ADEVĂRUL MICROSOFT „Micuţul torţionar VARTIC ! un dobitoc TERORIST MICROSOFT (FUJITU SIEMENS) – EADS promovat de KOVESI pentru un ECHILIBRU … OLAF – SRI – MAI – DNA”

vartic_kovesiDin crimă în crimă Marius Vartic a ajuns MINISTRU SECRETAR DE STAT DIRECTOR GENERAL DLAF !

Ce ne facem acum, cine se mai ocupă să tergiverseze, ticluiască şi manipuleze dosarele EADS – MICROSOFT ?

Pe cine mai trimite Claudiu Dumitrescu la “înaintare” să ameninţe şi tortureze martorii şi părţile vătămate din dosarele pe care acesta le-a ticluit la ordin de POLIŢIE POLITICĂ, împreună cu Irinel Păun şi Alessandro Buttice, Alberto Perduca şi în prezent cu Giovani Kessler ?

Crimele şi coruptia comise în interesul şi beneficiul (mită) UE şi fraudă, piraterie Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS sunt răsplătite cu posturi de MINISTRU !

Numirea lui Marius Vartic în postul de MINISTRU SECRETAR DE STAT este o confirmare absolută a faptului că politicile infracţionale ale UE (OLAF) vor fi în continuare susţinute şi protejate de cei care au fost “instruiţi” să protejeze jaful şi tîlhăriile comise de înalţii birocraţi UE în frunte cu Jonathan Scheele şi Manuel Barroso, Olli Rehn şi mulţi alţii.

„Mi-am pus demisia pe masă unui înalt oficial şi mi s-a spus să nu demisionez pentru că s-au depus eforturi mari pentru un echilibru” Alina Bica

http://www.stiripesurse.ro/alina-bica-aprinde-fitilul-unei-adevarate-nucleare_1143007.html

SINECURĂ PENTRU VARTIC – Procurorul Marius Vartic de la DNA, care l-a executat pe judecatorul CCR Toni Greblă pentru o rochie şi nişte capre şi a ocolit PDL şi pe americani în dosarul „Microsoft”, a fost miruit cu un post la DLAF.

Sinecura DLAF a fost a rezervată merituoşilor procurori de la DNA, la conducerea acestei instituţii perindându-se procurorii Claudiu Dumitrescu şi Adina Petrescu. Vartic a fost unul dintre procurorii care s-au opus numirii lui Kovesi la DNA

http://www.luju.ro/magistrati/dna/sinecura-pentru-vartic-procurorul-marius-vartic-de-la-dna-care-l-a-executat-pe-judecatorul-ccr-toni-grebla-pentru-o-rochie-şi-niste-capre-şi-a-ocolit-pdl-şi-pe-americani-în-dosarul-microsoft-a-fost-miruit-cu-un-post-la-dlaf-sinecura-dlaf-a-fost-a-rezervat

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Marius Vartic este un dobitoc TERORIST.

Acest individ foloseşte metode criminale de POLIŢIE POLITICĂ.

Era după cîte ne spunea Doamna Procuror Şef DNA, Procurorul care se ocupa de Dosarul EADS conexat la Dosarul Microsoft …

Adică se ocupa să practice medode Evangheliste (Microsoft) şi criminale EADS, plus Securiste “CÂMPUL TACTIC” al SRI – MAI – DNA, acum Şef la DLAF )))))

Kovesi se ocupă de ECHILIBRE de Poliţie Politică şi de Crimă Organizată UE şi MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS …

UE şi OLAF (DLAF) au comis mai multe crime flagrante şi exhaustiv probate în România, astfel protejaţi de DLAF, populat de Victor Ponta, Cristian David, Claudiu Dumitrescu şi mulţi alţii culminînd cu Marius Vartic un dobitoc terorist, promovat de OLAF, să facă Poliţie Politică UE.

Alina Bica îi va mai povesti lui Kovesi cum se prezintă situaţia inclusiv cu VARTIC !

Micul monstru VARTIC ! MARELE ŞEF DLAF ! … Buttice, Perduca, Kessler, etc …

O bandă de CRIMINALI ECHILIBRIŞTI

Doamnă Kovesi,

Vartic ne-a ameninţat şi ne-a dat afară cu mascaţii din DNA, pentru că nu îi convenea ce îi aduceam la cunoştinţă, că este o nulitate teroristă şi securistă de cea mai joasă speţă.

Se duce Vartic să îl „albească” pe Dumitrescu ? şi pe OLAF – DLAF ?

Decît să îl promovaţi ar fi mai bine să îl arestaţi … pentru că oricum este mai calificat să îşi ia puşcărie decît Lopătan, Ghiţă, Vlădescu, Buttice, Kessler şi pe cine crede el că mai protejează … cu ameninţări şi terorism DNA !

Vom reveni …