ADEVĂRUL MICROSOFT „MICROSOFT NU IA PRIZONIERI – EVANGHELISM ÎNSEAMNĂ RĂZBOI” Manualul Microsoft Strict Secret Evanghelism

ROMÂNIA DEPINDE DE DNA ! ? … vai de EA

ROMÂNIA O ŢARĂ PAŞNICĂ „LUATĂ” LA RĂZBOI DE MICROSOFT

„România este un factor de stabilitate într-o zonă destul de turbulentă, marcată de incertitudini, iar datorită poziției strategice poate fi considerată un pilon de stabilitate, siguranță, securitate și apărare a intereselor comune în regiune”, a punctat premierul Cioloș.

România a fost si va ramine o tara asezata, indestulata si pasnica, care a invatat in decursul istoriei sale zbuciumate, petrecute intre neamuri de nomazi morti de foame, sa dea mai bine un ciubuc, peshkes, mita, bir, zeciuiala, decit sa faca razboi cu turcii, tatarii, hunii, vizigotii si idiotii nemincati ai acestor meleaguri inconjuratoare si cam sterpe.

România a fost si va ramine primul bastion de aparare al crestinismului occidental (catolic, protestant, luteran, etc.) care tot ce a dat Romaniei este o granita Schengen, o Casa Regala corupta si tradatoare, si multa tradare si coruptie (vezi Delegatia UE).

MICROSOFT  avenit in România sa faca razboi pe viata si pe moarte pentru a pune stapinire pe pietele IT si pentru a distruge orice competitie credibila.

Armele folosite de Microsoft sunt dezinformarea, mita, pirateria, spalarea de bani, amenintarile, santajul si crima organizata.

Hoarda Microsoft a produs in zece ani mai multe prejudicii decit au facut turcii intr-o suta de ani, si violul continua, sub supravegherea tradatorilor de tara si neam.

CINE SĂ SE LUPTE CU MICROSOFT şi TRĂDĂTORII DE ŢARĂ ?

„Premierul a subliniat, în acest context, progresul și importanța reformei administrației publice aflată în curs pentru atragerea investițiilor”, se spune în comunicat.

DNA se face ca lupta din 2005 impotriva coruptiei, in timp ce Microsoft si asociatii au reusit performanta sa devalizeze miliarde, din jaful si tilhariile facute in România.

FBI sa lupte impotriva coruptiei din România, daca vrea ca România sa nu mai fie obligata sa fie victima razboaielor duse de Microsoft asociat cu tradatorii de tara, impotriva aliatilor SUA.

Microsoft se lupta si cu SUA, si citeodata cistiga, ceea face sa intelegem ca România nu are nici o sansa sa lupt esingura cu Hoarda Microsoft

KODRUŢA CEA D. N. A.bilă şi curajoasă – EROINA NEAMULUI

DNA nu mai obstructionati anchetele si nu mai protejati Microsoft, pentru ca va asociati tradatorilor si dusmanilor acestui neam si al acestei tari bune si frumoase.

Microsoft si acolitii acesteia nu sunt mai presus de lege, si nici voi nu sunteti, desi acum va credeti Dumnezei – nu sunteti.

Americii ii este frica de noi pentru ca ei nu inteleg ca nu noi facem razboaie pentru teritorii si averile altora,  Microsoft, Fujitsu Siemens, EADS fac razboi sa jefuiasca si sa tilhareasca aceasta tara.

America ar trebui sa suspende vizele corporatiilor multinationale corupte nu romanii sa fie tinuti la granitele UE si SUA.

ROMÂNIA, BASTION NATO, LA POARTA UE ŞI A SUA

„Premierul a reamintit, de asemenea, în cadrul întâlnirii importanța și efectele pozitive din punct de vedere al securității și al creșterii economice care ar putea decurge din includerea României în Programul de vize (Visa Waiver Program)”, se mai arată în comunicatul citat.

Logica absurdului toata UE si SUA sunt in România, dar România nu e in Schengen si pentru SUA are nevoie de vize.

Microsoft este cel mai multumit ca poate obtine romani inteligenti si ieftini, selectiv, nu trebuie sa se duca si cetateni normali in SUA, doar geniile ne intereseaza.

Ce efecte pozitive ca doar nu se vor duce romanii sa ii jefuiasca si tilhareasca pe Microsoft, se vor duce sa ii sclavageasca.

Mai bine stau acasa, daca sta si Microsoft acasa, sa ne vedem fiecare de treaba lui, ca altfel disparem cu totul.

Asta dacă nu ne salvează Kovesi cea mai CURAJOASĂ dintre daci …

http://www.agerpres.ro/politica/2016/07/21/ciolos-la-intalnirea-cu-delegatia-congresului-sua-românia-este-un-factor-de-stabilitate-intr-o-zona-destul-de-turbulenta-15-42-52