiei are cine sa se ocupe, respectiv el si cu VINTU.

Jonathan Scheele se intreba la vremea respectiva daca este urmarit si inregistrat de SRI, dar ulterior nu s-a mai intrebat, doar a actionat pentru a fura si el cit a putut impreuna cu mafia italiana si altii, astfel incurajat si protejat de VINTU, in speranta ca il va putea promova pe Varujan Vosganian la Bruxelles.

2002 – PNA – Nastase si VINTU isi fac Parchet pentru protectie personala

Până în 2005, PNA a fost considerată o creaţie artificială, unanim criticată pentru ineficienţă şi neconstituţionalitate Prin decizia nr. 235/05.05.2005 a Curţii Constituţionale, în urmă sesizării făcute de un grup de parlamentari PSD şi PRM, PNA i s-a luat dreptul de a mai ancheta parlamentari. Prin urmare, ceea ce reprezenta esenţa marii corupţii, şi anume anchetarea parlamentarilor pentru săvârşirea infracţiunilor de corupţie, a trecut din competenţa parchetului specializat în astfel de infracţiuni, potrivit dispoziţiilor Constituţiei revizuite, în atribuţiile parchetului ordinar, respectiv Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VINTU il promoveaza pe Irinel Paun,  sa ii rezolve dosarele dupa ce Luminita Sega este otravita si moare in chinuri groaznice. Irinel Puna il serveste pe VINTU la cheie si VINTU este exonerat de toate crimele comise si cunoscute.

Cazul mortii procurorului Luminita Sega a fost redeschis.

Ulterior Irinel Paun ii rezolva cazul si lui Sebastian Vladescu Dosar 216/P/2006), drept care este cerut de Vasile Blaga si promovat Procuror Sef la MAI.

Vasile Blaga este o veche cunoastinta a lui VINTU, si a reusit sa promoveze si datorita suportului primit de la VINTU. Pozitiile pe care Blaga le-a detinut la vremea respectiva (Ministru de Interne) nu puteau fi ocupate fara consimtamintul lui VINTU.

2002 – Sebastian Vladescu este numit, in 2002, membru in consiliile de administratie ale companiilor Petrom Service SA (societatea sindicatului FSLI Petrom condus de Liviu Luca) si Upetrom 1 Mai SA Ploiesti. Daca la Petrom Service a ramas pana in februarie 2003, Vladescu si-a mentinut pozitia in Consiliul de Administratie de la Upetrom pana in 2005, cand a fost numit ministru de finante si a fost obligat sa renunte la aceasta afacere.

2002 – SRI primeste cadou software furat de la MICROSOFT – VLADESCU

2002 – MAI primeste cadou software furat de la MICROSOFT – VLADESCU

SRI (Dumitru Zamfir – Dumitru Cocoru) si MAI (Corina Artopolescu) primesc GRATUIT  de la Medist – RSC software in valoare de 250.000 EUR, apartinind RSC, in conditiile in care RSC nu avea nici un angajat capabil sa scrie software, nu avea nici o referinta, si nici o experienta in crearea de software.

SRI si MAI se declara multumiti de cadoul primit, astfel incit RSC continua sa livreze impreuna cu Microsoft programele furate la zeci de alte spitale.

VINTU – VLADESCU  – VOSGANIAN –– ARTOPOLESCU

SRI nu putea sa calce atitea legi in domeniul IT si Sanatate, in anul 2002, achizitionind software evident furat de la Vladescu, fara ca VINTU sa stie si sa fie implicat, avind in vedere faptul ca in fapt chir el controla SRI.

MAI nu putea sa primeasca ilegal o donatie de la Vladescu sub semnatura si aprobarea Cms. Corina Artopolescu fara ca Ovidu Artopolescu Director General Microsoft sa stie, cu atit mai mult cu cit Microsoft si Medist livrasera acelasi produs la SRI.

ECOSISTEMUL MICROSOFT si tilhariile comise de MICROSOFT  si asociatii acestora Sebastian Vladescu (Medist – RSC) si Sebastian Ghita (Asesoft – Teamne) nu puteau fi comise si sustinute timp de 14 ani fara aportul adus de “Arhitectul” VINTU.

“Cu cit lucrurile se schimba mai mult cu atit ramin aceleasi”

The more things change, the more they stay the same

Desi au avut loc mai multe schimbari de guverne, de procurori si de judecatori situatia a ramas neschimbata, la fel si beneficiarii crimelor care continua sa cistige din crima organizata cu protejata de DNA, si partile vatamate ale acestora, care continua sa fie exterminate si anihilate tot cu ajutorul DNA.

Este imposibil de inteles cum atitea ilegalitati au fost si continua sa fie comise pentru o perioada atit de lunga, daca nu intelegem si nu acceptam
adevarul ca VINTU a condus, impreuna cu altii asemena lui aceasta tara, avind o putere nelimitata de nici o lege si cu atit mai putin de nici o opreliste morala sau de alta natura.

Romania nu este o democratie, este tara unde bate VINTU !

Vintu se duce din nou la puscarie, Vladescu a ramas fara imunitate si este cercetat de DIICOT, Ghita este trimis in judecata de DNA, Timofte a murit, Maior a bejenit in SUA, Coldea este sef peren SRI, Paun este avocat, Varujan Vosganian a scapat deocamdata de puscarie, Ovidiu Artopolescu continua sa minta DNA, si Ionut Lopatan nu este deranjat de nimeni.

Kovesi continua cercetari incepute in 2005 de DNA la cererea lui Vladescu, astfel protejat de VINTU, Microsoft, Delegatia UE, OLAF SRI, MAI si DNA..

Vom reveni cu perioada 2003 – 2004 si urmatoarele perioade

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sov-risca-sa-ajunga-din-nou-dupa-gratii-alaturi-de-cel-mai-bogat-sindicalist-din-romania-ce-se-intampla-cu-dosarul-fni.html

http://www.danbadea.net/2005/10/28/micile-secrete-ale-lui-sebastian-vladescu/