ADEVĂRUL MICROSOFT –  NATO – CORUPŢIE – POLIŢIE POLITICĂ -SECURITATE EUROATLANTICĂ şi UE ‘Premianții fără premii’

NATO  face EVANGHELISM  si cere partenerilor sa inceapa razboiul impotriva CORUPTIEI si cere transparenta serviciilor si armatei in cel mai important RAZBOI – razboiul impotriva CORUPTIEI,  pentru asigurarea SECURITATII !

MICROSOFT face EVANGHELISM si cere partenerilor sa inceapa razboiul CORUPTIEI impotriva COMPETITIEI  si  cere secretul serviciilor si armatei in cel mai important RAZBOI – razboiul impotriva LEGII si a DEMOCRATIEI, respectiv impotriva SECURITATII NATIONALE si a NATO.

DNA face ce îi zice MAFIA MICROSOFT, nu LEGEA, DEMOCRATIA  si NATO, si acum afla ca trebuie sa faca INVERS, dar nu mai poate pentru ca cei care au facut cum le-a „comandat” MAFIA MICROSOFT si partenerii, nu mai pot sa faca cum le cere NATO, si cum le dicta LEGEA, de care si-au batut joc impreuna cu MAFIA MICROSOFT – SRI – MAI – OLAF si multi altii.

Cazul Berbeceanu este relevant referitor la cine si cum face LEGEA in Romania.

DNA e mai TARE decit NATO, LEGEA si DEMOCRATIA, ca doar este asociata cu MICROSOFT – SRI – MAI – OLAF ….

DNA nu intelege ce vrea NATO, atit timp cit MICROSOFT si partenerii au fost „serviti” cu lege ticluita si inscenari judiciare, la comanda din 2000 pina in prezent ?

http://www.stiripesurse.ro/liderii-nato-mesaj-ferm-despre-coruptie-avertisment-si-pentru-institutiile-de-forta_1142450.html

„Corupţia şi proasta guvernare sunt provocări de securitate care subminează democraţia, statul de drept şi dezvoltarea economică. Importanţa implementării măsurilor care îmbunătăţesc integritatea, anticorupţia şi buna guvernare se aplică la nivelul NATO, al alianţilor, dar şi partenerilor. Pentru a continua munca noastră în acest domeniu, astăzi susţinem o nouă Politică NATO de consolidare a integrităţii, care reafirmă convingerea noastră că instituţiile de apărare transparenţe, care pot fi trase la răspundere, sub control democratic, sunt fundamentul stabilităţii în zono Euro-Atlantică şi sunt esenţiale pentru cooperarea internaţională în domeniul securităţii”, se arată în declaraţia comună a şefilor de state şi de guverne din cadrul NATO.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au stabilit însă că Berbeceanu este nevinovat şi i-au condamnat la închisoare cu executare pe acuzatorii acestuia — fostul procuror şef al DIICOT Alba, un alt procuror şi un poliţist — pentru ar fi săvârşit mai multe nereguli în anchetarea comisarului şef.

‘Trebuie să avem încredere cu toţii încredere în poliţie, în instituţiile statului — în mod deosebit, să susţinem instituţiile statului, şi eu sunt convins că lucrurile vor merge spre bine, în mod categoric’, a menţionat Berbeceanu.

Poliţistul a mai a spus că îşi doreşte să revină în cadrul structurii BCCO din care a făcut parte până în urmă cu doi ani, când a început ancheta în dosarul său. ‘În mod categoric, a fost şi este obiectivul meu principal, să mă întorc la locul meu de muncă, la echipa mea, şi să luăm lucrurile de acolo de unde au fost oprite’, a adăugat comisarul şef.

La rândul său, poliţistul Marian Godină a afirmat că îl apreciază pe comisarul şef Traian Berbeceanu, motiv pentru care a şi venit din Braşov până la Deva, precizând că premierea unui poliţist de către societatea civilă reprezintă ‘cel mai preţios semn de recunoaştere pe care îl poate primi un poliţist în cariera sa’.

http://www.stiripesurse.ro/moment-special-pentru-comisarul-berbeceanu-marian-godina-a-fost-implicat_1142444.html