ADEVĂRUL MICROSOFT “MICROSOFT ESTE O ORGANIZAŢIE CRIMINALĂ”

ciolos_kovesi_horaran_maior_nica_socol_vladescu_ghita_microsoft-logoDacian Cioloş faţă cu Ecosistemul Microsoft

Oricine considera Microsoft o companie normala, face acest lucru pe propriul risc. Microsoft este o organizatie criminala si trebuie tratata ca atare.

Microsoft nu este doar o “companie” per se, este asemenea unei organizatii criminale care foloseste contracte “aranjate” pentru profit si da mita oficialior pentru a le obtine.”

Anyone who still treats Microsoft like an ordinary company does this at his or her own peril. Microsoft is a criminal organisation and it should be regarded as such. Microsoft is not quite a “company” per se; it is almost like a crime syndicate that uses rogue (tainted) contracts for revenue and bribes officials for them. A government delegate once compared Microsoft’s methods to “Scientology cult” and this new TV programming from France shows just how far Microsoft “lobbying” goes http://techrights.org/2014/10/06/crime-in-europe/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Microsoft si-a impus politicile Evangheliste in România incepind din anul 2000 cind a inceput sa dea mita grupului infractional Adrian Nastase.

In 2001 Silviu Hotaran, Dan Nica si George Maior au incept “constructia” Ecosistemului Microsoft, bazat pe frauda, piraterie, mita, spalare de bani, crima organizata.

Primul domeniu vizat a fi “informatizat” a fost Educatia, astfel “alocata” companiei SIVECO (Irina Socol), in timp ce Sanatatea a fost alocata Medist – RSC ( Sebastian Vladescu).

Alexandru Bittner a primit ordin de la Adrian Nastase sa intocmeasca “nomenklatorul” companiilor “agreate” pentru a da mita si pentru a fi “acoperite” de “sistemul ticalosit” si a companiilor care nu se supun Ecosistemului si urmeaza sa fie exterminate cu metode de Politie Politica si mafiote.

Fujitsu Siemens a aparut pe scena mitelor Microsoft in 2004, cind Ecosistemul incepuse deja sa functioneze la toti parametrii si trebuia extins.

Omnis a refuzat inca din anul 2000 sa se “inroleze” in Ecosistemul Microsoft – Adrian Nastase – Dan Nica – George Maior – Silviu Hotaran – Ovidiu Artopolescu, astfel conceput de catre acestia in anul 2000 si implementat pina in 2012, perfect functional in continuare.

Ecosistemul a devenit din ce in ce mai bogat si influent, adaugind in timp figuri mitice ale IT ului din România cum este Sebastian Ghita asociat cu Sebastian Vladescu.

Ecosistemul a fost preluat “la cheie” de Calin Popescu Tariceanu – Sebastian Vladescu si Vasile Blaga si operat in continuare de Caludiu Florica – Niro – Pinalti – Cocos, etc.

Ecosistemul de crima organizata a fost protejat de SRI, MAI si toate celelalte institutii aflate in “cimpul tactic”, cum sunt ORDA, judecatorii, parchete si in primul rind DNA.

Astfel, in timp, mitele au ajuns la cifre astronomice si intreaga industrie IT a ajuns sa fie dominata (exclusiv populata) si controlata de infractori cum sunt Sebastian Ghita, Irina Socol, Sebastian Vladescu si multi altii pe care ii vom prezenta intr-o postare viitoare.

Companii si persoane cum sunt Omnis si noi, care au criticat, informat si probat ilegalitatile deosebit de grave comise de catre Ecosistemul ticalosit, au fost “alienate” cu cele mai ticaloase si criminale metode securist – mafiote, proces in care DNA a jucat si joaca inca cel mai important rol (vom reveni cu detalii si probe).

Domnule Prim Ministru,

Apreciem bunele Dumneavoastră intenţii de a controla efectele celor mai sus menţionate, în Educaţie, Sănătate şi IT, dar trebuie să ţineţi cont că vă confruntaţi cu o structură criminală deosebit de periculoasă, îndelung experimentată şi extrem de bine finanţată.

În fapt vă confruntaţi cu tot ce înseamnă IT ul românesc în ziua de astăzi, respectiv cu Ecosistemul organizaţiei criminale Microsoft.

DNA a protejat şi continuă să protejeze organizaţia criminală, astfel încît nu aveţi nici o pîrghie reală pentru a contracara organizaţia criminală internaţională astfel iniţiată, finanţată, operată şi protejată de Microsoft, SRI, MAI, OLAF şi DNA.

Cu stimă,

Dragoş Rişcanu

Vom reveni